Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

τα κομμάτια Sledge Leather που έπαιξε στο περσινό ΚΙΤ πάντως δεν λέγαν και πολλά

πολυ ωραιο ε, στην εισαγωγη παταει πανω σε Manilla, μια μιξη απο Dragon Star και Astronomica, αλλα δεν πειραζει καθολου, γιατι εξελισσεται σε κομματαρα… πολυ καλο!

Αυτά είναι! Και ο τραγουδιστής φέρνει σε σημεία στο νου έναν μη μπουκωμένο Shelton!

Παρεμπιπτόντως, βγαίνει σιγά σιγά και το νέο Arkham Witch, τρια ωραία κομματάκια από το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ:

Δεν θυμάμαι αν έχουμε ξαναμιλήσει πιο πριν για το εν λόγω δισκίον, το θέμα όμως είναι ότι οι Tygers Of Pan Tang κατάφεραν για άλλη μια φορά να μας εκτοξεύσουν τα μυαλά στους τοίχους. Τρομερός δίσκος, και ήρθε από 'κει που δεν το περίμενε κανείς. Γαμάει και δέρνει…έτσι απλά…

Να λες και ποιος σε ενημερώνει. :stuck_out_tongue:

Credits στον hopeto, ο οποίος γύρω στις 20 μέρες πριν (τόσο δεν ήταν?), όταν leakαρε ο δίσκος μου έστειλε ένα κομμάτι στο φβ, και άκουσα και τα υπόλοιπα στο youtube. [B]HAILS ΑΓΟΡΙΝΑ!!![/B]

Εννοείται πως δεν είχα πάρει πρέφα όχι μόνο τη διαρροή, αλλά και το ότι ετοιμάζουν γενικά νέο δίσκο. Απαράδεκτος, το ξέρω…

Κάπου τόσο θα ήταν…

Καλά, γενικότερα τέτοιες μπάντες όπου δεν κινείται όλος ο κόσμος γύρω τους λειτουργούν πολύ αθόρυβα, σπάνια μαθαίνεις νέα τους. Ας είναι καλά το Internet πάντως.

28 μέρες.Έκανα έρευνα.

Γενικά δεν ακούω αυτό το στυλ, αλλά τους συγκεκριμένους Ιάπωνες τους βρήκα τόσο over the top που ενδιαφέρθηκα. Και η προφορά είναι ωραία. 14λεπτη εξτραβαγκαντζα : http://www.youtube.com/watch?v=u1neM0Nk2GM

γενικά σωστή μπάντα στο στυλ που υπηρετεί

US Power με κατι αρχιδια ΝΑ, να με συμπαθατε. Στα προτυπα των πρωιμων Ryche, φωνη απο αλλο συμπαν (κυριως Tate-Midnight μου θυμιζε στα περισσοτερα σημεια, αλλα ο τυπος το νιωθει δεν ειναι μια φτηνη κοπια). Οι συνθεσεις δυναμιτες, σε αρπαζουν και για 47 λεπτα δεν υπαρχει γυρισμος, πολυ συμπαγης ηχος και σολαρες διασπαρτες σε ολο το δισκο. Τα μυαλα στους τοιχους μονο.

Α και ισως πηξετε με τους χριστιανικους στιχους σε καθε κομματι, προσωπικα τους αγνοω και ξενερωνω γιατι με διαφορετικη στιχουργια θα εθετε ακομα ψηλοτερα τον πηχη.

1990 το ετος, μοναδικη κυκλοφορια των Recon.

Εδω ακουτε το πρωτο κομματι (οκ, δευτερο κομματι, πρωτο ειναι το In The Beginning ως intro) του δισκου. Καλη συνεχεια.

Υ.Σ. Η εισαγωγη του Ancient Of Days θυμισε λιγο Nightrider ε :Ρ

κλάσικ

Μέσω του φύλακα στη δουλειά μου που ήξερε τον κιθαρίστα τους έμαθα τους σπουδαίους [B]Validor[/B] καθώς μου έδωσε τα CD τους. Το [B]In Blood In Battle (2011)[/B] το ακούω τώρα και θα λιώσει σιγά σιγά και απλά σκοτώνει. Λένε ότι το επόμενο του [B]Dawn Of The Avenger (2012)[/B] είναι καλύτερο και θα φάει μπόλικο λιώσιμο στη συνέχεια.

Περιμένω γνώμες :smiley:

Από fb των Omen.

Getting ready to mix “Demons” Matt has given some great vocal ideas for it. One more song " Hellas" to finish and this bitch will be complete! Kenny

Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες αλλά ελπίζω.

Τι προσδοκιες να εχεις, οι Omen εχουν να βγαλουν δυνατο δισκο απ’ το 86. ;p

Χαχαχα, ακριβώς γι’αυτό. Ελπίζεις όμως σε κανένα καλό τραγούδι έστω.

Το προηγουμενο δεν ειχε ουτε μισο δυστυχως. Αν τους εφερναν για live παντως θα πηγαινα, ενα εκατομμυριο φορες εχουν ερθει και παντα για καποιο λογο τους χανω

τίγκα περίεργο πράγμα

προσωπικά μου “θυμίζουν” Lords of the Crimson Alliance
είναι περίεργα εθίστικο και αρκούντως καλτ :stuck_out_tongue:

όντως…και slough feg, brocas helm.

ε,ψιλομέτριο για μένα. ακολουθεί την πεπατημένη βασικά εώς σημείο να αντιγράφει κιόλας πράγματα.

εδιτ:

αυτό μ’άρεσε περισσότερο