Θα επιμείνω:
wardance:
δεν ακούω τίποτα άλλο πραγματικά
altar of oblivion:
Θα επιμείνω:
wardance:
altar of oblivion:
αγαπάμε,προσκυνούμε,στηρίζουμε και πολεμάμε για war dance :lightsabre:
[φλέημ] Θυμίζει τους παλιούς, αντρικούς Steele. [/φλέημ]
Ενα σε λεω. Με ALTAR OF OBLIVION χτυπησες κέντρο! Και καλη φάση και οι WARDANCE που είναι κ δικα μας παιδιά
Να έτσι τέτοια φάση ALTAR OF OBLIVION λέω
Sinister Realm ρε σείς
ΚΑΒΛΕΣ!!
Ωχ καλοί κ αυτοί
Δοκίμασε και αυτούς αφού σου άρεσαν οι Sinister Realm και οι Altar of oblivion.
Argus
και από το πρώτο τους που είναι πιο doomy, αλλά εγώ το προτιμώ
Argus θα ήταν η επόμενη πρότασή μου
γαμουνε οι Argus…
ωχ ωχ καλοι κ αυτοί. Κ μένα το ντουμυ τους κομματι μ άρεσε πιο πολύ. Eυχαριστώ. Εχω ν ακουσς πράμα τώρα. Εφαγα εναν παλιμπαιδισμό αυτές τις μέρες κ εψαχνα να βρω σοβαρο σημερινό επικο μεταλ. Αυτές οι μπάντες πιστεύω να με ξεχαρμανιάσουν. Ακούω και πολύ cauldron αυτές τις μέρες κ είπα να το σκάψω λιγο το θέμα
Με τα λιγα που ξερω απο το ειδος και μιας και δεν ξερω τι εχεις ακουσει.
Slough Feg - Traveller δισκο.Το ειχαν προτεινει και στον Bleedin οταν
ειχε ζητησει κατι παρομοιο με σενα και το ειχα ακουσει και εγω.
http://www.youtube.com/watch?v=tQ_Fw4HE2oE Vargr Moon :!:
Παιδες σας εχω την επικοτερη μπαντα μετα απο manowar, bathory και domine (τους τελευταιους τους ακουσα πριν απο 1-2 μηνες και τρελαθηκα) Δε ξερω εαν τους εχετε ξαναναφερει στο θρεντ. Πολλοι τους θεωρουνε black αλλα τα μεταγενεστερα αλμπουμς ειναι καθαρο επικ μεταλ. Ενδικτηκα σας δινω καποιες κομματαρες για να δειτε το επιπεδο του συγηροτηματος για οποιον δε τους εχει ξανακουσει. Προσωπικα απο τα πρωτα μεταλ συγκροτηματα που ακουσα
Ρε δε μας χέζεις με τα φασιστάκια
Ουστ από δω
Origin - Poland λωλ
Μη μου πεις οτι σε χαλανε γι αυτο! Ο Rob Darken ειναι ταλενταρα. Ουτε εγω δε παω τους φασιστες αλλα η μουσικη αυτης της μπαντας ειναι πολυ καλη οπως και να το κανουμε. Εαν δε σε επηεαζει η προπαγανδα μεσα απο τη μουσικη (αν και οι ιδιοι υποστηριζουν οτι δεν υπαρχει πλεον) δεν υπαρχει λογος να μη τους ακους. Το να εκτιμας καποιον σα μουσικο δε σημαινει πως τον εκτιμας και σαν ανθρωπο
τι στο μπουτσο θελει αυτο το ποστ σε αυτο το τιμιο και γεματο ατσαλι θρεντ???
πραγματικα ΜΗΔΕΝ σεβασμος για τους γκρειβλαντ… με το χερι στην καρδια, να πανε να γαμηθουνε
Nαι ρε ντεθστερ μου slough feg ξερω οκ.Δεν ειμαι κ χθεσινος…Απο τότε που ήταν κ the lord weird. Οσο για graveland να μην ανοιξω το γαμώστομα μου τώρα…Μπούλο στεγνό.
εντιτ: κ ασε που επικες και ντεθ και μπλακ υπαρχουν καλύτερες μπάντες
Ενταξει, που πεσατε ολοι να με φατε! Μπορει να μην εχουνε ουτε heavy ουτε power στοιχεια αλλα η μουσικη τους ειναι επικη οπως και να το κανουμε. Και ΝΑΙ κολλανε στο θρεντ! Και πειτε και το λογο που τους βριζετε ολοι, τους βριζετε επιδη ειναι φασιστες; Λοιπον εγω τον εχω χεσμενο το κωλοφασισμο τους. Αντε!