Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Ω ναι!!!

Ολόκληρο το έπος

1 Like

Γνωριμη η βασικη μελωδια αλλα δεν μπορω να θυμηθω :wink:

όντως τα φωνητικά είναι λίγο μυστήρια. Ποιοτικό πάντως σίγουρα

Τσέκαρα 4-5 φορές να δω αν τραγουδάει ο Νίκος από wrathblade. Εμένα πάντως μ αρέσει πολύ

4 Likes
11 Likes

Το πνεύμα του δίσκου “Transcedence” αιωρείται κάπου εδώ μέσα. Ωραίο, αλλά δε χρειάζεται το παλικάρι να κυνηγάει τόσο τις τσιρίδες.

3 Likes

Τις έχει μια χαρά πάντως :wink:

1 Like

Είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι που έχουν γράψει και έχω την αίσθηση πως έχουν αρχίσει και ωριμάζουν και σαν παίκτες και σαν μπάντα. Το ντεμπούτο ήταν συμπαθητικό, έχανε όμως γιατί ένιωθα πως ήταν αρκετά forced σε σημεία, ειδικά ο τραγουδιστής μου φαινόταν πως κυνηγούσε πολύ τις τσιρίδες ενώ δεν χρειαζόταν (όπως λέει και ο @Dr.Feelgood).

Εδώ ακούγονται πιο λυμένοι, περισσότερο focused συνθετικά, το κομμάτι έχει ωραία ποικιλία και καλά ριφφς και ο τραγουδιστής αποδίδει πιο αυθόρμητα και φυσικά. Αισιοδοξία λοιπόν, ωραιότατο δείγμα!

5 Likes

Νέο σέρβικο ατσάλι

1 Like

Καλώς τους, τους αγαπώ. Το 2ο μέρος της sci-fi τριλογίας τους.

5 Likes

το πρωτο μου ειχε αρεσει παρα πολυ, ελπιζω σε αναλογη συνεχεια/

2 Likes

Νομίζω ότι βρήκαν το ύφος που τους ταιριάζει πάρα πολύ από το Dance de noir. Ασχολήθηκαν με sci-fi, εμπλούτισαν τον ήχο τους, μέχρι και new wave στοιχεία έβαλαν, και συνεχίζουν έτσι.
Edit: ακούω το πρόμο τώρα και πραγματικά σκίζει έως τώρα.

2 Likes

Ξάπλωσα πριν κάνα 40λεπτο να κοιμηθω αφού αύριο 4μιση ξύπνημα λέω για να μπω λίγο φόρουμ πριν κοιμηθω κ εδω κ τόση ώρα ψάχνω γιουτιουμπ κ ακουω lord vigo.

Καληνύχτα.

7 Likes

Νομίζω ταιριάζει εδώ περισσότερο παρά στο doom thread. Επιστροφή μετά από 6 χρόνια για τους Cauchemar!

3 Likes

Πολύ ωραίος δίσκος. Ο δεύτερος μου άρεσε πάρα πολύ και τα κατάφεραν και πάλι. Ατμόσφαιρα, ιδανική παραγωγή και ξεχωριστή ταυτότητα. Τέτοια γίνονται όταν εκτιμας τους Pagan Altar.

1 Like

Αυτό εδώ το έχουμε συζητήσει;

Είναι πολύ ενδιαφέρον δείγμα. Περίεργο χέβυ μέταλ + Καναδάς, οπότε ξεκινάμε από μια πολύ δυνατή βάση. Ο ήχος από την άλλη είναι δύσκολο να περιγραφεί επαρκώς, υπάρχουν πολλές συνισταμένες. Εμένα μου θύμισε διάφορους US prog/power ήρωες το παίξιμό τους, η διασκευή σε Sacred Blade δεν είναι διόλου τυχαία ούτως ή άλλως. Του πάει πολύ η πιο “βρώμικη” παραγωγή, οι κιθάρες κεντάνε με σολίδια και leads που λάμπουν, τα wacky πλήκτρα δίνουν έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα, ενώ οι συνθέσεις δεν ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, υπάρχουν και mid tempo που οριακά ροκάρουν, αλλά και πιο “speed” στιγμές στον δίσκο.

Έχει ψωμί για 24 λεπτά EP, μπαίνουν στο ραντάρ. Μόνο Καναδάς.-

6 Likes

Τα είπαμε και εδώ, πολύ ενδιαφέρον άκουσμα

1 Like

Πάλι από λάθος λογαριασμό ποσταρα :laughing:

Αρκετά ενδιαφέρον
:arrow_forward:︎ Emissary | Emissary (bandcamp.com)

2 Likes