Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Ωχ παω για καινούριο κόλλημα

Θενξ

1 Like

Εγω οχι γμτ

1 Like

Έσκασε κι αυτό

6 Likes

Εχω γαμηθει να επιβεβαιωνω την ασχετοσυνη μου σ αυτο το τοπικ.

Εβαλα ν ακούσω αυτους τους arkham witch αλλα οχι αυτο που εβαλε ο @38aris αλλα μαλλον το προηγούμενο το swords against death κ θα ειμαι ήρεμος για να μην επιβεβαιώσω κ την γραφικότητα μου.

Τι εκρηξη ηταν αυτη γαμω την πουτανα μου; γηπεδικο μεταλ. Γαμησε μανες. Αλμπουμ ικανο να ξεσηκώσει ολοκληρη πτερυγα νοσοκομειου ατομων σε κωμα. Μπραβο στα παιδια. Μολις απορροφηθεί αυτο θα ακουσω κ το νεο.

Βαλτε το τερμα κ αν δεν σας σηκωθεί η τριχ…οχι…αν δεν σας σηκωθεί ειστε στην πτερυγα του νοσοκομείου κ απλα δεν εχετε ελπιδα. Ζωη σε μας. Να ζησουμε να σας θυμομαστε.

8 Likes

Τα 16 songs είναι όλα songs;
Σαν πολλά μου φαίνονται, δεν το άκουσα ακόμα.

Αν και πριν το Swords against death, με το οποίο κι εγώ είχα ίδιες αντιδράσεις πέρσι με @ixnay, δεν τους είχα ακούσει, πρέπει να είναι συλλογή με demo και άλλα κομμάτια.

8 Likes

Aυτό είναι πολύ κουλ!

8 Likes

Ψάχνουμε ακόμη δίσκο της χρονιάς???
Άντε να περιμένω και το wytch hazel
Τι ΓΚΑΥΛΑ είναι αυτή ρε???

3 Likes

Το χω ψηλά στη φετινή λίστα, έχουμε ακόμα και Tyrann για Ιούνιο αν θυμάμαι καλά για να δέσει η φάση.

2 Likes

Γλυκούλι ακούγεται, είμαι με την τσίμπλα στο μάτι ακόμα και αδυνατώ να θυμηθώ τί μου θυμίζει.
Ίσως να μην έχει και σημασία. Η κιθάρα μάλλον σε Oliva και Edge of Thorns φέρνει.

1 Like

Το περσινο ep τους ηταν δυνατο!Εφερνε καπως σε leatherwolf και αυτο μονο καλο μπορει να ειναι.
Εξαιρετικη φωνη οπως αρμοζει σε μια us power κυκλοφορια

2 Likes
1 Like

Ωραίο το Crazy Train V.2023

1 Like

Καλυτερο απο το Heaven And Hell v.2023;

With the none :sunglasses:

Μπουμ

13 Likes

Ωωωωωωωωωωωωωω

Νόμιζα ότι είχαν διαλυθεί αυτά τα παλικάρια!

Πολύ ευχάριστη έκπληξη

5 Likes

Πεντάδα χρονιάς με συνοπτικές.

7 Likes

Και μπαμ και ωνσγ

7 Likes