Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Δεν την ήξερα την μπάντα. Πολύ ενδιαφέρον με καλό video clip. Πολυ blade-runner-ικό.
Μουσικά επίσης, με στοιχεία Gamma Ray-Scanner-Sabbath (της πιο έπικ εποχής).

Πάντα μου άρεσε το sci-fi metal από την στιγμή που “ιδρύθηκε” το είδος αρχικά με το θεικό Somewhere in Time. Παρόλα αυτά λίγοι έχουν καταφέρει παίξουν sci-fi επιτυχημένα.
Είναι που οι Maiden είναι κολλημένοι για ορισμένους. Έχουμε δει sci-fi, epic, λογοτεχνικόμ power, heavy, prog, νομίζω τα έχουν παίξει όλα χαχα.

3 Likes

ολόκληρος ο δίσκος

4 Likes

Είναι δισκάρα

6 Likes

Πολύ ευχάριστοο , ωραία πράγματαα!! cheers!

Είναι σε τρελά κέφια η μπάντα

2 Likes

ναι ναι είναι μεγάλη δισκάρα

2 Likes

Πόσο τέλειο αυτό
2 Likes

Σιγα τη δισκαρα, 2 επιπεδα κατω απο το ντεμπουτο

2 Likes

Διαφωνώ αν και θέλω να το ακούσω περισσότερες φορές. Το ντεμπούτο έφαγε απίστευτο λιώσιμο και το αγαπώ πολύ! Δεν έχει σημασία να τα συγκρίνουμε. Νομίζω είναι δισκάρα κ αυτό!

Πρόχειρο και βιαστικό μου φαίνεται.Δεν κατάλαβα γιατί να βγάλουν τόσο γρήγορα δεύτερο άλμπουμ.Πιέσεις της εταιρείας ίσως?

Ακόμα και το artwork είναι σαν να ξέμεινε από το πρώτο.Ξεχωρίζει το ομώνυμο κομμάτι και το diary.Τίποτα το ιδιαίτερο κατά τα άλλα και απολύτως κανένα βήμα μπροστά.

1 Like

δεν νομιζω να τους πιεσε η εταιρεια, πιστευω οτι λογω οτι ειχαν την Ευρωπαϊκη τους περιοδεια, ηθελαν να εχουν κατι φρεσκο στις αποσκευες τους. Παρομοια φαση με τους Smoulder, που κυκλοφορησαν ενα EP, ενα χρονο μετα το πρωτο τους album. Εδω βεβαια ειχαμε ενα full-length.

1 Like

Αλλο ομως ενα ΕP, που τα κομματια τα καινουρια ηταν καλα στην περιπτωση των Smoulder, κι αλλο full length. Δεν τους ειδαμε κιολας να ακουσουμε live τα κομματια που πιθανον να ηταν καλυτερα

στην περιπτωση των Smoulder τα καινουρια κομματια ηταν 2, αφου το ενα ηταν διασκευη και τα αλλα 3 απο το demo/7αρι/
το πρωτο full lenght των Traveler παλι, ειχε 3 κομματια απο το demo που κυκλοφορησαν και σαν split ep to 2018.

Δεν με τρελαινουν οι Traveler. To εξωφυλλο οντως τι φαση? Δηλαδη εγω που δεν ασχολουμαι νομιζα οτι ποσταρατε απο τον πρωτο.

Το Cirith Ungol μ αρεσε τωρα που το ακουσα το πρωι. Μου φανηκε τιμιο και χαρακτηριστικο του ηχου τους. Σιγουρα δεν εχει Finger of Scorn μεσα, αλλα μια χαρα overall και για πρωτη ακροαση

1 Like

Το CU, δεν ειναι δισκαρα, αλλα ειναι ενας καλος comeback δισκος. Εξαρταται απο τις απαιτησεις του ακροατη. Αμα περιμενες δισκαρα, θα ναι ολιγον τι απογοητευση, αμα δεν ειχες απαιτησεις οπως εγω, θα ικακοποιηθεις

1 Like

Περί Traveler: δε νομίζω να υπάρχει πίεση από την εταιρεία για το σύντομο της κυκλοφορίας. Πιο πολύ ταιριάζει με τη λογική αντίστοιχων συγκροτημάτων των 80s (τουλάχιστον έτσι δηλώνουν και οι ίδιοι). Καλύτερη παραγωγή, όχι γυαλισμένη βεβαίως. Τα καλύτερα φωνητικά που έχει κάνει ο JP, μέχρι και Conklin θυμίζει 2-3 φορές. Εξαιρετική κιθαριστική δουλειά κι ένας ντράμερ που νιώθω ότι τον τράβηξαν με χαλινάρι, για να μην κάνει τον δίσκο thrash. Με 2-3 κορυφαία τραγούδια και τα υπόλοιπα να συμπληρώνουν επάξια την κυκλοφορία.

2 Likes

Εμένα μου φάνηκε πολύ καλό το Traveler, όπως και το προηγούμενο. Και μ’ άρεσε η συνάφεια των εξωφύλλων.

Περί Smoulder, νταξει το EP δεν ακούγεται. Δεν το έψαξα παραπάνω να δω αν είναι καινούργια ή παλιά, αλλά πολύ μέτριο και παικτικά και συνθετικά και όλα. (όχι ότι το άλμπουμ ήταν δισκάρα, αλλά αυτό δεν το λέμε παραέξω)

1 Like

3 Likes

Γλυκούλι και τσιτάτο

2 Likes

1 Like