σε γενικές γραμμές δεν κατέχω, αλλά θυμάμαι πως όταν είχε βγει αυτό, άκουγα 800 φορές τη μέρα ένα κομμάτι ονόματι “Land Of Innocence”. να, αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Yv3r-Yi2Yc0
το αγαπούσα πολύ αυτό το τραγούδι! ακόμα γαμάτο ακούγεται!
σε γενικές γραμμές δεν κατέχω, αλλά θυμάμαι πως όταν είχε βγει αυτό, άκουγα 800 φορές τη μέρα ένα κομμάτι ονόματι “Land Of Innocence”. να, αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Yv3r-Yi2Yc0
το αγαπούσα πολύ αυτό το τραγούδι! ακόμα γαμάτο ακούγεται!
Το πρώτο Thunderstone το θεωρώ το χειρότερο τους. Καλύτερο το The Burning. Γενικά γκρουπάρα, αλλά για λίγους (δυστυχώς η ευτυχώς)
Διορθωση. Το τριτο μ αρεσε καλυτερα, αυτο που αναφερω παραπανω. Πανε χρονια που χω να τ ακουσω, το δευτερο και τριτο ετυχε βσκ να τα παρω για κριτικη τοτε. Μετα βγαλαν ενα Evolution 4.0 που δεν ασχοληθηκα.
Somn, οντως ωραιο το συγκεκριμενο κομματι.
To ‘‘Tools of Destruction’’ ειναι πραγματικα πολυ καλος δισκος γεματος εμπνευση και ομορφα τραγουδια.
Νεο Sinner.
Πρωτη γευση θετικη, αλλα δε θελω να εκφερω γνωμη. Περισσοτερα συντομα. Μιας κι ειναι ευκαιρια ομως, ας θυμηθουμε ενα σουπερ δισκιο που ανηκει στο οχι τοσο μακρινο παρελθον.
Επισης,
[CENTER][/CENTER]
Το μισο ειναι παρα πολυ καλο, το αλλο μισο αξιοπρεπες. Γενικα εχει feeling, κιθαρες, ψυχη και σιγουρα καλυτερα κομματια απ το περσινο Manowar που απλα απογοητευσε. Εμενανε τουλαχιστον. Ο τραγουδιστης btw δεν ειναι κακος, αλλα αν διπλα στον Ross ακουγαμε εναν Adams θα το βλεπαμε υπο εντελως διαφορετικη σκοπια. Γενικα δεος για εναν καλλιτεχνη που γυρισε απ το πουθενα, και τεραστιο ρισπεκτ για το Manowarικο “I Got The Right” που ειλικρινα με γυρισε καμποσα χρονια πισω. Ευγε. Και προσπεραστε το ομολογουμενως κακογουστο εξωφυλλο.
Εμπιστευόμαστε Ανγκμαρ, και Ρος!
Ο τραγουδιστής είναι ο τυπάς που είχε φέρει πέρυσι με τη μπάντα διασκευών Μanowar?
Δεν εχω ιδεα. Παντως ακουγεται κατι παραπανω απο αξιοπρεπης.
εχω διαβασει και εγω τα καλυτερα για το συγκεκριμενο!
θα το checkarw αμεσοτατα!!!
Το Matador έχει μπουζούκι στο τέλος8O8O8O
Οι Freedom Call έχουν προταθεί? Το Mr. Evil είναι τρελό κομματάκι.
ΔΕΝ ειναι τυχαιο το αβαταρ μου.τσεκαρετε το.
δωστε μερικες πληροφοριες mr.editor!!! ωραιο εξωφυλλο!! vikings??
Και ναι και όχι. Γερμανοί είναι κι ακούγονται σα Bathory/Solstice/Warlord. Α, και είναι και δισκάρα ολκής
Τι κομματάρα που είναι το The Wanderer’s House??? Και τι σολάρα αυτή στο τέλος??
Το EP ακούω, τον δίσκο δε τον βρήκα…
ΘΕΕ ΜΟΥ 8O8O8O
ΟΚ,ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ
Απλά παραδίνεσαι! Και αφήστε τους άλλους να τσακώνονται για το Μετάλλικα. Και αυτό το Unchain the hero τι κομματάρα που ειναι? Ti leads έχει μέσα?
Αλλη μια φορά ένα θενκς στον potofgold8)
με την πρωτη ακροαση καταλαβαινεις οτι προκειται για δισκαρα!! καταπληκτικα ολα τα leads του και πολυ συναισθημα ο vocalist!
ακουω το crom
το πρωτο κομματι wings of fire
δεν θυμιζει υπερβολικα amorphis\in flames mid 90’s εποχη?!?!?!
γαμω!!!