Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Θενξ φίλος, κάτσε άκου και άσε τα παίγνια :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

ΧΑχαχα…ειμαι μουλτιτασκινγκ περιορισμενης εμβελειας.
:stuck_out_tongue:
Μπορω ακομα να ακουω κανα τραγουδι ενω πληκτρολογω εδω

1 Like

Ωραιο το Sacred Outcry

6 Likes

Πολυ καλο τοPossessed Steel

1 Like

Πάλι multitasking κάνεις; :stuck_out_tongue:
4 λέξεις και οι 2 είναι το όνομα της μπάντας;; Μόνο στα βιβλία είσαι ορεξάτος ε;

1 Like

Χαχα…ημουνα δουλεια κ παιζε κ μεσα στα πλαισια του περιορισμενου μουλτιτασκινγκ μου ειπα να αφησω μια πρωτη εντυπωση :stuck_out_tongue:

Το Bastyon βασικα μ αρεσε πολυ επισης. Μου ακουγεται σαν κλασικουρα αρχων 90ς.

Το possessed steel δεν το χω πιασει ακομα

1 Like

Τώρα μάλιστα, κύριος :smile:

1 Like

Καλπάζει ο Aedris, “it will never let you ruuule again”
3 Likes

old school heavy metal

:arrow_forward:︎ Sacrifice Doth Call | Phaëthon (bandcamp.com)

2 Likes

Πάρα πολύ καλό. Παίζει και έλληνας μέσα αν είδες ε

1 Like

Ωραιο. Ασχετο, αλλα μειδιαζω παντα με την ψυχαναγκαστικη δηλωση οτι η επιρροη ειναι οι παλιοι Manowar λες και για ολες τις αλλες μπαντες που αναφερουν ειναι ολη η δισκογραφια τους. Βλεπε πχ Bathory η Candlemass. Μην ντρεπεστε ρε που σας αρεσουν οι Manowar :stuck_out_tongue:

2 Likes

οχι δεν το ειχα προσεξει, το ειδα τωρα ομως :slight_smile:

δεν ειναι νεα κυκλοφορια ειναι επανακυκλοφορια του ντεμπούτου των Βραζιανων Night Prowler του 2018, σε βινυλιο.

double post, με power metal με στοιχεία Crimson Glory.

6 Likes

Ρε πολύ ωραίο ακούγεται αυτό το Spellmaster! Ωραίο εύρημα, θενξ!

2 Likes

Και μόνο που μπήκε στην ίδια πρόταση η μπανταρα θα το τσεκαρω κι εγώ με προσοχή

1 Like

Tραγουδια για spells απο το ad&d…ωραιο ακουγεται

1 Like

Το Spellmaster εχει ένα σωρό “red herrings”. Βλέπεις θεματολογία dnd (ωραίο gimmick να αφιερώσουν κάθε τραγούδι σε ένα ξεχωριστό spell), ψηφιακό/βιντεογκεϊμάδικο εξώφυλλο και αυτόν τον τίτλο, ε και λες οκ, στρουμφοπάουερ 100%.

Αλλά όχι. Σχεδόν όλος ο δίσκος πάει σε πιο mid-tempo ρυθμούς, έχει έμφαση στην μελωδία και η προσέγγισή του είναι κατά κύριο λόγο αμερικάνικη (όντως στοιχεία Crimson Glory). Το μεγάλο συν είναι η φωνή, δεν έχουμε τσιρίδες με το στανιό αλλά φωνή καμπάνα και εκφραστική με πολύ καλογραμμένες φωνητικές γραμμές.

Δεν είναι ο δίσκος που επανακαλύπτει τον τροχό αλλά αποτελεί πολύ ευχάριστο άκουσμα.

4 Likes