Καινούριο κομμάτι Atlantean Kodex στο επίσημο site τους http://www.atlanteankodex.de/ “Only tonight. To celebrate Winter Solstice 2011. Song will be taken offline again at 5:30 AM as soon as Solstice is complete.” Σπεύσατε.
ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΧΙ, ήμουν τις τελευταίες 2 μέρες χωρίς ίντερνετ και τώρα που ξαναμπήκα βλέπω αυτό το πράγμα!
Όποιος το πετύχει πουθενά, λέμε τώρα, ας ρίξει ένα σύρμα πλιζ.
Πρόλαβα να το κατεβάσω, όποιος θέλει ας στείλει pm να του στείλω link.
Τεράστιος lakserk!
Το κομμάτι κορυφαίο όπως πάντα btw <3 <3 <3
Double post γιατί κάποια στιγμή πρέπει να γραφτεί κάτι για το έρμο το καινούριο [B]Jack
Starr.[/B]
Πρώτα απ’ όλα ελπίζω να μη χρειάζεται να γράψω ότι ο Jack Starr είναι ο original κιθαρίστας των Virgin Steele (oh wait I just did =Ρ). Όποιος δε γνωρίζει το έργο του, είτε με τους Steele, είτε με τους Guardians of the Flame, είτε καλή ώρα με τους Burning Starr, να το κάνει χτες, αφού πρώτα γράψει 100 φορές στον μεγάλο ατσάλινο πίνακά μας “δε θα ξαναείμαι τόσο άσχετος”. Αν χρειάζεται κάποιο έναυσμα, ας ακούσει το φετινό Land of the Dead. Ούτως ή άλλως ο Τζακ εδώ δε δίνει τίποτα διαφορετικό σε σχέση με ό,τι κάνει εδώ και τριάντα χρόνια, δηλαδή κλασσικό χέβι μέταλ με επικές και power προεκτάσεις, παρά μόνο, για άλλη μια φορά, ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΑΡΕΣ. Θα κάνω δύο δηλώσεις για τις οποίες πολλοί μπορεί να αντιδράσετε λέγοντας “εεε μεγάλη κουβέντα”, αλλά θα τις κάνω μολαταύτα. α) Ο Jack Starr είναι, μαζί με τον Mark Reale μάλλον, η πιο σταθερή αξία στη μουσική μας. β) David DeFeis, άκουσέ το (και αυτό) και κλάψε, [U]λίγε.[/U] Χα. Τί να κλάσουν οι Virgin Steele σου μπροστά στα έργα του Τζάκαρου!
Μπράβο ρε γρακχμαν, ήθελα και εγώ να το επισημάνω με κάποιο τρόπο, πραγματικά συνθεσάρες το Land of the Dead, πόσο απλό είναι για κάποιους που έχουν το χάρισμα να γράφουν μουσική…
στηρίζουμε Ιάκωβο Αστέρη, μας έδωσε άλλη μιά δισκάρα
Μιας που το εχω πλεον στα χερια μου, το καταθετω στο καταλληλο τοπικ :
[B]JACOBS DREAM - Drama Of The Ages [2005][/B]
ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ MID TEMPO RIFFING :!:
ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΑ ΜΠΑΣΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ :!:
Συστηνεται να ακουστει απο καθε φαν των [B]Jag Panzer[/B] και [B]Iced Earth[/B].
Αν δεν κάνω λάθος, πουθενά δεν αναφέρθηκε ούτε σχολιάστηκε στο φόρουμ ο νέος δίσκος των Astral Doors, με τίτλο Jerusalem, που κυκλοφόρησε πριν δυο μήνες. Όσοι έχουν ακούσει κάποιον από τους προηγούμενους θα ξέρουν ότι η μπάντα ξεχωρίζει για τα φωνητικά του Nils Patrik Johansson, που συναγωνίζεται με τον Jorn Lande για το ποιος μοιάζει πιο πολύ με τον Dio (προφανώς και οι δύο τον λάτρεψαν και δεν έχουν σκοπό να το κρύψουν), καθώς και για τον κάπως ρετρό χαρντροκ/Dio/Rainbow ήχο τους (με Hammond και τα ρέστα). Ε λοιπόν, επειδή άκουσα το δίσκο, τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Ιδίως για όσους είχαν βρει το New Revelation κάπως ελαφρύ ή υπερβολικά χαρωπό και το Requiem of Time ανέμπνευστο, ο νέος δίσκος θα αποτελέσει πολύ ευχάριστη έκπληξη. Τα τραγούδια είναι σχεδόν όλα καλοδουλεμένα και πιασάρικα, η φωνή σκίζει ως συνήθως, και υπάρχουν τουλάχιστον τρεις καταπληκτικοί μιντ-τέμπο χαρντρόκ/πάουερ ύμνοι για να τραγουδάτε καθώς προλεαύνετε κατά του εχθρού: “Seventh Crusade”, “Babylon Rise” και προπαντός “The Battle Of Jacob’s Ford”. Από ποιότητα τραγουδιών, χωρίς όμως να έχω ακούσει το ντεμπούτο, παίζει να είναι ο καλύτερος δίσκος τους. Όποιος το έχει ακούσει ας κάνει κανα σχόλιο!
Ιδού και το δείγμα:
Χαρείτε.
γκρουπάρα λέμε
Ξεθαψα πολυ παλιο ποστ (πρωτη φορα που διαβαζω το θρεντ) αλλα τα δυο εξωφυλλακια μου θυμιζουν και αυτο εδω
Επισης, κατι on topic [B]@ Γρακχος:[/B] Το δισκακι του Starr σε τι υφος ειναι? Θυμιζει Steele η καμια σχεση?
και ένα άλμπουμ των Nocturnal Rites έχει παραπλήσιο εξώφυλλο.
ον τοπικ
Ακούω τις 2 τελευταίες μέρες το καινούργιο steelwing και έχω κολλήσει αρκετά χωρίς να το καταλάβω σχεδόν μιας και στην πρώτη ακρόαση μου είχε φανεί αρκετά παρωχημένο και copy paste.
Δε με λέτε ρε τρουμεταλλαδες καμια μπάντα τωρα τελευταία ΕΠΙΚΗ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ με ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ ριφ. Και με φωνή τραγουδιστή αντρικια όχι σα της ελενίτσας της συμμαθητριας που καθοτανε στο δευτερο θρανιο κ φωναζε κυριε κυριεεεεεεε λες και πιασαμε φωτιά. Αντι-rhapsody τελειως μπάντα δηλαδή. Εχετε να προτείνετε;;;;
atlantean kodex έχεις ακούσει?
[SIZE=“7”]CAGE ΛΕΜΕ[/SIZE]
επίσης πιό-κάλτ-πεθαίνεις thunder rider meets brocas helm φάση
εκτός από αυτά που ανέβασαν οι αποπάνω … οι Καναδοί Valkyrie’s Cry . εντελώς βαρβαρικό επικό μέταλ .
Κατι γίνεται ε; Πρώτα atlantean kodex k valkyries cry. Και μετά αυτο το white knight. Cage δε πολυψηθηκα τραμπακουλας. Αλλα αυτο το white knight βρισκεται;
έδωσα 15 κόπιες από δαύτο, δυστυχώς δεν παίζει άλλη
ον τοπικ επέστρεψαν οι ΟΖ την τρέλα μου μέσα