κ εσυ τι προσβαλεσαι ? γκομενα τους εισαι ? δεν ειπε κανενας τιποτα για σενα, για την μουσικη τους ειπαμε. και ΝΑΙ, και παπαδες να παιζουν, ειλικρινα σταρχιδια μου, ναζιστικες μαλακιες δεν ανεχομαι να μου σερβιρει ΚΑΝΕΙΣ στην μουσικη μου. δοξα τον αποπανω μας, ΤΟΣΕΣ γαματες μπαντες υπαρχουν, δεν υπαρχει κανενας λογος να υποστηριξουμε ειδικα αυτους… κολλημενος ? so be it…
Εγω πάντως ναι. Καθαρά επειδή ειναι φαστιστάκια
σκεφτηκα καμποσο μηπως κολλαγανε καλυτερα στα Speed/Thrash, αλλα μαλλον ταιριαζουν εδω καλυτερα. Razorwyre! νεο αιμα απο… Ν. Ζηλανδια ! παρτε ενα γα-μα-το κομματακι απο το ΕΡ τους, ετοιμαζουν και δισκο. btw το κομματι speed-ιζει αρκετα, αλλα τα περισοτερα δεν ειναι ετσι, σαν γκρουπ μαλλον ειναι στο Heavy/Speed στρατοπεδο… με κλιση προς το Heavy…
…ΙΣΟΠΕΔΩΔΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ! 8O
Ένα δάκρυ κύλησε :lol:
Εδώ ακούτε νέο τραγούδι από τον επερχόμενο δίσκο των RAGE
http://www.nuclearblast.de/en/label/music/band/about/71031.rage.html
:respect: σε Σμόλσκι
xaxaxaxa στην αρχη λέει λέγονταν gaywire. Εμενα μ αρεσανε πάντως
Αφιερωμένο σε Nightsky, fellow fanboy των Kai’s Gamma Ray: Jack Starr’s Burning Starr - Sands Of time
πως χώνει έτσι ο κωλόγερας ο περούκας. στα τοπ της χρονιάς
και με το κτήνος στα τύμπανα ε!
αγαπάμε Kenny Earl!
Γαμαει το κομματι…
Οπως γαμαει και το [U]Here We Are[/U], το οποιο ειναι επηρεασμενο (για να το θεσω κομψα) απο το ‘‘At The End Of The Rainbow’’ των HammerFall.
Δηλαδη στο ρεφραιν οταν λεει ‘’…here we are…’’ περιμενεις να ακουσεις ‘’…Here we are, mighty, glorious, at the end of the rainbow, with gold in our hands ‘’ ! :lol:
Λοιποοοοον…ηρθε η ωρα να κανω κι εγω την πρωτη μου προταση. [B]Sortilege[/B], Γαλλοι που παιζουν κλασικο heavy metal. No more, no less. “E και?” θα μου πειτε και θα ‘χετε και δικιο. Το ιδιαιτερο αυτης της μπαντας ειναι οτι τραγουδαει [B]στα γαλλικα[/B]. Εχουν ενα ομωνυμο EP το 1982 και δυο full length albums (1983 & 1984) το [B]“Metamorphose”[/B] και το [B]“Larmes De Heros”[/B], και ο τραγουδιστης σε φασεις ειναι πιο Halford και απ’ τον Halford!!!
Check 'em out!!! http://www.youtube.com/watch?v=EuoMIQ8FgKo
ΓΑΜΗΣΕ ΜΑΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΜΕΡΦΟΛ
[B]Mollo / Martin - Wicked World [/B]
Γιατι αδικο εχω ??
ΠΩΠΩ ΝΤΡΟΠΗ Ε, Ο ΓΑΜΑΤΟΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ VIRGIN STEELE ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΜΕΡΦΟΛ !!! ΠΩΠΩΠΩ.
Ξερω σοκαριστηκες, αλλα θα σου περασει.
αυτούς τους θυμάται κανείς? ξέρει τι έχουν απογίνει?? είχα πάρει κάποτε αυτό το demo/ep και καραγούσταρα αλλά μετά έχασα τα ίχνη τους!
Στην εγκυκλοπαίδεια λέει ότι έχουν βγάλει δύο LP πάντως.
αν τα έχει ακούσει κανείς ρωτάω, ξέρω κι εγώ να πατήσω total eclipse στο metallum κύριε έξυπνε
Τα δικα μου τα Γαλλακια σε κανεναν δεν αρεσανε?
Ε καλά μη βαράς, που να ξέρω ότι μέσα στις επικές περιπέτειές σου έχεις προλάβει να μάθεις και γράμματα;