Συμμετείχαν μέλη και πρώην μέλη των εξής συγκροτημάτων
ANGRA
ANTHRAX
ARCH ENEMY
AT THE GATES
AYREON
BEHEMOTH
BLUE CHEER
BLUE ÖYSTER CULT
CACOPHONY
CARCASS
CELTIC FROST
CHILDREN OF BODOM
DARK TRANQUILLITY
DIO
DOWN
DR. SIN
EXODUS
FAITH NO MORE
FATES WARNING
FOCUS
GAMMA RAY
GENESIS
GIRLSCHOOL
GUNS N’ ROSES
HALFORD
HEART
HELLOWEEN
KAMELOT
KING DIAMOND
KING’S X
KISS
KREATOR
LIVING COLOUR
MACHINE HEAD
MANOWAR
MARILLION
MEGADETH
MERCYFUL FATE
MICK JAGGER
MINISTRY
NAZARETH
NIGHTWISH
NILE
OPETH
PARADISE LOST
SAVATAGE
SCORPIONS
SEBASTIAN BACH
SEPULTURA
SIR LORD BALTIMORE
SOULFLY
STRATOVARIUS
SYMPHONY X
TEN YEARS AFTER
TESTAMENT
TOTO
TRIUMPH
TWISTED SISTER
URIAH HEEP
YES
Α και σχετικά με ένα άλλο poll εδώ μέσα, ο Slash είναι ακριβώς μια θέση πάνω απ τον Kirk
Λογικο!
εαν δεις αυτοι που ψυφισαν ειναι μεταλαδες οι πιο πολυ!
για αυτο ειναι κ δευτερος ο Eddie! ενω συνηθως ειναι ο Page. επισης ειναι ο Uli k o ΜΙχαλακης που συνηθως δεν ειναι ουτε στην 50αδα!
Παντως πολυ καλυτερο να βλεπουμε μια τετοια λιστα απο τους πρωταγωνιστες για τους πρωταγωνιστες, παρα απο μαϊδανους συντακτες μεγαλοπεριοδικων που η λιστα τους ειναι η λιστα του PR.
οχι ρε σακη…
μεσα εχει και stevie ray να φανταστεις…
και εγω θα το πω κι ας με κραξετε, αν θεωρησουμε τους sabbath μεταλ(που εγω τους θεωρω)
ο ρορυ εχει πολυ καλυτερο “μεταλλικο” παιξιμο απο πολλους εκει μεσα…
ρε φιλε ακου . υπαρχει μια παραμετρος στον ανθρωπικο εγκεφαλο που λεγετε γουστο . ε τι να κανουμε τωρα . αμα σου αρεσει εσενα τιμη σου και καμαρι σου . και καντον και τατουαζ . πωπω ουτε μια γνωμη δεν μπορεις να πεις . [-X [-X
συμφωνω.το να μη σου αρεσει το καταλαβαινω αλλα οι ικανοτητες του και η πορεια του τουλαχιστον μεχρι τη δεκαετια των 90’s μονο αμπαλο δεν τον κανουν.Να φανταστεις ο don dokken μετα απο κιθαρισταρες που ειχε κατα καιρους οπως Reb Beach - John Norum καταφερε να εχει για πανω απο 5 χρονια εναν κιθαριστα ο οποιος ειναι κοπια -καλη μεν- αλλα κοπια του Lynch…
ρε συ κοιτα εγω δεν διαφωνω μαζι σου . οντως μπορει να ειναι μεγαλος κιθαριστας και να εχει επηρεασει κοσμο . το θεμα ειναι οτι εμενα δεν μ αρεσει. νταξ το αμπαλο σαν εκφραση ειναι χοντροκομενη αλλα πιο πολυ για πλακα το ειπα . αλλα να σου πω κατι , αφου ηθελες να σχολιασεις κατι απο το ποστ μου , γιατι δεν σχολιασες και το γεγονος οτι ο schuldiner και ο becker ειναι τοσο κατω στη λιστα ? και μην μου πεις οτι αυτοι οι δυο δεν ειναι και αντικειμενικα σε σχεση με τον lynch ποιο μεγαλοι κιθαριστες , σε σχεση με τον κοσμο που εχουν επηρεασει . δεν σου λεω ποιους εχουν επηρεασει αυτοι οι δυο . ξερεις και εσυ . και η λιστα ειναι μεγαλη θα παρει ωρες .