οι Maiden του No prayer for the dying?
Δεν μου είπε και πολλά το κομμάτι αλλά τα ολο και συχνότερα tributes στο dark fantasy αριστούργημα με χαροποιούν
Αυτό δε θυμάμαι να το είχαμε βάλει πέρυσι αλλά επειδή τώρα βγήκε βινύλιο ας το ακούσουμε
︎ MMXXI | Sordid Blade (bandcamp.com)
Το lonesome rider πάρα πολύ δυνατό
οχι μονο σε σενα .λιωνω το Luzifer εγω!!!
Άντε και από αύριο ξεκινάει το λιώσιμο σε Fer de Lance
Γιατί όχι από σήμερα;
Επίσημα βγαίνει αύριο.
Αν το βρήκατε σήμερα, ορμάτε.
Πόσο επος το Mariner?
Τεράστιο, αχαστος δίσκος με τέτοια έναρξη.
Επικο μεταλ απο τον Ayloss των Spectral Lore κτλ. Τα φωνητικα θελουνε ακουσματα για μενα, αλλα οι προθεσεις συνολικα εχουν πολυ ενδιαφερον. Επικες ατμοσφαιρες.
https://www.facebook.com/spectral.lorebm/posts/396549792477514
“I released my first heavy metal record ever as Clarent Blade! The story is that I had written these songs about five years ago, but had left them on the shelf until a month ago that I told to myself that I really need to complete them. The style of the music is epic heavy metal with some prog touches, inspired by old school 80’s and 90’s bands. It’s the first time I’m composing something in that style and also fully doing clean heavy metal vocals in a release, so you might want to take that into account. Still I’m quite satisfied for a first attempt and had lots of fun doing this record, so this project will definitely continue in some form.”
Double Post.
Αυτο ρε παιδια πως και δεν εχει αναφερθει εδω? Το ακουγα παλι σημερα. Πανεμορφο και αρκετα επικο.
Το συγκεκριμμενο πχ μου θυμιζει κατι αναμεσα σε Warlord k Stygian Crown.
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Για ποιο λέτε?
Αν είχε τα φωνητικά των Mystras, θα ακουγόταν πιο εύκολα. Αξίζει πάντως.
Ε λοιπόν…
Τεράστιο
Φοβερός δίσκος.