Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

οι Maiden του No prayer for the dying?

2 Likes

Αφήστε τα samples και βγάλτε ένα ολόκληρο

2 Likes

Η λατρεία του δίσκου

2 Likes

Δεν μου είπε και πολλά το κομμάτι αλλά τα ολο και συχνότερα tributes στο dark fantasy αριστούργημα με χαροποιούν

1 Like

Έχει αρκετό ενδιαφέρον, παρά τα μονοδιάστατα φωνητικά τύπου Lemmy from beyond.

Αυτό δε θυμάμαι να το είχαμε βάλει πέρυσι αλλά επειδή τώρα βγήκε βινύλιο ας το ακούσουμε
:arrow_forward:︎ MMXXI | Sordid Blade (bandcamp.com)
Το lonesome rider πάρα πολύ δυνατό

4 Likes

Ρε σεις, μόνο σε μένα αρέσουν αυτοί;

5 Likes

οχι μονο σε σενα :wink:.λιωνω το Luzifer εγω!!!

2 Likes

Άντε και από αύριο ξεκινάει το λιώσιμο σε Fer de Lance :wink:

3 Likes

Γιατί όχι από σήμερα;

Επίσημα βγαίνει αύριο.
Αν το βρήκατε σήμερα, ορμάτε.

Πόσο επος το Mariner?

4 Likes

Τεράστιο, αχαστος δίσκος με τέτοια έναρξη.

4 Likes

Επικο μεταλ απο τον Ayloss των Spectral Lore κτλ. Τα φωνητικα θελουνε ακουσματα για μενα, αλλα οι προθεσεις συνολικα εχουν πολυ ενδιαφερον. Επικες ατμοσφαιρες.

https://www.facebook.com/spectral.lorebm/posts/396549792477514

“I released my first heavy metal record ever as Clarent Blade! The story is that I had written these songs about five years ago, but had left them on the shelf until a month ago that I told to myself that I really need to complete them. The style of the music is epic heavy metal with some prog touches, inspired by old school 80’s and 90’s bands. It’s the first time I’m composing something in that style and also fully doing clean heavy metal vocals in a release, so you might want to take that into account. Still I’m quite satisfied for a first attempt and had lots of fun doing this record, so this project will definitely continue in some form.”

3 Likes

Double Post.
Αυτο ρε παιδια πως και δεν εχει αναφερθει εδω? Το ακουγα παλι σημερα. Πανεμορφο και αρκετα επικο.
Το συγκεκριμμενο πχ μου θυμιζει κατι αναμεσα σε Warlord k Stygian Crown.

4 Likes

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

3 Likes

Για ποιο λέτε?

4 Likes

Αν είχε τα φωνητικά των Mystras, θα ακουγόταν πιο εύκολα. Αξίζει πάντως.

2 Likes

Ε λοιπόν…

Φοβερός δίσκος.

3 Likes