Τόσα χρόνια φίλοι δεν έχει βρεθεί κάποιος να του πει να παρατήσει το τραγούδι; Μουσικά πολύ καλοί αλλά αυτή η φωνή…
Εχει ειπωθει κατα καιρους
Προσωπικα δεν με χαλαει βεβαια
αυτό το είδος απαιτεί φωνητικά πιο λυρικα. εδώ μου θυμίζει μπάντες τύπου “γενιά του χάους”.
Εγω πιστευω οτι ειναι η γλωσσα γτ ειδικα Γενια του Χαους δεν θυμιζει καθολου. Αλλα ναι σιγουρα η φωνη δεν ειναι συνηθισμενη για το ειδος. Ουτε καλη αντικειμενικα. Αλλα δεν παιζει κ πολυ ρολο σ αυτα τα ειδη πολλες φορες. Ειναι πως θα σου κατσει. Ουτε πχ των Moontower πιο πανω ειναι αντικειμενικα καλη
Βλέποντας το εξώφυλλο και τις…σωματικές αναλογίες των εικονιζομένων γυναικών κατ’ ευθείαν σκέφτηκα τον Ken Kelly και όντως αυτός είναι που το φιλοτέχνησε.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως… κάποτε τα νέα συγκροτήματα πάσχιζαν να δείξουν με κάθε τρόπο ότι ξεχωρίζουν.
Τώρα, κάνουν ότι μπορούν για να θυμίζουν κάτι άλλο, σαν να επιδιώκουν να καθησυχάσουν τον επίδοξο ακροατή ότι δεν θα συναντήσει εκπλήξεις, όλα θα είναι όπως τα ξέρει, οικεία και… “ασφαλή”!
Εντάξει, μιλάμε για συγκρότημα που “αναβιώνει” κάποιο στυλ αλλά και πάλι…
Εγώ πάλι νομίζω πως ο κανόνας των μέταλ εξωφύλλων είναι ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχουν εξαιρέσεις αρκετές, αλλά νομίζω τα περισσότερα συγκροτήματα ή επέλεγαν ένα συγκεκριμένο στυλ (συγκεκριμένη αισθητική) το οποίο τα καθόριζε και αποτελούσε την βιτρίνα τους (αυτό ακριβώς κάνουν και οι EC, είναι απολύτως συναφή τα εξώφυλλα του Armor of Ire και του Ravening Iron) ή έβλεπες εξώφυλλα τα οποία συνέπιπταν πλήρως με τα στερεότυπα της μουσικής και το περιεχόμενο του δίσκου. Απλά πιστεύω πως κάποτε υπήρχε μεγαλύτερη πιθανότητα να δεις ένα πραγματικά όμορφο σχέδιο που θα σου τραβήξει το μάτι. Επίσης, κάποτε υπήρχαν δίσκοι/μπάντες που όντως είχαν πολύ ξεχωριστά εξώφυλλα (οι εξαιρέσεις που ανέφερα πιο πάνω), ενώ πλέον έχουν εκλείψει (κακώς κατ’εμέ) οι μασκότ.
Υπάρχουν και μερικοί που αποτελούν μασκότ από μόνοι τους. Αν έχεις τον Αbbath, τύφλα να χουν οι μασκότ:laughing:
Μουσικά ωραίο ριφ, φωνητικά οριακό, ντάξ οι οπαδοί MR και τα ρέστα θα γουστάρουν.
Περιμενω πολλα παντως απο το νεο Eternal Champion, ο πυχης που εχουν βαλει με το Armor of Ire ειναι πολυ ψηλα.
Σε αλλα νεα περιμενουμε και αυτο
Εξαιρετικό το Megaton Sword, το οποίο δικαιολογεί το όνομά του πλήρως στο βίντεο. Εξαιρετική και η φετινή σοδειά στο επικό χεβυ μέταλ. Αν όλα πάνε καλά ίσως να έχουμε φέτος και Airged L’amh.
Μπάντα στην οποία έχω τρελή αδυναμία. Feeling ashbury με thin lizzy. Αγαπάω τη φωνή του τύπου και περισσότερο αγαπάω τον drummer που είναι τυφλός
Και, κυρίως, Wishbone Ash, θα προσθέσω
Έχεις δίκιο απλά δεν έχω ασχοληθεί φανατικά με wishbone ash
Έχουν ασχοληθεί οι Thin Lizzy ! Και ποτέ δεν είναι αργά. Γκρουπάρα οι Wishbone Ash.