To EP λεγεται The Pnakotic Demos και προκειται περι μιας μιξης Manowar, Bathory, Manilla Road, Solstice και Warlord. Ειδικα τα τυμπανα μιλαμε σε κατι φασεις ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ Manowar, με την ΚΑΛΗ εννοια. Πραγματικα δε ξερω ατομο που να το χει ακουσει και να μην επαθε πλακα, εστω να του αρεσε. Προσωπικα μου πηρε καποιο καιρο να το χωνεψω εντελως. Εαν εχει ακουσει και κανας αλλος ας σχολιασει. Ο Somnambulist σιγουρα ειναι ενας απ αυτους.
ναι, παίζει να είχα πει κάτι και πέρσι, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. ένιγουέι ----> Heavy Metal από τα λίγα πλέον. παίζουν Manowar και η γη σείεται. Kι εγώ δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι δεν του άρεσε το ντέμο. Η επική μουσική των Manowar και των Bathory είναι δύσκολο να αποδοθεί όπως της πρέπει, πολλοί προσπαθούν λίγοι όμως τα καταφέρνουν. Θέλει να αγαπάς και να πεθαίνεις γι’ αυτό, να το έχεις στην ψυχή σου, να παίζεις και η καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα, πρέπει να αναπνέεις Heavy Metal. Πρέπει γενικά να είσαι οι Doomsword ρε παιδί μου. Οι atlantean φαίνεται να το έχουν. ωραία μουσικούλα των Ereb Altor ή των Sig Ar Tyr για παράδειγμα, αλλά αυτό που παίζουν είναι μουσική που πρέπει να με σκοτώνει κάθε φορά που την ακούω κι όχι να λέω “ωραίο είναι”. Kάτι πάει στραβά σ’ αυτήν την περίπτωση, λείπει η υπερβολή και η υπερβατικότητα, λείπει το Heavy Metal. Όποιος λοιπόν, αγαπαέι το Heavy Metal, καλό θα ήταν να μην χάσει μια από τις λίγες νέες μπάντες που το τιμούν.
O δίσκος είναι απίστευτος, φοβερό feeling! Και αυτά τα τύμπανα πωπωπωπωπω!! :band: Μου φέρνει στη συνέχεια του Sign Of The Hammer, έτσι έπρεπε να ηχούν οι Manowar σήμερα!
σε γενικές γραμμές δεν κατέχω, αλλά θυμάμαι πως όταν είχε βγει αυτό, άκουγα 800 φορές τη μέρα ένα κομμάτι ονόματι “Land Of Innocence”. να, αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Yv3r-Yi2Yc0
το αγαπούσα πολύ αυτό το τραγούδι! ακόμα γαμάτο ακούγεται!
Διορθωση. Το τριτο μ αρεσε καλυτερα, αυτο που αναφερω παραπανω. Πανε χρονια που χω να τ ακουσω, το δευτερο και τριτο ετυχε βσκ να τα παρω για κριτικη τοτε. Μετα βγαλαν ενα Evolution 4.0 που δεν ασχοληθηκα.
Πρωτη γευση θετικη, αλλα δε θελω να εκφερω γνωμη. Περισσοτερα συντομα. Μιας κι ειναι ευκαιρια ομως, ας θυμηθουμε ενα σουπερ δισκιο που ανηκει στο οχι τοσο μακρινο παρελθον.