Με τα φωνητικά την πάλεψες?
Νέα μπάντα από τον κιθαρίστα των Visigoth
για να πω την αληθεια οχι και τοσο, ειναι λιγοτερο συνηθισμένα απο οτι θυμαμαι απο το No Place Like Home, με ιδιαιτερη “πινελια”.
Το θεωρω αδυναμη κυκλοφορια σε γενικες γραμμες, περιμενα πιο πολλα, ισως κατι πιο μελωδικο και πιο αμερικανικο.
Πρώτη φορά άκουσα τους Siren από το δικό σου ποστ. Ενδιαφέροντες μουσικά, ίσως με άλλα φωνητικά θα τους εκτιμούσα περισσότερο
Παλια μπαντα, 80ς και ετσι, το πρωτο τους ειναι πολυ καλο σε φαση Savatage (στα 2 πρωτα), Metal Church, Psychotic Waltz.
o τραγουδιστης περασε καποια φαση και απο Mekong Delta.
Εφαγα φλασιά τελευταία με ένα παλιό αλλά πολύ ενδιαφέρον άλμπουμ. MOAHNI MOAHNA - Why (1997).
Rainbow/Dio/Malmsteen με prog, folk, pop στοιχεία, χιούμορ και προσωπικότητα.
Δεν ξέρω αν ταιριάζει στο power ή στο prog τοπικ αλλά το βάζω εδώ.
Αν δεν έχεις ακούσει και το άλλο άλμπουμ που χουν βγάλει άκουσε το. Εξίσου ενδιαφέρον!!
1994 temple of life λεγεται
Ti να λεμε τωρα. Δισκαρα. Το χω λιωσει. Ακομα το ακουω συχνα. Και ο πρωτος τους δισκος που αναφερει ο Σωτος ειναι πολυ ωραιος. Λιγο πιο “σοβαρος”.
Eιχανε και ενα αλλο προτζεκτ καποιοι απο αυτους με πολυ ωραια επικοχαρντροκ/μεταλ τραγουδια. τυπου Dio
Red αν βρεις κατι αλλο απο αυτους βαλτο.Μου αρεσε.Πολυ rainbow DIO κατασταση.
Το βρισκεις στο ιντερνετ αν το θες σε μπ3.
Youtube τα βρισκεις διασπαρτα και σε μετρια ποιοτητα
Ναι έχω ακούσει και τους Zool αλλά δεν με ενθουσίασαν.
Ο τραγουδιστής τους (Haggstrom) δυστυχώς μετά από αυτό το άλμπουμ εξαφανίστηκε από την μουσική σκηνή.
Επίσης ο κιθαρίστας τους ο Flyman έχει βγάλει μερικά αξιόλογα άλμπουμ με τους Evil Masquerade με τον Apollo στα φωνητικά.
Ο Daniel Heiman τραγουδιστης στο νεο αλμπουμ των warrior path!
Οσο και αν η δουλεια του Παπαδοπουλου στο πρωτο ηταν αξιολογη , η συγκεκριμενη «μεταγραφη» ανεβαζει τις προσδοκιες στα υψη.
Και όλως περιεργως ειχα (ξανα)κολλησει με τα lost horizon το τελευταιο διαστημα.
Συμμετοχες Mark Boals, Ripper Owens, Fabio Leone.
Neoclassical power/progressive (με βαλκανικη πινελια ), φανερες επιρροες απο Malsteen.
Αυτό με μια ακρόαση δεν μου άρεσε όπως όλα τα προηγούμενα. Κάνω λάθος λέτε?
Αυτοι ειχανε κανει και διασκευη το roll the fire
Τί λάθος ρε συ, ή σε τραβάει ή όχι. Πάντως φαίνεται ότι με 2 συγκροτήματα και κάθε χρόνο νέα άλμπουμ, κάπου αρχίζει και ξεχειλωνει το πράγμα
Για maverick και goose, πηγαίνουμε καρφί στο τελευταίο τραγούδι
Αν και είναι άκαιρο-υς να το βάλω