Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

βασικά έχει δίκιο ο τραμπάκουλας, για κάποιο λόγο είναι τέζα εθιστικοί :stuck_out_tongue:

κολλάω σιγά σιγά με την πάρτη τους

πολύ brocas helm όμως ο τραγουδιάρης ε! είναι σαν να ακούω σε κάθε κομμάτι τα φωνητικα του prepare for battle (όχι ότι με χαλάει προφανώς :p)

Καινούριο Arkham Witch εκεί έξω ε. Για τους ΓΝΩΣΤΕΣ.

Ρε παιδες, για θυμηστε μου κατι Σερβους (νομιζω) που ειχε προτεινει ο White Knight (παλι νομιζω) και επαιρναν σκαλπ. Στον Γρακχο αρεσαν πολυ, θυμαμαι.

Tornado - Coming of the King ίσως?

Επεσες διανα Τραμπ, ευχαριστω!

1η Φεβρουαρίου

μ’αρεσει παρα πολυ το εξωφυλο

:respect:

Κάτι χάνεις

Πω πω ληστεία…

με την ευκαιρία της “κλοπής”, όποιος δεν γνωρίζει το εν λόγω άλμπουμ, να σπεύσει ταχύτατα εάν ενδιαφέρεται γιά ένα τοπ-10 διαμάντι του αμερικάνικου λυρικού μέτλ

Το έχω το Syris σε cd…απο τα καλύτερα US Power των 90’s

To 2013 μπαίνει ωραιότατα νομίζω με Enforcer, Holy Grail και Alpha Tiger. 8)

Λοιπόν, δώστε βάση:

Οι Blaze μας έρχονται από την Ιαπωνία και έβγαλαν δίσκο το πολύ μακρινό πλέον 2007. Κάποια στιγμή επανακυκλοφόρησε και από τη High Roller Records, στο webstore της οποίας μπορείτε να τον βρείτε στην τιμή ξεφτίλα των 5 ευρώ. Αν κάνετε παραγγελία, μην κάνετε τη μαλακία και πάρετε μόνο μια κόπια, όπως έκανα εγώ, πάρτε 10 και μοιράστε τις σε όλους τους φίλους σας.

Και αυτό γιατί οι Blaze παίζουν ΓΑΜΑΤΟ μέταλ / χαρντ ροκ με κύρια επιρροή τους πρώιμους Scorpions και αρκετές δόσεις NWOBHM. Ακούστε και προσκυνήστε:

Blaze - Place In The Sun
Blaze - The Night Speaks

Υ.Γ.1: Και για να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, τους Blaze τους έμαθα από το αφιερώμενο του τελευταίου Metal Hammer.
Υ.Γ.2: Γιατί τόση κινητικότητα με τους Syris; Επανακυκλοφόρησε;

Blaze σαρώνουν κανονικά
υπάρχουν βέβαια δύο Blaze εξ Ιαπωνίας. εμείς μιλάμε γιά τους Blaze Osaka

Σουπερ δισκος το Blaze, ωραιος Vildanden :thumbup:

Ενα τραγουδι του '86…

:!: http://www.youtube.com/watch?v=GRJ8ELvyJCQ