Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω…epic pop metal ? :stuck_out_tongue:

1 Like

Πολυ καλο. Σκουληκοτρυπα σε μαγικες αμερικανιες 80ς

Το βάζω εδώ μόνο και μόνο γιατί είναι καινούριο αλλιώς είναι καρφί για obscure topic
Drifter - Demo 2021 | Dying Victims Productions (bandcamp.com)

2 Likes

Πραγματικά ενδιαφέρον άκουσμα, αλλά δεν καταλαβαίνω ειλικρινά την σκοπιμότητα του εξωφύλλου!
Εντάξει κι ο Tom o Gabriel o Warrior είχε βάλει ένα (εφηβικό) σχέδιο του σαν εξώφυλλο στο Apocalyptic Raids των Hellhammer (καλά για κάτι Away κλπ που “το είχαν” δεν το συζητάω), αλλά αυτό το σκίτσο, έργο… μαθητή των πρώτων τάξεων του Δημοτικού σχολείου δεν ξέρω αν αποτελεί κάποιου είδους καλλιτεχνική “δήλωση” ή “άποψη”, όμως λειτουργεί αποτρεπτικά!

Όχι δηλαδή, δείτε το και πείτε…

1 Like

Πως θα μπορούσα να διαφωνήσω αλήθεια?
Φαντάζομαι εμπίπτει στην κατηγορία όσο πιο άσχημο και παιδικό τόσο πιο trve, cvlt κτλ.
Βέβαια όπως έχω ξαναπεί τόσο άσχημα εξώφυλλα συνήθως κρύβουν πολύ καλά δισκάκια

Πολύ γουστάρω

1 Like

Από τον πύργο τον λευκό είναι αυτό το ντεμπούτο και ροκάρει εξαιρετικά. Θα είναι και στο UTH

4 Likes

Αγαπημένη Ιρλανδία. Θεωρούσα ότι το είχανε διαλύσει το μαγαζί και όμως. Όσοι δε γνωρίζετε να τσεκάρετε όπως και δηποτε το ντεμπούτο τους. Μέσα στα 3 κορυφαία επικ παουερ της περασμένης δεκαετιας

11 Likes

Ούτε τσοπάνης με χίλια κεφάλια κοπάδι δεν αντέχει τόση γιδίλα…οποίος θέλει να γελάσει ας δει τα βίντεο τους, ρεσιτάλ γραφικότητας και κιτσαρίας! :stuck_out_tongue:

Βίντεο δεν έχω δει, μουσικά στέκονται μια χαρά πιστεύω. Με απλά και καλοστημένα ριφ και με ιδανική για το είδος παραγωγή. Θα τους δω μια και καλή στο φεστιβάλ :face_with_monocle:

Enjoy! White Tower - Schizophrenic Attack (Official Video) - YouTube

6 Likes

Τρελαίνομαι για κάτι τέτοια, απλά υπέροχοι :beers:

2 Likes

Εντωμεταξυ ο κιθαρίστας είναι ο…

Ε;

9 Likes

Ρε μλκς, τι ειναι αυτο; Accept με UDO, Motley Crue και 90ιλα οσο δεν παει. Φανταστικο, φερτε μου κι αλλο.

3 Likes

Εμένα μου άρεσαν και σαν κομμάτι και σαν κλιπακι , το ομολογώ ανερυθριαστα

6 Likes

Η τελευταία λέξη υπήρξε καταλυτική :laughing:

5 Likes

Είχε ανέβει ξανά κάποια στιγμή το βίντεο και όταν το είχα πρωτοδει δεν ήμουν σίγουρος αν όλα αυτά τα κάνανε στα σοβαρά ή αστειευόντουσαν - για να είμαι ελικρινής, ακόμη αμφιβάλλω κατά πόσον τα μαλλιά και τα φρύδια του τραγουδιστή είναι τα φυσικά του!
Μιλώντας για τον τραγουδιστή, προφανώς πρόκειται για τον χαμένο γιο του Udo αφού καταφέρνει να ακούγεται σαν τον Dirkschneider περισσότερο απ’ ότι ο ίδιος! Πάντως η κραυγή “Attack… attack… attack…” στο τέλος θα μπορούσε να είναι πιο πιστή απομίμηση, από τη στιγμή που υπάρχει και ηχογραφημένο πρότυπο! (δεν καταδέχομαι να γράψω ποιο, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!)

3 Likes

Δεν ξέρω αν τρολάρουν, πότε δεν ήμουν φαν όμως της συγκεκριμένης αισθητικής και αν νιώσω την ανάγκη να ακούσω Accept θα βάλω κάτι από τα κλασικά τους και όχι την αντιγραφή Γ Εθνικής

On topic MAULE | MAULE

2 Likes

Maule είναι πολύ ωραίος δίσκος

Κυλάει νεράκι….τώρα είδα ότι του είχατε κάνει review από τον Γενάρη!

Αυτοί οι Züül τι απέγιναν άραγε;

1 Like