Heavy By The Sea 2014

Δε νομιζω οτι υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να εχουμε την ιδια αποψη για το τι ειναι indie (μουσικα και μη), οποτε δεν το παιρνω επι προσωπικου. :stuck_out_tongue:

Μωρέ, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Αφού ξέρεις πως οι μεταλλάδες μπορούν να γίνουν κολλημένοι και κλειστόμυαλοι αν δεν τους αρέσει κάτι. Και δεν μιλάμε για τους “true”, μιλάμε για όλους. Ο άλλος έγραψε ολόκληρο σεντόνι γιατί ένιωσε προδομένος επειδή η αφίσα τον προϊδέαζε για μεταλ συγκροτήματα. Ο άλλος με το που ανακοινώθηκαν οι Δεφτονες είπε “δεν γεμίζουν ούτε το γκαγκάριν” κλπ. Ναι, οκ, γούστα είναι και εχει δικαίωμα να κραξει κάποιος αν δεν του αρέσει κάτι αλλά υπαρχει ο τρόπος τους shadowking και του Vasilis7 που είπαν “οκ, δεν τους ακούω δεν θα πάω” αλλά και ο τρόπος κάποιων άλλων του στυλ “ποιους δεφτονες, αυτοί είναι φλώροι, βαλτε μετσαλ συγκροτήματα να σωθει το φεστιβαλ”. Όσοι κράζουν, κράζουν το δεύτερο

“Κολλημένοι” και “κλειστόμυαλοι” υπάρχουν, και μάλιστα χωρίς μεγάλες αποκλίσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις αναλογίες, σε ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις μουσικές “κάστες”. Και δικαίωμά τους φυσικά, δεν κατάλαβα, λες και είναι ατόπημα να μην πάσχει κάποιος από compulsive “ανοιχτομυαλιά” και το σύνδρομο “γούστα είναι αυτά”. Αλλά το θέμα είναι ότι πρέπει να τελειώνει κάποια στιγμή το παραμύθι ότι η κλειστομυαλιά όπως την εννοείτε οι περισσότεροι εδώ πέρα είναι αποκλειστικό βαρίδι των μετάλλων. Απλά τα μέταλλα είναι περισσότερα από τις υπόλοιπες φυλές και κάνουν πιο μπαμ. Γι’ αυτό αρέσκεστε να τους χλευάζετε και να τους προκαλείτε όσοι βγάζετε τους εαυτούς σας από τα κοπάδια (εντός ή εκτός εισαγωγικών). Επί του θέματος, αν κάποιος πει ότι το φεστιβάλ είναι απάτη επειδή λέγεται heavy αλλά έχει Deftones, ή επειδή μια αφίσα είναι λέει έτσι και το billing γιουβέτσι, ναι, δε λέω, δούλεψέ τον, το αξίζει. Αλλά έλεος και μ’ αυτή τη δήθεν χαβαλεδιάρικη μαλακία για τους μεταλλάδες και μάλιστα επί σειρά ποστ. Είναι σαν το ανέκδοτο με το δράκο, την πριγκίπισσα και τους μεταλλάδες στο θρεντ “ανεκδοτάκια”: έχει παλιώσει πια.

Ε, νομίζω αυτό γίνεται εδώ. Δεν νομίζω να πειραξαν κανέναν όσοι είπαν “δεν γουστάρω να πάω”. Όλος ο χαβαλές για τους άλλους γίνεται. Στα υπόλοιπα που λες πάντως δεν διαφωνώ σε κάτι αν και όπως έχει δικαίωμα κάποιος να κράζει κάτι τότε έχουν δικαίωμα και οι άλλοι να του κάνουν κριτική σε αυτά που λέει.

Κριτική να γίνεται όση να ναι, σε όποιον να ναι. Δεν το συζητάω. Αυτό που δεν αντέχω είναι όπως είπα το υπεράνω στυλάκι και η ειρωνεία, αυτό το “χαχαχ πόσο μεταλλάς είσαι”. Νομίζω ότι είναι κατανοητό γιατί με ενοχλεί απ’ τη στιγμή που αυτοπροσδιορίζομαι μεν ξεκάθαρα ως μεταλλάς αλλά απ’ την άλλη χέστηκα αν το τάδε φεστιβάλ θα είναι ή δε θα είναι μέταλ, και γιατί να μην είναι επειδή ήταν πέρυσι, και γιατί Deftones και δεν ξέρω κι εγώ τι.

Απολύτως κατανοητό. Απλά όπως εσύ δεν αντέχεις αυτό το υπεράνω στυλάκι και θεωρείς πως είναι κουραστικό, κάποιοι βρίσκουν κουραστικό το πρήξιμο που γίνεται με τους μεηντεν και τους κάθε μεηντεν σε κάθε τόπικ και γι’ αυτό αντιδρούν έτσι. Όσο υπάρχει το ένα, αναπόφευκτα, θα υπάρχει και το άλλο

Και άλλο τόσο θα πετάγομαι εγώ και θα σας κράζω όλους. Ντάξει, σε δουλειά να βρισκόμαστε. Δε γαμιέται.

Double win είναι οι Deftones. Και κάτι γαμάτο θα δούμε, σε σχέση με το να έφερναν τους τελειωμένους δημοσίους υπαλλήλους Megadeth ας πούμε, και με τη γκρίνια των μεταλλάδων διασκεδάζουμε.

Καλα αμα ερθουμε και τα κανουμε ολα λαμπογυαλο και θυμηθουμε τα καλα των 80ς θα σας πω εγω.

Σας περιμένουμε από τώρα κιόλας!!!

:lol:

koulouri ρε μλκ :lol:

Πολυς ντορος για το τιποτα. Ειπαμε σε σχεση με το περσινο φεστιβαλ,δεν το φτανει ουτε στο ενα νυχακι,αλλα οπως προειπα δεν γουσταρω να παω και δεν παω και αυτο θα πρεπει να ισχυει για ολους οσους δεν γουσταρουν. Προσωπικα δεν εκραξα καμια διοργανωση και κανενα συγκροτημα. Θα αναφερθω ομως και εγω στο κραξιμο που κανετε σε εμας τους μεταλλαδες. Καλυτερα να κοπει αυτο γιατι δεν υπαρχει λογος για μανουρες εδω μεσα. Μουσικη ειναι στο κατω κατω. Οι εποχες που παιζαμε ξυλο με τους ρεηβαδες και τους κυνηγουσαμε,πανε περασανε μαγκες. Μακαρι για μενα,ολα τα φεστιβαλ να ηταν μεταλ και ημουν καθε μερα εκει,αλλα αυτο δεν γινεται.
Θα βολευτω λοιπον προς το παρον με Sodom, Amon Amarth, Dark Tranquility και ισως Moonspell και θα περιμενω και κατι καλοκαιρινο. Αν δεν ερθει…δε γαμει, του χρονου. Να’μαι καλα, απο το 95 εχω δει παααααααρα πολλα οποτε δεν μου λειπει κατι.

Υ.Γ. Κοψτε το κραξιμο στους μεταλλαδες…

στην ευρωπη γινετε χαμος με φεστιβαλ και συναυλιες ενω εδω τιποτα (απο metal).
αν το να θελει καποιος να δει live συγκροτηματα που του αρεσουν απο το ειδος που του αρεσει ειναι αντιδραση πενταχρονου διδαξε μας εσυ ωριμοτητα ωριμε αντρακλα

Μας δουλευεις ετσι; Ριξε μια ματια στο θρεντ των συναυλιων, και πες μου οτι δεν εχει μεταλ λαηβ να δεις…

Το οτι ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣ θελει να βλεπει 5 ονοματα δε σημαινει πως δεν γινονται τα λαηβ. Αυτο κραζω. Και θα βγω στους δρομους με σημαιες Deftones να πανηγυριζω, οτι και να λεει ο Μπαμπεφ να πουμε.

Εσυ με ποιον εισαι, με εμας ή με τους αλλους? :-k
Παντως ενταξει χωρις πλακα τωρα, ειναι διαφορετικο να δω μια συναυλια στο gagarin & στο fuzz και διαφορετικα να δω ενα φεστιβαλ σε ανοιχτο χωρο,με πολλα συγκροτηματα,μπυρες αραλικη και ανεση γενικοτερη. Συναυλιες εχει πολλες απο μεταλ, αλλα το θεμα ειναι το φεστιβαλ, το κατι διαφορετικο που περιμενουν ΟΛΟΙ, οτι μουσικη και να ακουνε, για να πανε το καλοκαιρι και να γουσταρουν.

Συμφωνώ με τον vassili, στο κάτω κάτω της γραφής δεν είμαστε και εφοπλιστές να μπορούμε να πάμε σε κάθε συναυλία που γίνεται σε κλειστό χώρο…δυστυχώς. Οπότε το φεστιβαλ το περιμένουμε για πολλούς λόγους. Τεσπα δεν πειράζει, δεν θα σκάσουμε κιόλας, ίσως του χρόνου να υπάρχει κάτι καλύτερο και για μας. Για rockwave δεν το συζητώ, μακάρι να γίνει η έκπληξη αλλά χλωμό.

προφανως πρεπει να στα κανουμε λιανα. λοιπον μιλαγα για φεστιβαλ με μεγαλα ονοματα οπως γινετε καθε χρονο στο εξωτερικο.
Προτιμω λοιπον οπως καταλαβαινεις αν καταλαβαινεις να δω χιλιοστη φορα τους Maiden και τους Metallica σε φεστιβαλ παρα τους Gamma ray και τους Moonspell.
Τι να κανουμε προφανως εχω προβλημα.

Προφανως, αμα θεωρεις οτι τα στα σοβαρα μεταλ λαηβ που θα γινουν/εγιναν φετος ανηκουν οι γκαμαρεη και οι μουνσπελ.

Καλα αστο αυτο,εκει πεφτει το δουλεμα της αρκουδας. Οι τυποι εχουν ανακοινωσει τις ημερομηνιες εδω και 4 μηνες και ακομα στις ημερομηνιες εχουν μεινει. ΕΚει παμε σε αλλη κουβεντα που δεν χρειαζεται να γινει εδω.

Να μπαίνουμε λίγο στο κλίμα

https://www.youtube.com/watch?v=DU6L6k9wuPA

https://www.youtube.com/watch?v=a52xO1LVccY

Πες τα ρε αδερφέ. Πες τα γιατί 2-3 άτομα εδώ πάνε να μας τρελάνουν. Αυτό είναι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα όσον αφορά τις συναυλίες. Το ελάχιστο μπάτζετ που διαθέτουν οι διοργανώτριες εταιρείες και η πλήρης ανυπαρξία μεγάλων ονομάτων. Έρχονται μόνο κάτι ξοφλημένα συγκροτήματα τα οποία παίζουν με το όνομα που είχαν κάποτε και επίσης κάτι 25χρονοι και 30χρονοι, άγνωστοι στο ευρύ κοινό, σε μικρά μαγαζιά της Αθήνας. Στην καλύτερη περίπτωση να δούμε και κάποιο όνομα μεσαίου βεληνεκούς. Μεγάλα ονόματα που παίζουν σε υψηλό επίπεδο και στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως, στην Ελλάδα δεν έρχονται ούτε για αστείο. Για παράδειγμα Metallica και Iron Maiden από τους παλιότερους και Avenged Sevenfold και Volbeat από τη νέα γενιά.