To νέο Pyramaze έβαλε κιθάρες αλα Jon Schaffer ή είναι η ιδέα μου? Anyway, μάλλον κατώτερο από το legend of the bone carver. Και εννοείται ότι ο Lance King έχει θεσπέσια φωνή.
Ο νέος δίσκος των Almah του Edu Falaschi τα σπάει. Όπως και ο προηγούμενος φυσικά
Ο Edu εξελίσει τα Ντικινσικα φωνητικά, ενώ τα ψύγματα Helloween-Angra φυσικά υπάρχουν διάχυτα. Σε συνδυασμό με την προσωπική δουλειά του Matos έχουμε 2 πάρα πολύ καλούς δίσκους να ακούμε τώρα που οι Angra…
Merci, αν κ θα συμφωνήσω με freedom πως δεν υπάρχει αυτός ο δίσκος… Ας κάνουμε λίγο υπομονή, μπας κ το ψυλιαστούν τα συνήθη ύποπτα δισκοπωλεία, αλλιώς παραγγελία από την πηγή… Δεν γίνεται αλλιώς…
Το χω λιώσει το πρόμο λέμε… θέλω κ 1 cd για καβάτζα:p
Και μαζί με το Amanethes των Tiamat είναι οι δίσκοι που έχω λιώσει περισσότερο φέτος!
Δεν έχει αδύναμο σημείο, πατάς το play στο cd player, και μετά τσεκάρεις την επιλογή “Repeat All”. Χάνεσαι. Νιώθες οτι βρίσκεσαι κάπου μαγικά, ο ουρανός έχει ένα πρασινωπό χρώμα, κι εσύ σκαρφαλώνεις τη ράχη του βουνού.
On wings of fire I soar
On wings of fire
Like the phoenix from the ashes I will rise
On wings of fire
Ακούγεται πολύ γαμάτο το Crom. Τ’ άκουσα 2 φορές βέβαια μόνο. Η φωνή δε μου πολυαρέσει :oops:
Αλλά το επικό συναίσθημα είναι αισθητό κάργα και γουστάρουμε. Και οι στίχοι σε ορισμένα κομμάτια μου άρεσαν πολύ! (A Life Unbearable, The stars will fall, Vengeance Part II - …and the Effect)
Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες ακροάσεις!
Λοίπον, δεν πέριμενα ποτέ να γράψω σε αυτο το θέμα διότι δε γουστάρω καθόλου το power και όλα τα παρόμοια του, ίσως κάτι παλιά πράματα όταν ημούν 15 , κάτι Helloween κ.α.
Πρόχθες ξε-θαψα ένα αλμουμάκι του 2001 απο κάτι Ρουμάνους Thunderstorm - Beyond The Dawn και όμολογώ έχω φάει κόλλημα. Δεν ξέρω γιατι μου αρέσει αυτη η power-ιά, παρότι που έχει στίχους και του style heavy metal spirit, και υφός επικο.:roll:
Αλλά έχουν ωραια riff-άκια στακάτα, και γενικά σου βγάζουν μια συμπάθεια. Γιαυτο λοίπον τιμήστε τους προσφιλεις Ρουμάνους και ακούστε αυτο το δίσκο, ειλικρινα.:!:
Παντως παιδια αυτο ειναι γενικο φαινομενο με αυτον τον δισκο. Ολο το ιντερνετ εφαγα. Αφαντο. Ισως η πρωτη φορα που δεν βρισκω μια καινουργια κυκλοφορια στα sites που κοιταω.