Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

ΕΥΛΟΓΗCON, πάμε για δισκαρα
7 Likes

Δεν ξέρω γιατί το έβαλες εδώ ; Όμως είναι τόοοοοοοσο soothing η ακρόασή του, κατεβαίνει νεράκι!

Πού θα το έβαζες; μελωδικό heavy είναι

True, αν και μου φέρνει περισσότερο σε occult rock. Ποτέ δεν εντρύφησα αρκετά σε αυτήν την μπάντα, ήρθε η ώρα!

Υπάρχει ολόκληρο στο bandcamp

image

Δεν άντεξα σόρρυ.Νοτ.

2 Likes

Με στίχους που διατρέχονται από μια “επιθετική” χριστιανική θεματολογία (προτεσταντικής ηθικής βέβαια, αλλά whatever) λίγο δύσκολο να τους κατατάξεις στο… occult τους συγκεκριμένους!

Όσον αφορά τον ήχο τους τα έχουμε ξαναπεί. Διακονούν ένα hard rock που χρωστά πολλά στα επικά των Thin Lizzy και των Wishbone Ash με τις διπλές κιθαριστικές μελωδίες και τα solos, συν μια διακριτή folk ατμόσφαιρα σε στιγμές, που θυμίζει σαφώς τους Jethro Tull.
Αν θέλουμε να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς, οι τύποι αυτοί ακούγονται σαν να σχηματίστηκαν 40 χρόνια πριν, εκεί στα τέλη των 70’s και, επηρεασμένοι από τα προαναφερθέντα σχήματα, ανήκουν ψυχή τε και σώματι στο NWOBHM!

3 Likes

Εμένα πάλι το πρώτο που μου ρθε στο μυαλό μόλις άκουσα το δίσκο των Wytch Hazel, ήταν αυτή η μπαντάρα:

1 Like

1 Like

Έντονα στοιχεία us metal, αλλά και core.
Πολύ δυνατοί οι Αυστραλοί

1 Like

Λυσσάξτε

4 Likes

Τι κομματαρες τα 2 τελευταια απο IRON BRIGADE;Ευγε SOFA KING

2 Likes

2 Likes

Ας το αφήσω εδώ…

https://youtu.be/lr2D9_MHFRg

White Magician. Αμερικάνοι στο NWOBHM. Ρίξτε μια αυτιά…

1 Like

Αφού δεν τα κατάφεραν με τη προηγούμενη τους μπάντα που είναι επιτομη του us power είπαν να το γυρισουν στο πιο μελωδικο. Καλό αλλα μέχρι εκεί.θελουμε τσιριδα

Μη σας αποθαρρύνει το εξώφυλλο :wink:

1 Like

Εξαιρετικό

3 Likes

Ωραιο. Σαν Megadeth βασικα σε λιγο πιο κλασικ χεβυ.

Και το Possessed Steel ωραιο.

Ευγε

1 Like