Εντελως τυχαια βρηκα στο Μετροπολις με 6.9 την προηγουμενη βδομαδα αυτο εδω το δισκακι!
Καθαρο 80ς Speed Metal απο τους Βελγους(!!!).Πραγματικα πολυ καλα κομματια και τα φωνητικα βαρια για το ειδος με πολλες αγρις κραυγες!Θα ψαχτω με αυτους γιατι μετρανε!
Killer - Fatal Attraction
Γαμω τα εξωφυλλα!!100% απο χρυση εποχη βιντεο κλαμπ!!!
Πολυ σπουδαιος δισκος ο συγκεκριμενος!!Η φωναρα του Thomas Vikström ειναι εγγυηση οπως και ο Marcel Jacob στο μπασο!!Πολυ ωραια κομματια,καποιες ταχυτητες και καποια πιο αργα σημεια σε αυτο το πολυ ενδιαφερον project!!
ακη, το αγορασα σημερα. 6.90 μετροπολις και γω. εχει μεινει ενα ακομα σε περιπτωση που το θελει καποιος. ειχε και ενα αλλο κιλλερ, το shock waves και το πηρα και αυτο
Πολυ καλο δισκο κυκλοφορησαν οι Insania!!
Δεν το περιμενα απο τους Σουηδους!Το Agony - Gift of Life εχει καποια πολυ καλα power metal κομματια!
Αν το εχει τσεκαρει κανεις ας πει γνωμη!
Πραγματικα πολυ ποιοτικη δουλεια:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ακρως πορωτικα μελωδικα riffs(σωστη η επισημανση για maiden),ωραια παραδοσιακα φωνητικα
Κλασικο heavy/power με 80s ηχο που τοσο λειπει στις μερες μας!!!
Κριμα παντως που τετοιες μπαντες μπαινουν στην αφανεια
@akis:αν ξερεις και αλλες μπαντες με τετοια προσεγγιση στον ηχο τους που κυκλοφορησαν δισκους απο το 2000 και μετα,ριξτες τες…
Δισκαρα απο τις λιγες,περυσινη κυκλοφορια που πρεπει να μαθευτει περισσοτερο!!Κλασσικο Metal,επιρροες Maiden φουλ,παλιομοδιτικη παραγωγη και ειδικα ενα κομματι που εχω λιωσει απειρες φορες το By The Night Sky ειναι απο αλλο πλανητη!!Μιλαμε για αλλη κλαση!Μακαρι να τους φερουν στο Up The Hammers να γινει πανικος!!
Ενας δισκος που πραγματικα αξιζει την προσοχη σας!
Το ντεμπουτο των Keldian ειναι πραγματικα μια δισκαρα…θα μπει ευκολα στην λιστα μου με τα 10 καλυτερα φετινα αλμπουμ!
Αυτοι οι Νορβηγοι παιζουν Power Metal…στα φοβερα ρεφρεν τους ου θυμισαν τρομερα παλιους Europe της πρωιμης(και πιο γαματης)εποχης τους καθως και Fifth Angel και αλλα μελωδικα 80ς groups!
Αν το ακουσει καποιος ας καταθεσει αποψη…
Aκουσα επιτελους το νεο Doomsword!!Λοιπον μετα απο αρκετες ακροασεις μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα!
Ειναι σιγουρα καπως διαφορετικο απο τα προηγουμενα καθως ξεκιναει κλασσικα αλλα καπου στην μεση ανεβαινουν αρκετα οι ταχυτητες και φτανουν σε πρωτογνορα γι αυτους μονοπατια καθως παιζουν epic/power…μετα παλι προς στο τελος επιστρεφουν στα γνωστα μονοπατια!!Αξιζει!!
Εχει κανεις ακουσει τον νεο δισκο των Iron Savior?
Να πω την αληθεια τους ειχα ξεγραψει τελειως μετα απο τον προηγουμενο δισκο τους…
Αλλα ακουγοντας τον νεο δισκο γουσταρα πολυ!
Πολυ ωραιο αντρικιο power με γαματες κιθαρες…μου θυμισε παλιες καλες εποχες!
Το καινούργιο Doomsword πως σας φάνηκε??Με ξενέρωσαν και αυτοί!Εχουν αλλάξει αρκετά το στυλ τους και απο κει που είχαν εμπνευσμένα σχετικά αργά αγέρωχα έπη το γύρισαν στα κλασσικά βαρετά βάρβαρα και καλά επικά κλασσικομεταλλάδικα μονοπάτια.Μόνο το Steel of my Axe μου άρεσε.