Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Ρε πρόκειται για τεράστια δισκάρα. Και το EP “The Fallen Beauty” αξίζει τρελά. Στο Wanderer’s House έχει ένα σόλο στο τέλος που σέρνεσαι μέχρι κάτω.

Ο Crom έχει φωνάρα, και ταιριάζει απίστευτα η φωνή του με τα backing vocals του Seraph (drums).

Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από τέλειο!

Εχει μείνει στο σιντι πλέιρερ 4 μέρες τώρα!

συμπαθές το κρομ, απλοϊκό κάπως, αλλά μάλλον αυτό το κάνει και πιασάρικο. μου θύμισαν αρκετά φάλκονερ, τόσο στη φωνή όσο και στη μουσική.

Mεγαλη δισκαρα το Crom και εσκασε απο το πουθενα μου φαινεται!! Το απιστευτο ειναι οτι αν ισχυει αυτο που ειδα στο metal archives, oτι δηλαδη ολα τα οργανα στο αλμπουμ ειναι παιγμενα απο τον Crom, τοτε τι να πω… genius ο τυπος…
Σιγουρα απ’ τα καλυτερα μεχρι τωρα αλμπουμς της χρονιας…

Ω ναι !! :slight_smile:

Αξιζει παρα πολυ !!

Ειδικα κατι πολυδιαφημισμενα δισκακια που κυκλοφορουν αυτον τον καιρο τα παταει κατω ανετα !

Από Crom αξίζει τρελά και το EP του 2003 “The Fallen Beauty”

Ωραιο εξωφυλλο!Δεν το εχω ακουσει ακομα.Θα γινει λιαν συντομως.
Για το αλμπουμ μιλαω.

Αρκετά καλό το Κρομ. Επικό και τίμιο. Γουστάραμε και τη μουσική και την εξωφυλλάρα.

Μα το κάτωθι είναι ακόμα καλύτερο και τα σπάει ασύστολα. Κονανικό και αυτό όπως θα διαπιστώσετε από τους τίτλους των τραγουδιών. Δισκάρα. Και θυμίζει μανίλα! \m/ Εκ Πορτογαλίας ε

κυκλοφορησε το νεο Ironsword ε? καλη φαση!!! θα τσεκαριστει αμεσοτατα!!!

Φυσικά και να τσεκαριστεί.

Επίσης, μιας και αναφέρθηκε σε άλλο θρεντ, ο τραγουδιστής τους δε θυμίζει Βoltendahl?

ναι αμε! αλλα βαζει και shelton-ικες πινελιες !

ξανάβαλα να ακούσω το demo των altered state σήμερα και θυμήθηκα τι ωραίο που είναι το αμερικάνικο metal και πως μάλλον είναι ό,τι καλύτερο έχει τραγουδήσει ο ski.

Judge For Yourself

Με βάλατε στον τζόγο και άκουσα τα 3 πρώτα τραγούδια του δίσκου των Crom κ απογοητεύτηκα. Να συνεχίσω?

Όχι :!:

ΔΙΣΚΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ 8)

Συνέχισε οπωσδήποτε κ επέμεινε στα “Vengeance part II” και “Hammer of the Gods”… Εξάλλου, ό,τι έχει τη λέξη “Hammer” στο συγκεκριμένο είδος, είναι εγγύηση!!:wink:

Ρε παιδια ακουω τωρα ιντερνετικα το Vegeance των Crom. Το δισκαρα ειναι αυτη ; Τι ηχος ; Τι μελωδια ; Πωπωπωπωπω!

Λέτε να το εχουν στο metropolis ή σε κανα alone ;

Ελα να γινόμαστε πολλοί 8)8)

Ακουω ενα που λεει PROMO. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει κυκλοφορισει ο δίσκος ακόμα ; Τον θέλω άσχημα!

Κάτι τελείως άκυρο: Τον περσινό δίσκου του Chris Caffery (Pins & Needles) τον άκουσε κανείς? Γνώμες?

Ευχαριστώ, θα ξανατσεκάρω για να έχω καλύτερη εικόνα!

ΥΓ : off topic : Ακούω σήμερα για 3η συνεχόμενη φορά το Apocolokyntosys των Empty Tremor. Τι παίζουν ρε τα παλικάρια??? :roll: