Αυτη ειναι η δικη μου αποψη…την ειχα γταψει πριν λιγες μερες…
Βασικα εγιναν λιγο πιο βατη σε αυτους που δεν τους εκαναν και τοσο κεφι…
Από τα 2-3 τραγούδια που άκουσα, εμένα μου φαίνεται στο ίδιο ακριβώς στυλ με το Battering ram… Πάντως για μένα το προηγούμενο είναι καταπληκτικός δίσκος (μου άρεσε περισσότερο και από τα πιο παλιά - οπωσδήποτε είναι κι εκείνο ¨Πολυ ωραιο αντρικιο power με γαματες κιθαρες¨) οπότε και το καινούργιο καλό ακούγεται…
ναι ρε σορυ που σε προσβαλλα…ξεχασα οτι εσυ προτιμας διασκευες σε Σακη Ρουβα…
ποιος ξερει μπορει του χρονου που λογικα θα βγαλουν νεο δισκο να κανουν κατι κ για σενα…:roll: :lol:
Ναι και εγω το πηρα το Insania. Ενταξει δεν ειναι κακο, αλλα δε ξερω. Πιστευω πως χανει λιγο σε σχεση με τα Sunrise in Riverland και Fantasy. Παρολα αυτα ειναι πολυ καλο και χαιρομαι που υπαρχουν μπαντες που ενω δε καινοτομουν παιζουν και γραφουν ωραια κομματια!
Αν δε το εχετε κανει ηδη ακουστε οπωσδηποτε το συγκεκριμενο δισκακι :
Εγω προσωπικα επαθα πλακα. Πολυ δυνατο heavy/power με γαματα φωνητικα και πολυ shredαριστες κιθαρες. Εγω θα τους χαρακτηριζα μια μιξη Helloween-Priest και Ιron Savior. Καμια διανομη Ελλαδα να χε καλα θα ταν… [-X
Τώρα είδα αυτό το ποστ.
Είπα εγώ ότι με πρόσβαλες;
Τι χαζό-άκυρο ποστ έκανες;;; :-k
ασ’το να παει στο διααααολο…and of the year to be fine…:roll:
Δεν το εχω ακουσει αυτο το δισκακι!!
Παντως το ειχα δει παλιο στο Μεταλ Ερα νομιζω που εχει διανομη απο την Remedy!
Θα το τσεκαρω λιαν συντομως!
Ακουσα και το νεο Vision Divine…
Θα σε απογοητευσω φιλε Βασιλη…μου φανηκε απλα καλο!!
Πιστευω μπορουν περισσοτερα οι αγαπημενοι Vision Divine…
Περισσοτερα στον τομεα της μελωδιας!
Χαχα! Κανενα προβλημα Ακη! Καθε γνωμη ευπροσδεκτη! Ενταξει απλως ισως εγω δεν ειμαι και τοσο αντικειμενικος μαζι τους. :roll: Πως σου φανηκαν τα παλιοτερα αληθεια?
Τα πρωτα 2 ειναι τα αγαπημενα μου!!
Το μεγαλεπηβοβολο Stream of Consciousness ηταν αρκετα καλο…το ιδιο και το Perfect Machine!
Γενικα μια χαρα μπαντα ειναι!
Ride The Sky - A New Protection
Ο συμπαθης πρων Drummer των Helloween,Masterplan και αλλων…Uli Kusch εφυγε απο τους Masterplan για μουσικες διαφορες…ε και τι εκανε…εφτιαξε τους Ride The Sky,πηρε ενα αλα Jorn τραγουδιστη και εφτιαξε μια κοπια τους!!!Δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω γιατι μας υποτιμουν τοσο πολυ…
Τεσπα το cdακι το εχω ακουσει αρκετες φορες και μπορω να πω κατι γι αυτο!
Προσωπικα μου φανηκε μετριο,απο το ονομα της μπαντας περιμενα πιο ανεβασμενες ταχυτητες και ισως μια επιστροφη στο καλο power metal αλλα…Οταν υπαρχουν οι Masterplan,oι Thunderstone,οι Nocturnal Rites που παιζουν πανω κατω αυτο το στυλ οι Ride The Sky περισευουν!!Υπαρχουν καποιες καλες στιγμες αλλα ως εκει!Αυτα…
Προσφατα κυκλοφορησε και το νεο cd των θεων 3 Inches Of Blood…
Ενα μειγμα heavy/power/speed/epic με απολυτα ισοπεδωτικα riffs,τα οποια αποτελουν και το σημα κατατεθεν της μπαντας,και τα βεβαια ιδιομορφα harsh vocals…
To album αποπνεει εναν 80s αερα παρα τη μοντερνα παραγωγη του drummer των Slipknot.Σε αυτο βοηθαει
και η καθαρα επικη θεματολογια των στιχων…
Τρομερη δουλεια εχει γινει και στα leads και γενικα ολες οι μελωδιες ειναι πολυ προσεγμενες…
Εχει ακουσει κανεις τιποτα απο τις μπαντες Nostradameus,Dreamtale?
Εντάξει όχι και τίποτα το ιδιαίτερο και οι 2 μπάντες. Ιδιαίτερα τους Dreamtale μου κάνει εντύπωση πού τους αναφέρεις. Πολύ “μαλθακή” μπάντα για τα γούστα σου.
δεν τις ηξερα…απλα ψαχνω…
πραγματικα εξαιρετικος δισκος…
μου θυμισαν αρκετα σε σημεια Morgana Lefay και Tad Morose,σε οτι αφορα τα κιθαριστικα θεματα
Το 3 Ιnches γαμαει οπως και το προηγουμενο!
Απιστευτα επικος δισκος!και ριφαρες μεσα για ολα τα γουστα!!
Λοιπον οσο για Nostradameus και Dreamtale…απο τους πρωτους τσεκαρε το Hellbound,Third Prophecy και το τελευταιο Pathway…πιστευω θα σου αρεσουν περισσοτερο αυτα τα 3 απο τα πρωτα 2 τους που εμενα μου αρσουν εξισου…απλα ειναι πιο βαρια αυτα που σου προτεινω!
Οσο για Dreamtale ακουσε το Ocean’s Heart ειναι πολυ καλος δισκος!!
Emerald Sun λοιπον…Ελληνες!!
Με μια φοβερη δισκαρα που ονομαζετε Escape From Twilight!!Power Metal που κοιταζει προς τους Helloween των 80ς!Κατα βαση γρηγορα κομματια,ωραιες κιθαρες και ο τραγουδιστης φωναρα!Επιρροη του στανταρ ο Kiske!Μαζι με Inner Wish ειναι οτι καλυτερο αυτην τη στιγμη σε αυτον τον ηχο απο Ελλαδα!Ο συγκεκριμενος δισκος δεν εχει τιποτα να ζηλεψει απο καποιο αλμπουμ που προτεινουμε εδω σε αυτο το τοπικ!!
Τσεκαρετε με κλειστα ματια!!
Χμ, δεν θα έλεγα ότι οι Innerwish έχουν μεγάλη σχέση με το ευρωπαϊκό power. :-k