Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

οι the lord weird slough feg νομίζω πως κυριαρχούν στο heavy-power-epic στερέωμα τα 10+ βάλε χρόνια. προσωπικό κόλλημα…

[CENTER]The Lord Weird Slough Feg - The Lord Weird Slough Feg (1996)

The Lord Weird Slough Feg - Twilight of the Idols (1999)

The Lord Weird Slough Feg - Down Among the Deadmen (2000)

The Lord Weird Slough Feg - Traveller (2003)

The Lord Weird Slough Feg - Atavism (2005)

The Lord Weird Slough Feg - Hardworlder (2007)

[/CENTER]

τα τελευταία χρόνια η κατάσταση είναι λίγο μπερδεμένη βέβαια, κυρίως λόγω φυγής cobbett και αποκλειστικής πλέον ενασχόλησης του scalzi με τους slough feg και του cobbett με τους hammers of misfortune. κρίμα που χωρίσανε τα τσανάκια τους, ελπίζω να βρούνε το δρόμο τους και οι 2 μπάντες…

όποιος δεν έχει ακούσει, ας ξεκινήσει απ το down among the deadmen…

Ποσο απιστευτο αυτο το Twilight Of The Idols :!:

Επισης, πρεπει να μαι ο μονος που γουσταρε (πολυ) το Atavism.

εμένα με τρελαίνει (και) το atavism. το hardworlder δεν έχω ακούσει με ιδιαίτερη προσοχή ακόμα, σύντομα θα το λιώσω και αυτό. έχουν πολύ προσωπικό ήχο πάντως κ μ αρέσει :!:

ψ. που στο διάτανο πήγαν τα εξώφυλλα ρε γμτ? #-o

Turis Fratyr είναι το πρώτο album των Γερμανών Equilibrium(Viking/Folk metal)…πάρα πολύ καλός ήχος με στίχους στα γερμανικά βέβαια…

Sagas είναι το φετινό 2 album της μπάντας που μπορώ να πω ότι είναι όσο καλό και το πρώτο, αν όχι καλύτερο…

αξίζει να τους ακούσετε!!!

Now playing: Eluveitie - Inis Mona
via FoxyTunes

νομιζω οταν το δει αυτο ο Lucas θα αποθεωσει στεγνα ! ! !

Μιλάς σωστά.

Απλά να τονίσω ότι και οι δίσκοι των hammers είναι τουλάχιστον ισάξιοι

Oντως δισκαρες και οι 2 απο τους γερμανους, Angel_Death!! Ειδικα και το φετινο τους, ειναι απιστευτος δισκος. Εχουν καταπληκτικες μελωδιες και φοβερες επικες στιγμες!! Το “Sagas” για μενα αξιζει ανετα μια θεση στα καλυτερα του 2008 οπως επισης και σιγουρα μια θεση στα καλυτερα του ειδους που παιζουν (Epic Folk/Viking Metal)…

video-clip απο ενα απ τα “δυνατα” κομματια απ το “Sagas”:

WarlorD-13, επαληθευτικες!! :lol: 8)

δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου…
και τώρα εκεί που έμεινα λαλακάς ήταν όταν είδα το album στα fnac8O8O8O8O8O8O
θα πάρω να το αγοράω αυτές τις μέρες…

Now playing: Anathema - Wings Of God
via FoxyTunes

ναι, απλά δεν μπορώ να προσδιορίσω παρακλάδι της μέταλ για τους κυρίους :stuck_out_tongue:

Οντως αξιζει πολυ σαν κυκλοφορια, εχει και δωρο dvd αν δεν κανω λαθος… :wink:

ακόμα καλύτερα τότε…μακάρι να τους βλέπαμε αλλά εδώ ελλάντα δεν το πιστεύω(βέβαια τα βήαμτα έγιναν με Eluveitie,)

Now playing: Anathema - Emotional Winter
via FoxyTunes μακάρι μακάρι!!

μακαρι πραγματικα… θα γουσταρα πολυ να τους δω μαζι με Ensiferum (αν και αυτοι ηρθαν προσφατα και δυστιχως δεν πηγα…)

Παρεπιπτωντως να προτεινω και μια δισκαρα που ανακαλυψα προσφατα…

Twilightning - Delirium Veil (2003)

…μελωδιαρες,γρηγορες ταχυτητες,ψηλα φωνητικα και πολυ δυνατα ρεφραιν…
με λιγα λογια φοβερος power δισκος… τσεκαρετε…

Ωπ, αρχηγε, εδω ειμαστε… 8) Σε περιπτωση που δε το εχεις κανει, τσεκαρε και το δευτερο album τους με τιτλο Plague House Puppet Show…

Δυστυχως δεν εχω τσεκαρει τα αλλα 2 αλμπουμς τους γιατι μεχρι τωρα “λιωνω” το “Delirium”… Για να σου ειμαι ειλικρινης ομως, ειδα ενα βιντεο κλιπ τους (οχι απο το δισκο που λες αλλα απο τον τελευταιο τους) και απ οτι φαινεται περισοτερο μπορει να θεωρηθει ως hard rock αυτο που παιζουν πλεον παρα ως power… :frowning: Ομως θα τσεκαρω το δισκο που μου ειπες και θα σου πω εντυπωσεις!

Το τελευταιο εδω που τα λεμε ηταν λιγο απογοητευση… κι εχεις δικιο, σ’ εκεινη τη φαση το γυρισαν στο πιο χαρντ ροκ…

σκατά ούτε εγώ είχα πάει,αναμένουμε σε κάτι καλύτερο φέτος, το πρώτο βήμα έγινε!!!
θα ακούσω αυτό που προείπατε και θα ποστάρω το συντομότερο…

Now playing: The Unseen - On The Other Side
via FoxyTunes

Για τους Shadowkeep τι γνωρίζουμε??

α, επιασες πονεμενη ιστορια. Ψιλοβαρετοι. Δηλαδη εχω το A Chaos Theory και πιανει σκονη στο ραφι. Και δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι τους γουσταρουν καμποσοι. Το συγκεκριμενο δισκακι μαλιστα μπηκε στα τοτε 20 καλυτερα του Χαμμερ.

Οι αποψεις ειναι ειτε του υψους, ειτε του βαθους, οποτε καλυτερα να το ψαξεις μονος σου. Τσεκαρε αμα ειναι το συγκεκριμενο, μπορει και να σ’ αρεσει.

Χάζευα στο νετ και τους πέτυχα κάπου… Θα τσεκάρω από μαισπέις γιατί δεν είμαι να μπλέκω με πολλά πράγματα, έχω ήδη αρκετά δισκάκια να λιώσω:p

Οι οποίοι απ’ ότι βλέπω εμφανίζονται στο Up The Hammers.

Πληροφοριακα, παιζουν στο Up The Hammers, οποτε ισως και να σ’ ενδιαφερουν καποια στιγμη αργοτερα… :wink: