Θενξ φίλος, κάτσε άκου και άσε τα παίγνια
ΧΑχαχα…ειμαι μουλτιτασκινγκ περιορισμενης εμβελειας.
Μπορω ακομα να ακουω κανα τραγουδι ενω πληκτρολογω εδω
Ωραιο το Sacred Outcry
Πολυ καλο τοPossessed Steel
Πάλι multitasking κάνεις;
4 λέξεις και οι 2 είναι το όνομα της μπάντας;; Μόνο στα βιβλία είσαι ορεξάτος ε;
Χαχα…ημουνα δουλεια κ παιζε κ μεσα στα πλαισια του περιορισμενου μουλτιτασκινγκ μου ειπα να αφησω μια πρωτη εντυπωση
Το Bastyon βασικα μ αρεσε πολυ επισης. Μου ακουγεται σαν κλασικουρα αρχων 90ς.
Το possessed steel δεν το χω πιασει ακομα
Τώρα μάλιστα, κύριος
Πάρα πολύ καλό. Παίζει και έλληνας μέσα αν είδες ε
Ωραιο. Ασχετο, αλλα μειδιαζω παντα με την ψυχαναγκαστικη δηλωση οτι η επιρροη ειναι οι παλιοι Manowar λες και για ολες τις αλλες μπαντες που αναφερουν ειναι ολη η δισκογραφια τους. Βλεπε πχ Bathory η Candlemass. Μην ντρεπεστε ρε που σας αρεσουν οι Manowar
οχι δεν το ειχα προσεξει, το ειδα τωρα ομως
δεν ειναι νεα κυκλοφορια ειναι επανακυκλοφορια του ντεμπούτου των Βραζιανων Night Prowler του 2018, σε βινυλιο.
double post, με power metal με στοιχεία Crimson Glory.
Ρε πολύ ωραίο ακούγεται αυτό το Spellmaster! Ωραίο εύρημα, θενξ!
Και μόνο που μπήκε στην ίδια πρόταση η μπανταρα θα το τσεκαρω κι εγώ με προσοχή
Tραγουδια για spells απο το ad&d…ωραιο ακουγεται
Το Spellmaster εχει ένα σωρό “red herrings”. Βλέπεις θεματολογία dnd (ωραίο gimmick να αφιερώσουν κάθε τραγούδι σε ένα ξεχωριστό spell), ψηφιακό/βιντεογκεϊμάδικο εξώφυλλο και αυτόν τον τίτλο, ε και λες οκ, στρουμφοπάουερ 100%.
Αλλά όχι. Σχεδόν όλος ο δίσκος πάει σε πιο mid-tempo ρυθμούς, έχει έμφαση στην μελωδία και η προσέγγισή του είναι κατά κύριο λόγο αμερικάνικη (όντως στοιχεία Crimson Glory). Το μεγάλο συν είναι η φωνή, δεν έχουμε τσιρίδες με το στανιό αλλά φωνή καμπάνα και εκφραστική με πολύ καλογραμμένες φωνητικές γραμμές.
Δεν είναι ο δίσκος που επανακαλύπτει τον τροχό αλλά αποτελεί πολύ ευχάριστο άκουσμα.