Μια χαρά πάει η εγχώρια σκηνή έως τώρα, ετοιμαστείτε πάντως για παγκόσμια κυκλοφορία από Sacred Outcry 19.5. Θα τα γράψει και ο @Spyros_Koukas σύντομα. Μεγάλη συγκίνηση και ανατριχίλες ολούθε.
ειμαι 100% σιγουρος οτι για μενα παει καρφι για δισκος της χρονιας.
Και με το δίκιο σου, μία στο τόσο βγαίνουν τέτοιοι δίσκοι.
Ρε αφήστε μας να αγιάσουμε, όλο φυτιλιές μας ανάβετε.
Τι back2back οι sacred outcry ??
Ακόμα θυμάμαι τη δισκάρα με Παπαδόπουλο πριν 2-3 χρόνια
Μιλάμε για τεράστιο δίσκο οι Sacred Outcry. Οσονούπω και αναλυτικότερα, αλλά να περιμένετε σπουδαία πράγματα.
Ειμαι σιγουρος…αλλωστε και το πρωτο ηταν εξαιρετικο.
Ωστοσο ενα θεματακι με τις μπαντες του(αποκλειστικα) στουντιο και των guest μελων το εχω(βλεπε και warrior path).Ειμαι λιγο old school…θελω live και σταθερο line up.
Δυστυχως δεν μ αρεσε. Εχει καλες κιθαρες απο δω κ απο εκει, αλλα εχω καταληξει οτι ο τροπος που τραγουδαει δεν μου αρεσει. Ειναι αρκετα τραγουδια που νιωθω οτι δεν πανε πουθενα φωνητικα σε βαθμο σχεδον ενοχλητικο.
Ισως με παραπανω ακουσματα να αλλαξω γνωμη, αλλα το βλεπω δυσκολο
Σε καταλαβαίνω, είναι γλυκούλα πάντως
Φωνάρα έχει η Σάρα ρε μην ακούω τέτοια
Χαχα μια χαρα ειναι η κοπελα. Συμπαθεστατη. Κ χροια εχει ωραια. Οταν ειχα πρωτακουσει το Sword Woman ειχα μεινει μλκς με τα φωνητικα κ τον τροπο που χε γραψει τις μελωδιες, αλλα δυστυχως μαλλον ηταν η εξαιρεση. Ελπιζω να το βρει(για μενα) γτ εχει οντως ωραια φωνη.
Αυτη που συνδιαζει ιδανικα για μενα φωνη με ωραιες γραμμες ειναι η White Crone.
Κ μετα η κοπελα στους Stygian Crown
Καλα τωρα αληθεια; Δεν εχουμε αναφερει White Crone εδω; Εκανα ενα ψαξιμο κ δεν βρηκα κατι.
Απο τους καλυτερους heavy/epic δισκους για μενα των τελευταιων χρονων. Πολυ ωραια παιξιματα, ζεστη παραγωγη που τα ακους ολα, ομορφα τραγουδια με πολυ ποικιλια, ατμοσφαιρα κ πολυ αγαπημενα φωνητικα απο την τυπισσα. Ωραια χροια κ πολυ ωραιες γραμμες.
Εδω μια συνθεση που φερνει σε Lordian Guard
Κ εδω ενα παραδειγμα γτ λατρευω τις γραμμες της.
Ρεφρεν που καθε φορα καθηλωνει την φαντασια μου.
Splintered Throne δεν εχω ακουσει, αλλα θα παιξει σιγουρα. Η φωνη της απο μονη της αρκει. Απλα η τυπισσα ειναι κ πολυ καλη συνθετρια
καλή τρίτη θα το ακούσω τώρα γαμώτο. πρόλαβα κόπια βινυλίου από νο ρεμορς ευτυχώς
Just press play