Heavy By The Sea 2014

Σιγά μας πήραν τα ζουμιά

Λογικο, με τετοιο νικ που χεις θα εισαι απαυτους που φορανε καστορ παπουτσια σαπιο μηλο.

Που να καταλαβεις τα μεταλικα ιδεωδη.

Τρέμουν τα CD των ICED EARTH που έχω στην δισκοθήκη μου.

Έχουμε 2014, βγες από την ντουλάπα ποτέ δεν είναι αργά

Ενταξει θα βγουμε απο την ντουλαπα και θα ακουμε οτι αρεσει στην μαζα.
Deftones θελετε, Deftones θα ακουμε.
Sabbath κανει να ακουμε ή εχουν περασει 40 χρονια?

Γραψτε μας μια λιστα για να μην κανουμε και κανα λαθος.

Κατάλαβες την λάθος ντουλάπα.
Σοβαρά τώρα όμως:
Μπορείς να ακούς ότι σου κάνει κέφι κουμάντο δεν θα σου κάνει κανείς.
Αλλά αναφορές σε μεταλικά ιδεώδη και κατεστημένα και σκοτεινά κέντρα που έχουν σκοπό να σκοτώσουν το μεταλ στην Ελλάδα μόνο υπό την επήρεια παραισθησιογόνων μπορούν να ληφθούν σοβαρά.

Ξαναλέω ειναι 2014, βαλσαμώστε τους όλους αυτούς , πάρτε τους σπίτι δώρο και αφήστε άλλους να παίξουν καινούργια μουσική μήπως και βγει κάτι ωραίο από αυτό.

[QUOTE=Alen Zipe;1601181]Κατάλαβες την λάθος ντουλάπα.
Σοβαρά τώρα όμως:
Μπορείς να ακούς ότι σου κάνει κέφι κουμάντο δεν θα σου κάνει κανείς.

Ευχαριστω πολυ

ρε άντε φόρα τα μοκασίνια σου

Deftones και αηδιες. Προτεινω Running Wild, Domine, Manilla Road και Virgin Steel. Ενα φεστιβαλ προσφορα στο πολιτισμο και στο φιλο μου αρχιμεταλο Elric83. Οχι αλλες φλωριες!

Να ρίξω και sacred steel για τι έχουν σκληρές κιθάρες και σκατα φωνητικα ! Επίσης γαματη επιλογή aura noir και venom , ιδρωτιλα, καραφλοχαιτεοι και τέρμα μεταλ ! Πλάκα πλάκα Γάμω θα ηταν .

<3 <3 <3

Είναι ασορτί με το δερμάτινο βρακί Manowar που έχω.

Αγαπημένο συγκρότημα οι Deftones, μια χαρά.

Προσωπικά, βλέποντας και αυτή την ανούσια κόντρα παραπάνω, τα αγαπημένα μου συγκρότηματα προέρχονται από πολλούς διαφορέτικους χώρους είτε από μέταλ, progressive metal, χαρντ ροκ, nu, post rock, indie κλπ. Παντού υπάρχουν καλά τραγούδια και συγκροτήματα.

Πρωτον φοραμε γουνινα.
Δευτερον για να μιλησεις για manowar πρεπει να πλυνειςτο στομα σου με baby oil πρωτα.

ΤΟ ΜΕΤΑΛ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ OPETH/SLIPKNOT ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ AKOMH ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ Κ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ Κ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΤΗΣ.
ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Κ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΟΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ/ΜΕΤΑΠΥΡΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩΛΗ.

ΑΛΛΑ ΘΑΡΘΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΠΟΤΑΜΙ,
ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ,
ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΕΡΟ…
ΣΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΤΟ ΜΑΝΤ ΜΑΞ, ΑΠΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΝΤΕΜΕΚ ΤΡΟΥ ΜΑΙΜΟΥΝΙ.

ΙΣΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΕΠΙΚ ΜΕΤΑΛ ΦΕΣΤ.
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟ-ΞΗΓΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ 6.000,000 Κ ΣΤΑ ΛΑΗΒ
ΕΙΣΤΕ 60.

ELPIZw STO THREAD NA XESPASEI POLEMOS

Κουφαλα!

Ειμαστε τουλαχιστον 80-100 στα λαιβ αν θες να ξερεις. Και στο τελευταιο των κοντεξ ηταν ανετα μια 150αρα.

Ας ανοιξουμε ενα θρεντ “ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ εναντιον φλωρων ελληνων αλτερνατιβοστονεροποστροκαδων” να μιλαμε για το φεστιβαλ τωρα.

μπορείτε να βάζετε ένα troll alert στα μηνύματα σας;

Αυτο ακριβως.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ…HEAVY METAL IS THE LAW.
H κοντρα καλα κρατει,εγω λεω να δωσουμε και ενα ραντεβου καπου να παιξουμε και καμια ψιλη, μην πιανονται μονο τα δαχτυλα μας για να γραφουμε.
Το μεταλ παντως δεν θεωρω οτι εχει πεθανει στην Ελλαδα. Ναι μεν δεν βλεπεις τους μεταλλαδες που εβλεπες 80ς και 90ς,αλλα το μεταλ ζουσε,ζει και θα ζει για παντα. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεον η μεταλ μουσικη που εβγαινε παλια. Τωρα εχουμε παρτουζες απο διαφορα ειδη και φυσικα επιρροες απο τα παλιοτερα. Οσον αφορα το φετσιβαλ,εγω θα ξαναπω, οτι σε σχεση με περσυ, ουτε καν απ’εξω δεν θα περασω γιατι πολυ απλα δεν ακουω κανεναν.
Οπως φωναζαμε και στις συναυλιες παλια…" ειναι που…ες των ρεηβαδων οι μανες"…lol