Αλητεια. Ξερω που εχεις παρκαρει.
Δεν έχω αμάξι, αλλά ναι, αλητεία.
Ξερω ομως πού θα το παρκαρεις οταν αποκτησεις. Ειμαι proactive
Χαχαχαχαχα, σαν διαφήμιση από βούτυρο ακούστηκε αυτό.
Βλέπω τον προμο στα μάτια σου
Πάντως αυτό που κάνετε όλοι εσείς οι προνομιούχοι είτε με Cult of Luna , είτε με Messa , είτε με Ghost και τώρα με Fer de Lance είναι πράγματι αλητεία, προσυπογράφω
Μοιραζόμαστε τη χαρά μας, το βρίσκω πολύ αλληλέγγυο.
Northern Skies;
Εισαγωγή;
Ρε troll, για τέτοιον με έχεις ?
Πιστευετε οτι εχει σταθερη ποιοτητα ο δισκος; Το μινι το χα βρει ανισο. Με δυο κορυφες κ δυο αδιαφορα.
Είναι σταθερός,ναι.
Δεν αποκλείεται βέβαια να βρεις ένα αδιάφορο
Αυτή η προφορά δεν καταπίνεται με τίποτα!
Και τα drums ρε γαμωτο… πολύ χάλια. Ωραίες ιδέες αλλά μονότονο. Στιχουργικά λες και ακούς ένα τραγούδι μόνο.
Στο πρώτο άκουσμα ούτε κάν το πρόσεξα γιατί είχα μείνει μαλάκας από τα υπόλοιπα…στην δεύτερη όμως το πρόσεξα…αλλά όπως και να χει είναι τρομερή δουλειά.
Την πρώτη φορά ήταν κάπως.
Έκτοτε ουδέν πρόβλημα, έχει πάθος και συναίσθημα, και προσωπικά αυτό ψάχνω. Οπότε όλα καλά.
Στιχουργικά έχει μια συνέχεια, Salvatore αφού.
Μονότονο δεν το βρήκα καθόλου, γυναικεία φωνητικά, πιάνο. Τον θεωρώ πολύ δυνατό επικό δίσκο.
Δεν θέλω να τον αδικήσω, αυτό μου βγήκε με μία ακρόαση στο αμάξι. Θα τον ακούσω με ηρεμία για πιο ασφαλή συμπεράσματα.
λοιπον οσο πιο πολυ ακουω το Achelous τοσο πολυ μου αρεσει. ακομα και η φωνη μου βγαζει μια '90ιλα (sic) και ειναι λογικο γιατι ειναι ο τραγουδιστης στο 7αρι του πιο Warlord Ε Π Ο Υ Σ “When Immortals Die” των Reflection.
Ξεχωρισα για την ωρα τα Savage King, Mithril Halls και Outcast.
Εμένα παιδιά το Achelous δεεεν. Δεν μου μίλησε καθόλου, μου φάνηκε πολύ διεκπεραιωτικό και κάπως μονότονο.