Οι avenged και οι volbeat δεν ειναι τρου,ποτε να μην ερθουν.
νομίζω οτι αυτό που τονίστηκε με νορμάλ ή και ειρωνικό τρόπο είναι οτι οι Deftones δεν είναι ούτε μεσαίο, ούτε ξοφλημένοι ή 25άρηδες που ξεκίνησαν τώρα. Το οτι στην Ελλάδα δεν τους ξέρουν πολλοί δεν παύει να σημαίνει οτι οι έξω τους θεωρούν τεράστιο όνομα. Κλασσικό στην Ελλάδα το οτιδήποτε διαφορετικό να το αποδεχόμαστε 10-15 χρόνια μετά για να το θεωρήσουμε ωραίο. Όπως και να έχει, γούσταρα που είδα πέρσι Slayer, ND και τον θέουλα τον Ανσέλμο με τους Down, άλλο τόσο θα γουστάρω και φέτος ειδικά για ένα όνομα που δεν θα είχα την ευκαιρία να δω ξανά.
οχι δεν θεωρω οτι ειναι αυτα (παραδειγμα ηταν) αλλα θα ηθελα να μου πεις την δικια σου αποψη για τα ποια θεωρεις ισαξια με ενα φεστιβαλ οπου θα παιζανε οι Maiden στη καλυτερη περιοδια της ιστοριασ τους.
Μαλλον οι Deftones.
δεδομένου ότι είμαστε πίσω στη δεκαετία του '80, όντως δεν υπάρχουν και πολλά.
Δεν μου αρεσουν οι Deftones, γουσταρω τρελα Nightstalker και μου αρεσουν και οι Planet Of Zeus, αλλα αν δεν ανακοινωθει κατι που να με ενδιαφερει πολυ (τα ελληνικα γκρουπ τα βλεπω οποτε θελω και σε headline εμφανιση) δεν θα παω.
Θα ηθελα να πω κατι για την ολη κουβεντα που εχει ξεκινησει. Ο καθενας ακουει ο,τι γουσταρει και κανενας δεν εχει δικαιωμα να τον κρινει. Απο εκει και περα οσο γραφικο και κολλημενο θεωρω εναν τυπικο “true μεταλλα” που κραζει οσα δεν θεωρει “true” με τα δικα του κριτηρια, θεωρω διπλα γραφικο τον τυπο που κραζει τους “μεταλλαδες” που γκρινιαζουν επειδη δεν θα τους φερουν Maiden και Megadeth και αρχιζει το δουλεμα. Ειναι συχνο φαινομενο σε αυτο το forum οι “ψαγμενοι”, καθε φορα κανουν κρα ποιος θα κανει το πιο εξυπνο σχολιο για να ειρωνευτει τα γουστα του αλλου. Χαλαρωστε λιγο, δεν βρισκω νοημα στο να κραζεις τον αλλο επειδη δεν ακουει οτι εσυ.
Προσωπικα χεστηκα αν μια μπαντα ειναι 30 χρονια στο κουρμπετι και καποιοι τους θεωρουν συνταξιουχους τελειωμενους οπως αναφερθηκε για μπαντες σε διαφορα post ή αν η μπαντα φτιαχτηκε χθες, αν ειναι αγνο ατσαλι ή αν εχει ποικιλες επιρροες απο διαφορετικα μουσικα ειδη, αν την ακουσω και μου αρεσει, μου αρεσει παει και τελειωσε. Τα υπολοιπα ειναι μαλακιες.
Μπράβο στον άνγκους
ΕΓΩ ΘΕΛΩ [B][SIZE=3]ΧΕΒΙΜΕΤΑΛ[/SIZE][/B]…
…και λέτε ότι θέλετε…οεο…
Οι Deftones δεν αναφέρονται πουθενά απ’ όσο είδα στις ανακοινώσεις της Detox ότι θα είναι οι βασικοί headliners. Εμπορικά θα είναι μεγάλο ρίσκο αν και παρόλο που δεν με ενδιαφέρουν είναι ευχάριστο να βλέπεις να ρισκάρει μια εταιρεία προκειμένου να φέρει κάτι το νέο.
Από εκεί και πέρα όντως μέχρι στιγμής το lineup δεν ανταποκρίνεται στα περσινά υψηλά δεδομένα για τα γούστα μου αλλά βέβαια αναμένονται και άλλες μπάντες και ίσως και άλλος headliner, θα δούμε.
Σχετικά με την ηλικία κάποιων συγκροτημάτων, ένα πολυφορεμένο και τουλάχιστον αστείο “επιχείρημα” που χρησιμοποιούν κάποιοι για να μειωσουν την αξία τους, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σημασία δεν έχει η ηλικία του όποιου καλλιτέχνη και της μπάντας γενικότερα αλλά το αν μπορεί ακόμα να αποδώσει σωστά με τον απαραίτητο επαγγελματισμό και αξιοπρέπεια.
Μπάντες όπως Maiden, Metallica κλπ αποδίδουν ακόμα σε υψηλότατα επίπεδα με εκπληκτικά shows κλπ οπότε το αν υπάρχουν ήδη 30+ χρόνια είναι αδιάφορο.
Το γεγονός ότι παγκοσμίως και όχι μόνο στην Ελλάδα με τους “κολλημένους” μεταλλάδες συνεχίζουν να έχουν αλλά και να κερδίζουν χιλιάδες νέους οπαδούς συνεχώς (αλλιώς δεν θα υπήρχαν εξάλλου αφού οι παλαιοί οπαδοί μεγαλώνουν και αποσύρονται από την ενεργό συμμετοχή), αποδεικνύει περίτρανα την διαχρομική αξία τους.
Φίλε darko, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Deftones. Τους θεωρώ μια πολύ καλή μπάντα μεγαλομεσαίου βεληνεκούς. Στο Sonisphere Festival στην Αγγλία oι Deftones παίζουν σαν δεύτερο όνομα πάνω από Frank Turner, Anthrax και Ghost και κάτω από τους headliners που είναι οι Iron Maiden. Δεν είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες, παρ? όλα αυτά 1-2 τραγούδια τους μου αρέσουν πολύ. Όπως ας πούμε το Change (in the house of flies).
Οι Deftones κάνουν φέτος περιοδεία σε όλη την Ευρώπη. Η μοναδική όμως χώρα που υπάρχει γκρίνια επειδή …έρχονται οι Deftones είναι η Ελλάδα. Είναι τελικά οι Έλληνες μεταλλάδες τόσο γκρινιάρηδες και κλειστόμυαλοι? Προφανώς και όχι. Απλά σε ολόκληρη την Ευρώπη γίνονται μεγάλα φεστιβάλ με τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως. Kάτι που εδώ στην Ελλάδα δεν γίνεται. Όταν στην Ιταλία θα δει ο μεταλάς σε μία μόνο μέρα Metallica, Alice In Chains, Volbeat προφανώς και δεν θα γκρινιάξει. Τώρα εάν παίξουν στη χώρα του και οι Deftones σε κάποιο άλλο φεστιβάλ, απλά δεν τον ενδιαφέρει. Θα έχει δει αυτό που θέλει οπότε ποιος ο λόγος να γκρινιάξει για μια επιπλέον συναυλία? Ή στη Βουλγαρία για παράδειγμα που θα δουν φέτος Dream Theater και Iron Maiden.
Και μιας και μιλάμε για metal, στην Ελλάδα δεν ερχόταν φέτος κανένα μεγάλο metal όνομα. Οπότε ο Έλληνας μεταλάς είχε εστιάσει τις τελευταίες ελπίδες του να δει κάτι μεγάλο στο Heavy by the Sea (με βάση και τα περσινά). Και όταν ανακοινώθηκαν oι Deftones απογοητεύτηκε. Και αντί κάποιοι να εστιάσουν στο πραγματικό πρόβλημα, που είναι το πολύ χαμηλό μπάτζετ και η ανυπαρξία μεγάλων ονομάτων, κάθησαν και ασχολήθηκαν με το όνομα του φεστιβάλ (Heavy by the Sea) και στο κατά πόσον είναι βαριές οι κιθάρες των Deftones ώστε να μπορούν να σταθούν και να παίξουν σε ένα «heavy» φεστιβάλ.
Το θεμα ειναι οτι ζουμε ενα συναυλιακο μεσαιωνα και αυτο δε μπορει να το αρνηθει κανεις.
Πρωτον ποιον ειναι το προβλημα με Μουνσπελ.
δευτερον επινα καφε και μου βγηκε απο τη μυτη απ τα γελια, πραγματικος μεταλ σκουπιδιαρης
QFT και ιντερνετικη χειραψια.
ο μεταλ σκουπιδιαρης εχει βγαλει ενα waking the fallen και ενα city of evil
τους εμαθε και η κουτση μαρια τωρα λογω του καινουργιου και των παρελκομενων και εκφερουν ολοι αποψη χωρις να εχουν ακουσει νοτα
αν ειναι αυτο το τελικο lineup δεν περναω ουτε απ’εξω…δεν ξερω αν ειναι μεγαλο ή μεσαιομεγαλο ονομα αλλα ειναι πολυ μακρια απ’τα γουστα μου…
ρε συ οχι, σταματα να τους λες κλειστομυαλους ετσι αβασιμα. Επιτελους, σταματηστε το bullying των μεταλλαδων!
Μπα, εχουμε ακουσει. Και αν αυτοι ειναι η νο1 επιλογη του απο το “νεο αιμα” τοτε ειναι σκουπιδιαρης πρωτης ταξης, χωρις καμια διαθεση " εγω ξερω μια μπαντα sludge/trip hop/ grind απο την Ουρουγαη που εχει 3 ντεμο και τους χωνει ανετα".
Κορυφαίο topic, κάνω refresh ανά 2 λεπτά.
νταξει τουλαχιστον οι volbeat σωζονται απο την Κριση
ευχομαι του χρονου fall out boy headliners :!:
Avenged Sevenfold οι ήρωες της νέας γενιάς. Μου βγήκε λίγος εμετούλης.
Πωωωωω. Πόσο χρονών είσαι φίλε μου και γράφεις τέτοια χαζά κείμενα. Από πότε το rockwave είναι συνώνημο με το σκληρό ήχο; Οι Deftones παίζουν σε όλα τα μεγάλα metal φεστιβάλ αλλά για τo HBTS είναι φλώροι. Άντε αγόρι μου δες κάτι καινούργιο μπας κ σου ανήξει το μυαλό και ασε πλεόν τους Blind Guardian.