Heavy By The Sea 2014

Αφου δεν μου αρέσουν…με το ζόρι να πω ευχαριστώ;;;
Btw γαμάει το Champion Eternal

Εσύ = οι μεταλλάδες, μην είσαι εγωκεντρικός.

Φαντάζομαι ότι όλοι οι μεταλλάδες το ίδιο θα σκέφτονται

…το ότι έρχεται ένα συγκρότημα στα ντουζένια του, και για πρώτη φορά, μόνο καλό είναι, μας αρέσει ή δεν μας αρέσει το συγκρότημα:):!:

Δεν διαφωνώ, καλά κάνουν και τους φέρνουν και όποιος πάει καλά να περάσει. Συγκρίνω απλά το περσινό λαιν απ του ίδιου φεστιβαλ και απλά λέω ότι δεν μου κάνει. Και περίμενα από ένα [B]Heavy[/B] by the sea κάτι πιο χεβυ βρε αδελφέ…
Είναι σαν να μου λες Heavy by the sea…και το φεστιβαλ να γίνεται στην Πάρνηθα

Astous na kanoun malakies,mexri kai dikastika mporoyme na tous pame logo paraplanitikis onomasias tou festival.

Heavy λέει, δε λέει μέταλ πουθενά.

Γουστάρετε δούλεμα αβέρτα ε

εχω πληροφορίες ! το φεστιβαλ δεν θα γίνει τελικά . υπάρχουν προβλήματα.

[SPOILER]μετά απο τόσο καιρό είπαν σοφτ τους deftones και τα παρατάνε![/SPOILER]

καλα ρε παιδια ολα αυτα,αλλα θα δουμε μειδεν φετος η οχι?

[SPOILER]ε ρε μεταλ μιζερια να πουμε[/SPOILER]

Αυτό είναι το thread της χρονιάς και ακόμα έχουμε Μάρτιο

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Heavy metal or no metal at all

Μην ανησυχείτε οι απανταχού μεταλάδες… Υπάρχει και το Rockwave, η μεγάλη ελπίδα του συναυλιακού μεταλικού καλοκαιριού… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το υπερ-φεστιβάλ που μπαίνουμε Απρίλιο και δεν έχει ανακοινώσει ούτε ένα όνομα, τη στιγμή που τα Ευρωπαικά φεστιβάλ που θέλει να συναγωνίζεται κοντεύουν να ανακοινώσουν τα running orders… :stuck_out_tongue:

Καλά όλα αυτά, και μάλλον καλά κάνει ο Έλρικ που τρολάρει, αλλά δεν αφήνετε μερικοί και την εύκολη ειρωνεία απέναντι στους “μεταλλάδες”;

Γιατί σ’ αυτό το θρεντ υπήρξε ένας mike blackie, ένας shadowking και ένας vasillis7 που γκρίνιαξαν αφελώς για το billing (λες και ό,τι λέει heavy πρέπει να είναι και μέταλ - σωστή αυτή η παρατήρηση), αλλά στην τελική αν θέλετε να το πάμε έτσι οι περισσότεροι μεταλλάδες δεκάρα δε δίνουμε. Καλά το γραψε σε κάποια φάση ο Μάνος87. Μέχρι τώρα περισσότερο έχει γίνει χαβαλές για τις “αναμενόμενες” γραφικές αντιδράσεις, παρά έχουν υπάρξει οι ίδιες οι γραφικές αντιδράσεις.
Βέβαια, μ’ αυτό το δήθεν υπεράνω στυλάκι με το οποίο γράφετε ορισμένοι, δε θέλει και πολύ να πάρουν και οι μεταλλάδες ανάποδες και ν’ αρχίσουν να κατεβάζουν καντίλια. Οπότε σ’ αυτή την περίπτωση θα έχετε “δικαιωθεί” και θα αρχίσετε πάλι το χιούμορ. Δε γαμιέται.

Ώστε το όνομα του festival παραείναι heavy για Deftones. Έλα ξεκινηστε την αντιστοιχη συζητηση όπως πέρσι που ήρθε η Lana Der Lay στο ROCKWave αλλα δεν είναι ρόκ.

Έρχεται μια μπαντάρα στα ντουζένια της στην Ελλάδα του 2014 με ολα τα σκατα μαζεμένα πάνω της, και γκρινιάζετε που οι φετινοι headliners δεν είναι heavy. Ε είμαστε αξιοι της μοίρας μας!

ε, υπήρξαν και 3-4 παραπάνω που άρχισαν να λένε για Megadeth και για Slayer επειδή είχε ζόμπι και βύσματα στην αφίσα

Δε φταιμε που αντιδραση του μεσου μεταλλα αντιστοιχει σε αντιδραση 5χρονου. :stuck_out_tongue:

Οσο ισχυει αυτο, προφανως, θα τους τσιγκλαμε. :smiley:

Α. Μάλιστα.
Αφού λοιπόν ο άλλος είπε για Μέγκαντεθ, ας αρχίσουμε να λέμε για τους μεταλλάδες, ε;

Βέβαια. Καμία σχέση με το μέσο πάνκη ή το μέσο indie kid που είναι τέρας ωριμότητας.

Αν θελεις και εγω προσωπικα στους λεγομενους “μεταλαδες” ανηκω περισσοτερο αλλα ταυτοχρονα χειροκροτω οπως εχω γραψει και σε παλαιοτερο ποστ την προσπαθεια της Detox…

Η ειρωνεια στην οποια λανθασμενα αναφερεσαι, αν υπαρχει παει πολυ περισσοτερο στο Rockwave και την γιατονπουτσια οργανωση του, παρα στους “μεταλαδες”…

Δεν ειμαι καν οπαδος των Deftones και η μουσικη τους δεν μου αρεσει καθολου… Θα προτιμουσα τους Manowar που λεει ο λογος (αν ημουν Ελλαδα για να παω) αλλα δεν μπορω να μην παραδεχτω μια καλα οργανωμενη προσπαθεια υποτυποδους φεστιβαλ, ακομα και αν εχει headliner τον Justin Bieber…

Δεν πήγαινε σε σένα ρε.