Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

μπορούμε να λέεμ πλέον και τον όρο NWOTM???(new wave of traditional metaλ :p)

γιατί όχι? όλα επιτρέπονται :stuck_out_tongue:

α ρε Γρακχε, οτι ελεγα να ποσταρω για το καινουριο HIGH SPIRITS, δεν εχω ακουσει το δισκο ολο, αλλα το Another Night (το κομματι - http://www.youtube.com/watch?v=1iHRAnIA2Yw ) μου εχει παρει το κεφαλι… ισως καποιος θυμαται πριν μερικους μηνες το παραληρημα μου με το δισκακι του 2009, περιμενω πως και πως να το παρω στα χςρια μου το καινουριο !

Αν θες στο πασάρω εγώ ε

αμε, πασαρε το να ξεχυθει φως απ’τα ηχεια !!

BUMB.

Ακουσα το αποπανω και δεν απογοητευσε. Τα demos ειναι καλυτερα, αλλα δεν απογοητευσε, εχει καλογραμμενα κομματια. Ακουστε τους κι οσοι δεν, επειδη οι κλασσικοι τρουιλες (και δεν εννοω τον nir1 ;p) τους σνομπαρατε κι αδικα πιστευω. Τα demos, ομως, ειναι το σωστο μερος για να ξεκινησει κανεις. NEVER GOING BACK ΡΕ.

Α-χα, βλέπω εδώ ότι είχα γράψει για “απροσδιόριστα προσωπικό ύφος”… Τελικά το βρήκα το νήμα (όχι που δε θα το βρισκα δηλαδή 8)): η μπάντα είναι του Chris Black (βλέπε επίσης Dawnbringer και Pharaoh). Όταν το πήρα χαμπάρι ήμουνα σε φάση “ε πες το έτσι ρε παιδί μου! έτσι εξηγούνται όλα!” :smiley:

Πάντως οι High Spirits γενικά δεν είναι ακριβώς η μπάντα που απευθύνεται στους τρουίλες. Για να ξέρουμε και τί λέμε.

Γαμηστερο Hard Rock, που επιβαλλεται να το λατρευουν ολοι, ειναι. :wink:

Μέσες-άκρες ναι, και μένα αυτή είναι η άποψή μου.

Παιζει και στους πολυ καλους crustodeathαδες Bones. Sorry για το off topic αλλα η συζητηση το επιβαλει. Ενα μικρο δειγμα για Γρακχο (κι οποιον αλλο ενδιαφερεται).

Apologies για το ότι έκανα post τις πληροφορίες για το ‘Ira Imperium’ album των Arrayan Path σε αυτό το thread! Το μετέφερα στις νέες κυκλοφορίες όπου έχει ανοίξει ήδη σχετικό thread.

έλα, γιά πάμε!

Προς Τραμπ κυριως:

Ακουσα τα Apollo Ra και Dark Quarterer.

Εξαιρετικος δισκος ο πρωτος, Us Power οπως το αγαπαμε. Φωνη στο Θεο, κοφτα ριφφ, μελωδια οση χρειαζεται. Τρελα γουστα!

Ε το DQ μετα…Τι να πω. Σοκ και δεος. Πραγματικα ΕΠΙΚΟΣ δισκος. Με ολη την εννοια. Αυτο το Colossus Of Argil. Πω. Τι αλλο ακουω? Και τι σημαινει Quarterer?

quarterer είναι ο τεμαχιστής :stuck_out_tongue:

χαίρομαι που γούσταρες! αν θέλεις κάτι παρόμοιο να τσεκάρεις και το επόμενο άλμπουμ (etruscan prophecy) αλλά και το ντεμπούτο από Etrusgrave

Σκοτεινος τεμαχιστης, χαχα :stuck_out_tongue:

Θενξ για τις προτασεις, θα τσεκαριστουν εν καιρω : )

Eντωμεταξύ το In Solitude το φετινό παίζει να άρεσε μόνο σ’εμένα?:-s
Βασικά όχι μόνο μου αρέσει,αλλά το λατρεύω.Με το ντεμπούτο τους είχα πάθει χοντρή πλάκα η αλήθεια είναι.ΧΟΝΤΡΗ όμως.Και χάρηκα πολύ που το φετινό τους αν και λίγο διαφορετικό εξακολουθεί να γαμάει.Σοβαρά ξανακούστε το,όσοι το παρατήσατε νωρίς,με κάθε ακρόαση φαντάζει όλο και καλύτερο.Απίστευτη δουλειά στις κιθάρες,κολλητικές μελωδίες,ατμόσφαιρες,τα πάντα όλα.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι λένε για βήμα πίσω και λοιπά…

Η αλήθεια είναι ότι όταν το άκουσα ξανά μετά από καιρό με κέρδισε, αλλά ακόμη το θεωρώ αρκετά κατώτερο (ή καλύτερα λιγότερο άμεσο) απ’ το ντεμπούτο τους.

Ναι,λιγότερο άμεσο σίγουρα.Τώρα για κατώτερο,δεν ξέρω, ίσως, αλλά αν θεωρήσουμε ότι είναι, αυτό μόνο και μόνο επειδή το πρώτο είναι απλά θείλα.Αλλά δε μου κάνει καρδιά να το πω χειρότερο.Είναι ας πούμε σα να λες ότι το Blessed are the Sick είναι χειρότερο του Altars of Madness

Και είναι και πολυτέλεια την σήμερον ημέρα να προσπερνάμε τέτοιου τύπου δίσκους ελαφρά τη καρδία.

Άσχετο, αλλά το καινούργιο Holy martyr το άκουσε κανείς? Το γύρισαν από αρχαία Ελλάδα σε Ιαπωνία βλέπω

Υπάρχει και το πρώτο τους που είναι σχετικό με Αρχαία Ρώμη :wink:
Μόνο το Hellenic Warrior Spirit μου άρεσε από αυτούς.