Τα σπάει ο δίσκος! Φοβεροί…
και να 'ταν μονο αυτο??
γιατι το Firestorm δεν ειναι σκετη πωρωση??
“Burn Burn
Rage of the heavens
Burn Burn
Death from above
Die Die
Merciless killing
Burn Burn
Death from above”
μεσα στην 10αδα των κορυφαιων κυκλοφοριων του ειδους για φετος!!
τραγουδαρες μαζεμενες και πολυ ωραια ιδεα με το συγκεκριμενο πολεμικο concept
Ναι, αλλά ελπίζω μη καταντήσουν κουραστικοί από ένα σημείο και μετά…
εν τω μεταξυ στην περιορισμενη εκδοση που πηρα εχει μεσα δωρο και το βιβλιαρακι του Sun Ju “The Art Of War” πανω στο οποιο βασιζεται και ολοκληρος ο δισκος
Εχω παθει πλακα. Επικη δισκάρα.
Είχα υποτιμήσει πολύ τον δίσκο. Cilffs of Gallipoli και Talvisota τα αγαπημένα μου. Έχουν όμορφα αλα-Nightwish συμφωνικά μέρη, εμπνευσμένα χωρωδιακά τύπου Avantasia και μια ωραία πολεμική-εμβατηριακή ατμόσφαιρα την οποία εκφράζει πολύ όμορφα ο τραγουδιστής.
Αλλά και πάλι το Prima Victoria παραμένει καλύτερο.
Εγώ πάντως θα επιμείνω στην κυκλοφορία των Almah που είναι πολύ δισκάρα. Δηλαδή, σε όσους άρεσε ο προσωπικός δίσκος του Matos, ο δίσκος των Almah είναι σίγουρα ισάξιος. Δώστε του μια ευκαιρία. Ειδικά εσύ Outshined, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
πιθανοτατα να εχουν αναφερθει
απλα επειδη τωρα τους τσεκαρα
για πειτε γνωμες για τους σουηδους Wolf
καλυτερο αλμπουμ και ετσι
Ετουτο που χα ακουσει (τιτλος Evil Star)
…μου φανηκε καπως βαρετο. Εχω ακουσει καλα λογια ομως για τα δυο πρωτα, οποτε αν ειναι να τσεκαρεις κατι τραβα προς τα κει.
εγω ακουσα για το τελευταιο τους καλα λογια
και ενα κομματι που ακουσα ελεγε
ασχετο-σχετικο
θυμαμαι μια κριτικη για μια μπαντα που ο τραγουδιστης γυροφερνε στον king diamond
και παιζανε μουσικη σε τετοια φαση
μπορει να ναι και οι wolf
αλλα θυμαμαι ενα εξωφυλλο που δεν μιαζει με κανενα δικο τους
αλλα θυμαμαι το ονομα τους να χει να κανει με τη λεξη wolf
αν θυμαμαι καλα το εξωφυλλο ηταν μαυρο με μια πορτοκαλι φιγουρα ενος λυκανθρωπου που προσευχοταν (???)
Δισκαρα απο τις λιγες τα τελευταια χρονια στον παραδοσιακο ηχο και καμια σχεση με τους μετριους (πλην του ντεμπουτου και διασπαρτων κομματιων) Wolf!
Αλλα καμια σχεση τουλαχιστον φωνητικα με King Diamond!Σε evil θεματολογια ειναι κοντα σε Mercyful Fate κτλ…
:-k:-k:-k δεν με ειχε ενθουσιασει ιδιαιτερα ο παραπανω δισκος …
ενα κομματι μου εχω συγκρατησει ειναι το prayer in the dark παντως!
οχ!τωρα το ειδα αυτο!
oi σουηδοι Wolf σπερνουν ρε!!!
και τα 4 τους ειναι γαματοι heavy metal δισκοι!
Αγορασα εχθες το Art Of War. Δεν εχω ακουσει το Primo Victoria.
Χμ ;
Να το ακουσεις επειγοντως,για μενα παραμενει το καλυτερο τους
Druid, το Art πόσο και από που?
Καλό το Primo (θεικό δλδ, τι καλό), αλλά όταν έδωσα περισσότερη προσοχή στο Art με κέρδισε περισσότερο.
BOTH σπερνουν!!!Ποπο ειδα κατι βιντεακια απο live τους σε κλειστο χωρο(σε ανοιχτο χανουν οπως ειναι και λογικο)και πορωθηκα,αντε να περναει ο καιρος!
Α εντωμεταξυ δειτε αυτο
:lol3:
Κοίτα να δεις.
Είμαι ψιλοαρρωστάκι με Angra και αγοράζω οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς, αλλά το πρώτο δίσκο των Almah δεν θα τον αγοράσω μέχρι να βγει σε προσφορά. Ναι, τόσο αδιάφορο μου φάνηκε.
Το καινούργιο τώρα το έχω ακούσει μια και μόνο φορά. Δεν συγκλονήστικα, αλλιώς θα το είχα ακούσει περισσότερες, αλλά δεν θέλω ούτε να θάψω, ούτε να πω καλά λόγια. Ο Falaschi λέει καλσσικά μεγάλες κουβέντες, έχει πάρει το rhythm section των Angra μαζί του και έχω δει όλων των ειδών τις κριτικές.
Από την άλλη το Bittencourt Project που έφτασε παράλληλα στα χέρια μου, μου φάνηκε πιο συμπαθητικό. Είναι γιατί πάντα στους Angra, ο Bittencourt έβαζε τη βάση, ο Kiko το κάτι παραπάνω και ο Matos τη μικρή δόση μουσικής μαγείας.
Θα το ακούσω πάντως πιο προσεκτικά και σύντομα. Για ισάξιος του Matos πάντως δεν μου φάνηκε με την καμια.
16 Ευρω απο Alone.
Απλη εκδοση, οχι digipack.