Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

To Apocolokyntosys του 97 δεν ειναι ; Θελω να πω ειναι κατι καινουριο ή Remastered ;

ντρέπομαι που το λέω, αλλά το crom άρεσε κ σε εμένα ! :!:

Ναι του 97 από τη Rising Sun. Απλά το ξαναέβαλα μετά από καιρό και είπα να το επισημάνω γιατί το αξίζουν!

Σε λίγο θα έχω άποψη για το Crom (Vengeance και EP). Για να δούμε…

Με την πρώτη ακρόαση του Vengeance μπορώ να πω απλά ότι είναι ΔΙΣΚΑΡΑ!

SevenGates - The Good And The Evil

Επιτελους ενας αξιολογος europower δικος!!! :yahoo: :bow2:

(Το cd μπορειτε να το κατεβασετε εντελως δωρεαν απο το επισημο site της μπαντας http://www.sevengates.it )

Ωραιο το ανωθι δισκιο. :wink:

Edit: Προτεινετε τιποτα απο τουs KIUAS ρε παιδια.

Kαι αυτο το Crom…τα σπασε! :metal:

Αγαπημενη μπαντα οι Kiuas παρ’ οτι τους ανακαλυψα σχετικα προσφατα. Θα προτεινα να τσεκαρεις το πρωτο αλμπουμ τους “The Spirit Of Ukko”

Γενικοτερα παιζουν αξιολογο και ποιοτικo metal και και στα 3 αλμπουμς τους. Απλα το 1ο θεωρω πως ειναι το “δυνατοτερο” (συνθετικα).

Αν ειναι ριξε/ριξτε μια ματια και στο καινουργιο βιντεο κλιπ τους για το φετινο αλμπουμ τους “The New Dark Age”

Kiuas ? Αλήθειας πώς προφέρεται ;

Χμμμ λες οτι τους ανακαλυψες πρόσφατα. Λογικό, αφού το πρώτο τους αλμπουμ (αυτο που προτεινεις) ντεμπούταρε το 2005. θα τους ακουσω τωρα να σας πω γνωμες.

εγω παντως το ονομα τους το τονιζω στο ι. κίουας δλδ. τωρα αν ειναι σωστο δεν ξερω… χαχα :stuck_out_tongue:
οταν λεω προσφατα εννοω μες το 2008… 8)

ναι, τσεκαρε τους παντως. αξιζουν…

ΥΓ: Αυτο που τους κανει μοναδικη μπαντα πιστευω εινα τοι οτι συνδυαζουν στον ηχο τους στοιχεια απο Death/Thrash… βεβαια επικεντρωνονται στο Power :smiley:

Πολυ αξιολογη μπαντα γενικα…Πολυ ενδιαφερον φωνη ο Ilja(ακομα και τα growls ταιριαζουν αψογα με αυτο που παιζουν),thrasho-powerοειδη riffs,pagan στιχοι,καλες συνθεσεις(με peak οπως λεει ο κι ο Lucas το ντεμπουτο τους που ειχα ποσταρει και παλιοτερα εδω http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3713&page=64).

Και μονο το οτι ενω ειναι Φινλανδοι παουεραδες(κατα βαση),ειναι προτοτυποι και δε το παραγαμαν με τα πληκτρα αρκει:lol:

Oποιος θελει να παρει γευση ειδου το hit τους…

Exete akoysei to Dark Saga apo tous Iced Earth e? An oxi na pate na to akoysete einai foberos diskos me pollh synais8hma :D:D:D:D 8a epaner8w me alles protaseis, poly wraio 8ema!

Βρε μπας και στους Kiuas έπαιζε ο Herman Li ? :stuck_out_tongue:
Τα σόλο τους σκετα Dragonforce είναι σε σημεία που χαλαρά νομίζω ότι ακούω Dragonforce. Παντως γαμάτη μπάντα και ο κιθαρίστας στους πολύ ταλαντούχος.

btw οι Seven Gates πιο πάνω, ειναι παιδιά των Hammerfall. Αρκετό καλοί και όσοι αρεσουν το Europower θα τους αρεσουν πολύ!

Το ειχα διαβασει και γω καπου αυτο περι ομοιοτητας με Dragonforce… Εμενα γιατι δεν μου τους θυμιζουν καθολου??:-k Θα ελεγα περισσοτερο οτι θυμιζουν Children Of Bodom παρα Dragonforce…

Τι εννοεις παιδια των Ηammerfall?? Ιταλοι ειναι oι SevenGates…

Το sweep picking ειναι ιδιες φράσεις με αυτα που παιζει ο Herman Lee καθώς τα ντραμς ειναι πανομοίτυπα στο σημείο που κάνει αυτό το shreding.

Hammerfall εννοω οτι είναι κατι σαν απομίμηση τους. Εχω ακουσει παρα πολυ hammerfall και μπορώ να σου πώ οτι μου τους θυμίζουν κάτι παραπάνω από αρκετά. Χωρις αυτο να ειναι αρνητικο. Σεβαστή μπάντα, αλλά προσωπικά δεν θα παρω φέτος.

Δυστυχως τεχνικα για κιθαρες δεν μπορω να μιλισω παρα μονο να εμπιστευτω τα αυτια μου. Παντως και μενα μου θυμιζουν πολυ Bodom ως προς τη χρηση των πληκτρων σε μερικα σημεια τους (πχ χρησιμοποιουν αρκετα orchestral hits ακριβως οπως οι Bodom…).

Τωρα και για τους SevenGates, επειδη και γω εχω λιωσει τους Hammerfall επετρεψε μου να διαφωνησω παλι…
Θα ελεγα οτι ο ηχος μοιαζει (παρα) πολυ με τους Labyrith. Και αυτο οχι επειδη ειναι συμπατριωτες…
Μια τεραστια διαφορα με τους Hammerfall ειναι οτι οι SG χρησιμοποιουν πολλα πληκτρα ενω οι 1οι δεν εχουν καθολου.

Για να μην ξεφυγουμε τελειως απο το θεμα ας προτεινω και ενα δισκακι (αν και βεβαια ειναι περσινη κυκλοφορια).

Agonizer - Birth / The End (2007)

Αξιολογο Mελωδικο/Ηeavy/Power εκ Φινλανδιας…:stuck_out_tongue:
(In Finland I Trust!! :D)

ΥΓ: Παντως σε μεγαλη δισκαρα εξελισεται το The Good And TheEvil απο SevenGates… ακροαση με την ακροαση ακουγεται ολο και πιο τελειο…

Σύντομα κυκλοφορεί το Ashes and Madness από Avian. Melodic Progressive Power Metal με τον Lance King (ex - Pyramaze) στα φωνητικά.

Μπορείτε να ακούσετε μερικά Samples εδώ.

^^^ Δεν μου αρεσαν τα φωνητικα του.

Εμένα πάλι μου άρεσε αρκετά ο Lance στους Pyramaze! Πιστεύω ότι ταίριαζε στο στυλ τους, ίσως περισσότερο από τον Barlow. Στους Pyramaze τώρα είναι ο Urban Breed.