Ενταξει το γενικευσα πολυ!
Βαλε γενικα στο Heavy - Power!
Πως τους βλεπεις παντως τους Emerald Sun?
Καλή μπάντα είναι, αλλά πιστεύω πώς υπάρχουν αρκετά πιο “δυναμικές” μπάντες στο ελληνικό heavy-power μιλώντας για τη τελευταία δεκαετία.
Στανταρ υπαρχουν!Απλα μου αρεσε που τους τσιμπησε η LΙMB και λογικα θα εχουν αν δεν εχουν ηδη καποια αναγνωριση στο εξωτερικο!Πραγμα που δυστηχως οι πιο πολλες μπαντες απο Ελλαδα δεν εχουν!
Μια ενδιαφερουσα προταση στον ευρυτερο χωρο του power/progressive ειναι οι Δανοι Anubis Gate…
To album Purification(2004) ειναι πολυ ενδιαφερον.Ωραιες μελωδιες,αρκετα dark ατμοσφαιρα και αρκετα
‘‘περιεργα’’ riffs…
Προσφατα κυκλοφορησαν και νεο δισκο τον οποιο δν εχω τσεκαρει
Απο ονομα μετρανε πολυ…για να δουμε και απο ουσια…!!
Θα προσπαθησω να βρω κατι!!Παντως το οτι ειναι Δανοι ειναι +++
προσφατα η Metal Blade επανακυκλοφορησε τα δυο πρωτα πονηματα των Γερμανων Brainstorm,Hungry και Unholy,που ειχαν ξεκαθαρη us metal αισθητικη…(βλεπε vicious rumors)
προσωπικα τα βρηκα και τα δυο ανωτερα απο τις μετεπειτα δουλειες με τον Andy Frank στο μικροφωνο…
Καλοι δισκοι και οι 2!!!
Και ωραιες επανακυκλοφοριες!
Θα γουσταρα να τις τσιμπσησω αλλα εχουν 16-17 η μια!
πολύ allien το εξώφυλλο!
Οι Ιταλοί πάουερ/έπικ μέταλλερς Drakkar έβγαλαν νέο ΕΡ με 4 τραγουδάκια, με τίτλο Classified. Το καλό είναι ότι μπορείτε να το κατεβάσετε όλο δωρεάν από το επίσημο σάιτ της μπάντας. Δίνουν ακόμα και το αρχείο του εξωφύλλου, λέει, για να φτιάξετε το σιντάκι σας… Είναι λίγο αντεργκράουντ για τα δικά μου γούστα, αλλά όσοι πιστοί προσέλθετε…
Ο νεος δισκος των Δανων ειναι απιστευτος…φοβερο heavy/progressive με ποικιλια απο riffs που παραπεμουν σε nevermore και communic…
Η ενασχοληση του γνωστου παραγωγου Jacob Hansen με τη μπαντα (ανελαβε φωνητικα και κιθαρες)
ειναι καθοριστικη…
Απο τις καλυτερες κυκλοφοριες στο χωρο για το 2007
μια φοβερη κυκλοφορια του 2005 ειναι το forced entry των Σουηδων RAM…
priestικο heavy/power με στακατα riffακια και lead κιθαρες που δεν αστειευονται…
προσωπικα το βρισκω πολυ πορωτικο:)
8)
Το καινούριο doomsword το έχει ακούσει κανείς? Καμία γνώμη?
εμενα μου αρεσει πολυ παντως…εχει μερικα αργα επικα τραγουδια στο υφος του ντεμπουτου που ειναι εντυπωσιακα:)
Γαμάτο, αλλά σε πρόλαβε άλλος.
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=138387&postcount=135
Για τους Falconer ποια η γνώμη σας; Εγώ τη θεωρώ φοβερή μπάντα. To ομότιτλο και το A sceptre of deception μου αρέσουν πάρα πολύ. Πολύ καλοπαιγμένο power metal με folk στοιχεία.
Τελευταια ακουσα ενα ψιλοχαλια ep καποιων Hercules απο Τaiwan. Ε πολυ μετριοι. Μονο το ep εχουν βγαλει.
Yi Qiao - Female Vocal
Yong He - Guitar
Hei Long - Guitar
Xiao Hei - Keyboard
Xiao Zai - Bass
Guo Min - Drums
Γι αυτο προτιμαμε παντα δοκιμασμενες και διαχρονικες λυσεις.
σιγα ρε μλκ μην ακουσες και τους κοναν!
:moutza:
edit: παρε και δευτερη επειδη δε το χα δει το επομενο!
:moutza:
@ zafrock, κόψε τις “εξυπνάδες”
παιδια χαλαρα, no worries…
εβαλα αυτο να ακουσω τις προαλλες… τους θυμαται κανεις; ειχα να το ακουσω γυρω στα 5 χρονια…
Zandelle - Twilight On Humanity