Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

2 Likes

Το Tyrant ειχε ποσταριστει στα ντουμ, αλλα νομιζω οτι εδω κολλαει πιο πολυ. Μαλιστα να πω οτι μου αρεσε αρκετα ενω δεν το περιμενα. Παλιακο αμερικανικο χεβυ. Λιγο πανω, λιγο κατω απο μιντ τεμπο ρυθμους συνηθως.

5 Likes

Ενδιαφερον κυκλοφορια.

1 Like

Θα ακουστει μονον κ μονο λογω αρπιτζαδικου ονοματος

Κ αυτο μ αρεσει αρκετα. Παλι παλιακο κ μελωδικο αμερικανικο χεβυ. Ολα γραμμενα κ ερμηνευμενα απο την ταλαντουχα κυρια Lisa Mann

3 Likes

Ίσως εκτιμηθεί περισσότερο αν το ακούστε μόνο και δεν το δείτε. Τουλάχιστον την πρώτη φορά

2 Likes

χαχα…ωραιο!

1 Like

@Red_Viper , πατα το… εχει αρκετα “τσαμικα” λυρικα που πιστευω θα σου αρεσει.

8 Likes

Τι ειναι αυτο ρε!!!Ενταξει προσκυνω!!!ΤΡΕΛΟ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!

4 Likes

και ειναι one man band, μοναχικος λυκος και ετσι :wink: :open_mouth:

3 Likes

Οντως τι ειναι αυτο. Πολυ ωραιο. “Ακραιο”

3 Likes

κι εγώ το βρήκα πολύ καλό και εντυπωσιάστηκα όταν είδα στο metal archives ότι είναι ένας μόνο

2 Likes

ΕΠΟΣ!!! Το ακουω την τελευταια βδιμαδα συνεχεια. Ειναι λιγο μεγαλο σε διαρκεια αλλα εχει απιστευτα πραγματα μεσα

2 Likes

και εγω περιπου τοσο το ακουω, σημερα ομως μπορω να πω οτι εχει παιξει στο repeat, ουτε και εγω δεν θυμαμαι ποσες φορες. Το ακουω μια, παω να ακουσω κατι αλλο, και ξαναγυρναω σε αυτο. Μπορει να ειναι ενα τραγουδι, αλλα εχει τοσα γυρισματα που ειναι σαν να ακους 6-7 μαζι. Ειναι απιστευτο, ευχομαι να το δουμε και σε physical μορφη. :santa:

-μην πω οτι εχω να νιωσω ετσι απο το Twillight of The Gods ε ; :stuck_out_tongue: -

2 Likes

Eγω βρηκα ολοκληρο δισκο… :stuck_out_tongue:

2 Likes

Τί γράφετε ρε σαταναδες :innocent:
Πάω να το ακούσω

2 Likes

Που τα ανακαλύπτετε ρε παιδια αυτα?

1 Like

Στο βαθύ ίντερνετ :upside_down_face:

2 Likes

Θα μπορούσε να ναι η έκπληξη της χρονιάς, αν έδιναν βάση σε κάποιες λεπτομέρειες
Το εξώφυλλο είναι από τα χειρότερα της χρονιάς

3 Likes

αυτό το medieval γιατί μου θυμίζει το wickerman ??? ( ή το running wild των Priest why not )

1 Like

Φέρνει σε Blaze ώρες ώρες ο τραγουδιστής και γενικά Maiden και Priest η μουσική τους
Τα credit για την κυκλοφορία στον @Sofa_King

3 Likes