Ερχονται Lonewolf, Holy Martyr και Elixir για οποιον ενδιαφερεται. Ειπα να μη το ***σω στα τοπικς
Γιεα Lonewolf μεσα.
Viron - Ferrum Gravis
Γερμανοί, ακούστε τους και δε θα χάσετε.
και αν ακουσεις το πρωτο VIRON θα γουσταρεις ακομα περισσοτερο!!!
Αngmar το Holy Martyr καλο αλλα οχι οσο το περιμενα…
Battleroar!!!
Το πρωτο Viron το χω ακουσει. Πολυ ωραιοι μουσικα, αλλα ο τραγουδιστης τους ειναι λιγο ανεκδιηγητος. Μπαντα υψους - βαθους, κυριολεκτικα.
[SIZE=“3”]AIRGED L’AMH - Ode To Salvation[/SIZE]
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.
Δυστυχως ομως -παλι- λιγοι θα το παρουν χαμπαρι.
Λιγοτερο επικοι απο τους BattleroaR, αλλα με καλυτερη κιθαριστικη δουλεια και πιο πλουσιες μελωδιες με καποιες διασπαρτες ‘‘πινελιες’’ απο την Κελτικη μουσικη.
Σπουδαιος Δισκος απο καθε αποψη.
JOIN THE HELLENIC METAL LEGIONS!
Eξάλλου έχουμε ξαναμιλήσει σ’ αυτό το θρεντ για το δίσκο. Γκρινιάρη
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει νωριτερα,εγω το εχω ανακαλυψει εδω και 6-7 μηνες νομιζω,απλα τωρα το θυμηθηκα μιας που μου ηρθε απο ebay!
Τρομερη δισκαρα και οποιος δεν το εχει τσεκαρει ας κανει μια δοκιμη…
Περιμενω καμια γνωμη…
Πες τι παίζουν να δούμε αν θέλουμε να το ακούσουμε:p
ελα ρε για να το ποσταρα εδω…
epic/heavy/power παιζουν,βασικα ενας τυπος ειναι (Tarek Maghary των Majesty και το concept ειναι βασισμενο σε ενα μυθιστορημα του ιδιου παρακαλω)και ο δισκος εχει πολλα guest,για να μην αναφερω αναλυτικα δειτε http://www.metal-archives.com/band.php?id=51272
απλα αναφερω Ross The Boss και James Rivera…
ακου και δε θα χασεις!!!
Ωχ. Δε ξερω, το παραπανω το χα ακουσει οταν βγηκε και βαρεθηκα τη ζωη μου.:?
8O 8O 8O
τι να κανουμε?γουστα!
ισως να εδινες αλλη μια ευκαιρια??
Μωρε προβλημα δεν εχω, αλλα που χρονος. Αν τυχον το ξεθαψω, θα επανελθω καποια στιγμη με αναλογο quote.
Αν θυμαμαι καλα, με ειχε κουρασει καπως η διαρκεια
Bλέπω συμμετέχει και ο Σέλτον. Αν και η αναφορά στους Majesty δεν ειναι ενθαρρυντική, παρόλα αυτά θα το ακούσω για τον Μαρκ και μόνο
Ακριβώς. Σχεδόν όλες οι μπάντες με το όνομα Majesty είναι top class (από ex-dream theater μέχρι τους Τεξανούς progsters queensryche wannabes) οι μοναδικοί που είναι για τα πανηγύρια είναι ΑΥΤΟΙ οι Γερμανοί (υπάρχουν και άλλοι Γερμανοί που ακούγονται ευχάριστα). Ούτε για 3-4 ευρώ για το digipack δεν θα επένδυα πριν ακούσω…
Ώρα να ξεθάψουμε το θρεντ:
Φετινή δισκάρα από μια μπαντάρα από τη Σουηδία! Όσοι έχετε τσεκάρει νομίζω πως θα συμφωνείτε μαζί μου8)
Πιο αναλυτικά η γνώμη μου στο λινκ που ακολουθεί:
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=276181926&blogID=445522691
νταξει δισκαρα ρε…
Ρε wintersun, για πες μου… Αυτό το Unbreakable από τη μέση και μετά πόσο γαμάτο μπορεί να είναι???