Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Ακουω το Death Rider των Omen τωρα. Και που λετε, σκαει η μανα μου με τρομερο ενθουσιασμο και μου λεει οτι της αρεσει πααααρα πολυ αυτο το τραγουδι, ποιοι ειναι, πως το λενε, απο που ειναι κτλ…

Καγκελο εγω.

:lol::lol::lol:

Mιας και το ξεθαψα τωρα για τσεκαρετε Χριστιανικο ατσαλι απο τη χωρα των μεγαλων σουτερ:

Έγραψες πάλι αγόρι μου. <3 <3 <3

Τί γκρουπάρα;

Πολύ καλό ε!:thumbup:

Λοιπόν τελικά τρομερός δίσκος αυτός των Σέρβων ε. Από χτες που τους ανακάλυψα χάρη στον Λευκό Ιππότη το χω ακούσει ήδη 4-5 φορές, κάτι πρέπει να λέει αυτό.

Κορυφαία κιθαριστική δουλειά, τρεις διαφορετικοί τραγουδιστές (!) που είναι όλοι φωνάρες (!!) και γενικώς ΑΤΣΑΛΙ και ΚΑΒΛΑ. ΜΟΝΟ.

Εν τω μεταξύ “Byzantine metal” λένε… λολ. Ψιλο-ό,τι να ναι θεματολογικά, αλλά μην ασχολείστε. Μουσικά το χουν.

[B][I]Like Miltiades on Field of Marathon
Against the mighty Persian beast
One Man in sunlight comes
From Church of Salvation
To be Defender of my dreams[/I][/B]

Ε ναι… :stuck_out_tongue:

Ή κατι κανω λαθος ή ο δισκος των High Spirits δεν υπαρχει πουθενα στο νετ, ουτε καν σε τορρεντ :-k

μόλις άκουσα αυτήν την υπερκαλτίλα, χωρίς να πέθανα κιόλας ήταν αρκετά καλό για πρώιμο epic/heavy metal (πάντως το εξώφυλλο γαμεί και δέρνει!)

Φερνει λίγο σε Vlade Divac ο τυπάς στο εξώφυλλο :stuck_out_tongue:

Λοιπόν,επειδή γουστάρω πολύ το Messiah των Steel Prophet πείτε αν έχουν κάτι εξίσου καλό!

γουστάρεις το Messiah? έχουν πολύ καλύτερες κυκλοφορίες imo
continuum
the goddess principle
into the void

και double post γιά να πω πως το πουλέν μου έβγαλε δίσκο
το δείγμα ΓΑΜΕΙ

Thanks!Ε,το γουστάρω,μόνο αυτό έχω ακούσει,δεν έχω και μέτρο σύγκρισης…:stuck_out_tongue:

Πραγματικά απαραίτητο. Το κομμάτι “Sungazer” είναι από τα πιο αρχετυπικά ολόκληρης της σκηνής.

Athlos- In the Shroud of Legendry - Hellenic Myths of Gods and Heroes (2009)

Ο ιθυνων νους των Sacred Blood, Πολυδευκης, ειναι υπευθυνος αυτου του γκρουπ που συνδυαζει Φολκ, χεβυ μεταλ, ατμοσφαιρικη μουσικη (μου βγαζει στα “σκοτεινα του σημεια” τη μαυριλα του The Silent Enigma των Αnathema) και μπολικη “επικιλα”. Το θεμα, οπως φαινεται απο τον τιτλο, ειναι οι ελληνικοι μυθοι.
Στο γκρουπ συμμετεχουν κυριως μελη που εχουν συνεργαστει στο παρελθον με τον Πολυδευκη (μελη των: Folkearth, Dol Amroth, Sacred Blood), υπαρχουν τριπλα γυναικεια φωνητικα, αρκετες αφηγησεις (στα ελληνικα), πολλα οργανα (γκαιντα, ακορντεον, φλαουτο, πιανο).
Προσωπικα ο δισκος μου αρεσε παρα πολυ!
Το μονο σημειο που χανει ειναι πως επειδη συνδυαζει αρκετα διαφορετικα ειδη, καπου ισως χανει την κατευθυνση και τη δυναμη του ο δισκος. Περιμενουμε στην επομενη προσπαθεια ακομα καλυτερο αποτελεσμα.
Ολος ο δισκος υπαρχει στο youtube, οποτε απλα θα προτεινω καποια απο τα αγαπημενα μου κομματια:

Hellas Eternal:
http://www.youtube.com/watch?v=89IFkUgOfWk&feature=related

Aegean blue:
http://www.youtube.com/watch?v=6fTw8r_zrKA&feature=related

The Wrath of the Hekatonkheires:
http://www.youtube.com/watch?v=hCo1I76W-NY&feature=related

Ο αποπάνω δίσκος είναι μια καλά περιτυλιγμένη μούφα και δυστυχώς τίποτα παραπάνω. Κρίμα, γιατί κάτι μου λέει ότι ο συνδυασμός κλασσικού/επικού μέταλ με την ελληνική παράδοση μπορεί να κάνει θαύματα. Εδώ όμως πατριώτη τη χάσαμε τη μπάλα…

ι χαβ το αγκρι, κι εμένα δε μου άρεσε ιδιαίτερα εκτός από μερικές στιγμές/μελωδίες.

συμφωνω. νοτ μαι καπ οφ τι. αν θες δισκο που να υμνει τη χωρα μας :

Marauder - 1821

συγκρισιμο μονο σαν κονσεπτ και τπτ αλλο, κατ τα αλλα φολκ-ατμοσφαιρικο-κιτς-rock το ενα, Heavy Metal w/ balls το αλλο…

καθολου ασχημο

χαριτωμενη η τραγουδιστρια

[SPOILER]χαριτωμενη = καρακαυλαρα ![/SPOILER]