Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Φανταστικό. Από ήχο και εξώφυλλο 80’ς αμερικάνκο white metal

1 Like

Instrumental

2 Likes

Εξαιρετικό πιασάρικο US metal: σα να αρματώθηκαν οι Foreigner με ατσάλι.

1 Like
2 Likes
4 Likes

Πολύ καλό το αποπανω

20 Nοεμβρη καινουργιο Eternal Champion αλλα μεχρι τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει κυριολεκτικα :rofl: :rofl:

7 Likes

Μπήκε και σε άλλο τόπικ, ανήκει δικαιωματικά εδώ. Πάει καρφί για τα φετινά καλύτερα, ας είναι ep. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, ακούστε και πείτε. @Primordial_hordes εύγε

5 Likes

Ναι πολυ ωραιο. Αρκετα ιδιαιτερο. Δεν με χουν συνηθισει οι Αμερικανοι σε τετοιες ατμοσφαιρες στο ειδος

Και τότε νομίζω υπήρχε streaming μόνο ένα κομμάτι. Εξαιρετικό πραγματικά. Περήφανος Quorthon

2 Likes

To έχω λιώσει αυτό! :zap: :zap: :zap:

1 Like

Λόγω ονόματός σου, πιστεύεις ότι ο τραγουδιστής εκτός από Dio, πιάνει και λίγο Z. Stevens;

χμμμ ίσως, δεν θα το σκεφτόμουν μόνος αλλά καταλαβαίνω τη σκέψη σου σε κάποιες συγκεκριμένες φράσεις στα φωνητικά

δεν ξερω εαν εχει μπει σε αλλο τοπικ νομιζω οτι ταιριαζει πιο πολυ εδω.

3 Likes

Θυμάμαι στην αρχή μου φάνηκαν περίεργα τα φωνητικα που δεν ήταν “καθαρα” όμως δένουν απολυτα .
Ωραίο logo επίσης και ένα απίστευτο σχέδιο σε tshirt είδα.περιμενω φουλ να βγάλουν δισκο

Κ doom, αλλα κυριως επικο

2 Likes

Ωραίο είναι . Μου βγάζει λίγο evangelist μάλλον λόγω άρθρωσης του τραγουδιστή

1 Like

Nαι λιγο η αρθρωση, λιγο η μπασιλα :slight_smile:

Εξαιρετικό το Moontowers! Και έχει την τέλεια δόση καλτίλας και undergroundίλας!

Όλο το άλμπουμ εδώ: https://open.spotify.com/album/52wS6c6nbPiL9ozUABaVoT?si=wkSOcXsxRyqcD85VoSlWfA

1 Like

Με αφορμη το uploading στο yοutube ενος τραγουδιου τους, θα θελα να κανω ενα ποστ φορο τιμης στους αγαπημενους μου Kerveros. Μια 90ς εγχωρια μπαντα, η οποια τιμησε υπεροχα με τα λιγα ντεμο της τον χωρο του επικου κ ντουμ μεταλ. Οπως συνηθιζεται στα μερη μας, εχουν ενα ιδιαιτερο ηχο που συνδιαζει τον λυρισμο των Warlord, τις επικοντουμ ατμοσφαιρες των Candlemass κ των Solitude Aeturnus, κ μια εντοπιοτητα να τα φιλτραρει ολα. Ισως να φταιει κ το οτι το ενα ντεμο ειναι στην Ελληνικη γλωσσα.

Το τραγουδι που ανεβηκε χτες

Warlord επιρροες, Πλατωνας κ ενα φοβερο ακατεργαστο “Ανεμε, την πνοη σου δωσμου”

Αντεγκραου ντουμ υμνος, κ αγαπημενο μου απο αυτους, με φοβερο ξεσπασμα στην μεση.
“Την απροσκυνητη ψυχη, που πηρες απ τους θεους”

Κ τελος ενα απο τα πιο ευρηματικα ντουμοειδη ρεφρεν που χω ακουσει
“The blood red portraits of our world…”

O κιθαριστας κ τραγουδιστης ειναι στους Aeon Aphelion τωρα κ το οτι ειναι κολλητος μου απο πριν καν να κυκλοφορησουν αυτα εδω δεν εχει καμια σχεση μ αυτο το ποστ :joy:
Ελπιζω να με συγχωρησει που βγαζω στην φορα τα απλυτα της υστερης εφηβειας του

4 Likes