Άσε, ζημιά το κορίτσι, το video clip το έκανα δεκαπέντε pause για να το απολαύσω!
μεταξύ μας, φάτσα δε λέει πολλά. Αλλά για το είδος της μουσικής είναι τουλάχιστον μοντέλο
:roll: ακους τι λες ρε μεγαλε τωρα… τεσπα, ασ μην αρχισουμε τα περι γυναικων εδω…
αυτο το εχει ακουσει κανενας ?
Roadkill - Speed and Fury, demo πριν καμποσα χρονια, δεν υπαρχει τιποτα στο youtube, αλλα μετρανε ασχημα, μια γαματη μιξη heavy/speed που παιρνει κεφαλια…
[SPOILER][/SPOILER]
Μα αυτό είναι το ωραίο, ότι δεν είναι μοντέλο στα μούτρα, έχει φάτσα με προσωπικότητα, φωνάρα και βυζάρες και παίζει metal, δηλάδη τι άλλο θέλουμε από μια γυναίκα, να κάνει καλό παστίτσιο?
Σκυλί του πολέμου η νεαρά. Και φωνάρα…
Σαφώς, εκτός κι αν εσύ θες να την πάρεις και μετά να τρως κάθε μέρα πίτσα και σουβλάκι.
Καλό και το παστίτσιο δε λέω αλλά προτιμώ να μάθω να το κάνω εγώ το παστίτσιο από την μπαζόκλα future wife που έχει μαστερ στα λαχανικά ώστε στην θέση της να είναι η υπερσεξουάλα frontwoman. Με το μπάζο-γυναίκα και το παστίτσιο πάλι θα χαλάς λεφτά έξω, στις πουτάνες!
Ο κύριος Λοβέρδος επιθυμεί να προσφέρει ένα κοινωνικό μήνυμα στη συζήτηση:
Σημερα το ακουσα, κ ενω εχει ωραια κομματια δεν μου αρεσε η φωνη του τραγουδιστη, δεν κολλαει καθολου στο στυλ της μπαντας:(
Για την δισκάρα land of the dead-burning starr περιμένω κριτική απο το site.To άκουσε κανείς?Πως σας φάνηκε?
έχει βγεί καινούργιο Cage εκεί έξω και το φόρουμ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ
ντροπή… [-X
Holy Shit, που είναι τρυπωμένο? Εκεί έξω δε βλέπω και πολλά πράματα
συγνώμη αλλά μάλλον παρεξηγήθηκα. εννοούσα το cd και όχι αρχείο γιά κατέβασμα
Χαχχαχ τόσο καιρό εδώ μέσα το “εκεί έξω” έχει άλλη έννοια, δεν το τσίμπησα ακόμη, θέλω να ακούσω, περιμένω να βγάλουν το Hell Destroyer σε LP πρώτα, που θα πάει…
:lol: εγώ είμαι old school τύπος
Δεν ξερω αν εχουν αναφερθει αλλα τους ακουσα προσφατα και γουσταρα
THunderway - Order Executors
Aλβανικο (!) power metal, πολυ ενδιαφερον κατ’ εμε, με 2-3 κομματαρες σιγουρα και τα υπολοιπα κομματια σε τουλαχιστον αξιοπρεπες επιπεδο (και πανω)
το χουν οι γειτονες=p
Πήρα το πρόμο στην συναυλία και έχω τρελαθεί. Ο τραγουδιστής δεν ξέρω τι παίζει αλλά είναι ότι πιο κοντά έχω ακούσει στον Adams.
Φοβερές κιθάρες εμπνευσμένες από Τσάμη και Manowar αισθητική της ένδοξης περιόδου. Κλείστε μάτια και ακούστε το τελευταίο ενάμισι λεπτό. Πραγματικά πιστέυω ότι αυτούσιο θα μπορούσε να είναι στο Into Glory Ride. Έπος!
εντελώς Sarissa οι Wardance
Sarissa? Αρκετά πιο βαρύς και στιβαρός ήχος νομίζω (και manowarizon παλιών καλών εποχών). Aλλά έχει και μια λογική αυτό που λες μιας και ο βασικός συνθέτης υπήρξε μέλος των Sarissa. Ενδιαφέρον είναι ότι 2 μέλη είναι από τους thrashers τους Verdict Denied. Ο ένας κιθαρίστας και ο ντράμερ.