Το Tyrant ειχε ποσταριστει στα ντουμ, αλλα νομιζω οτι εδω κολλαει πιο πολυ. Μαλιστα να πω οτι μου αρεσε αρκετα ενω δεν το περιμενα. Παλιακο αμερικανικο χεβυ. Λιγο πανω, λιγο κατω απο μιντ τεμπο ρυθμους συνηθως.
Θα ακουστει μονον κ μονο λογω αρπιτζαδικου ονοματος
Κ αυτο μ αρεσει αρκετα. Παλι παλιακο κ μελωδικο αμερικανικο χεβυ. Ολα γραμμενα κ ερμηνευμενα απο την ταλαντουχα κυρια Lisa Mann
χαχα…ωραιο!
Τι ειναι αυτο ρε!!!Ενταξει προσκυνω!!!ΤΡΕΛΟ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!
και ειναι one man band, μοναχικος λυκος και ετσι
Οντως τι ειναι αυτο. Πολυ ωραιο. “Ακραιο”
κι εγώ το βρήκα πολύ καλό και εντυπωσιάστηκα όταν είδα στο metal archives ότι είναι ένας μόνο
ΕΠΟΣ!!! Το ακουω την τελευταια βδιμαδα συνεχεια. Ειναι λιγο μεγαλο σε διαρκεια αλλα εχει απιστευτα πραγματα μεσα
και εγω περιπου τοσο το ακουω, σημερα ομως μπορω να πω οτι εχει παιξει στο repeat, ουτε και εγω δεν θυμαμαι ποσες φορες. Το ακουω μια, παω να ακουσω κατι αλλο, και ξαναγυρναω σε αυτο. Μπορει να ειναι ενα τραγουδι, αλλα εχει τοσα γυρισματα που ειναι σαν να ακους 6-7 μαζι. Ειναι απιστευτο, ευχομαι να το δουμε και σε physical μορφη.
-μην πω οτι εχω να νιωσω ετσι απο το Twillight of The Gods ε ; -
Eγω βρηκα ολοκληρο δισκο…
Τί γράφετε ρε σαταναδες
Πάω να το ακούσω
Που τα ανακαλύπτετε ρε παιδια αυτα?
Στο βαθύ ίντερνετ
Θα μπορούσε να ναι η έκπληξη της χρονιάς, αν έδιναν βάση σε κάποιες λεπτομέρειες
Το εξώφυλλο είναι από τα χειρότερα της χρονιάς
αυτό το medieval γιατί μου θυμίζει το wickerman ??? ( ή το running wild των Priest why not )
Φέρνει σε Blaze ώρες ώρες ο τραγουδιστής και γενικά Maiden και Priest η μουσική τους
Τα credit για την κυκλοφορία στον @Sofa_King