Ωχ παω για καινούριο κόλλημα
Θενξ
Ωχ παω για καινούριο κόλλημα
Θενξ
Εγω οχι γμτ
Έσκασε κι αυτό
Εχω γαμηθει να επιβεβαιωνω την ασχετοσυνη μου σ αυτο το τοπικ.
Εβαλα ν ακούσω αυτους τους arkham witch αλλα οχι αυτο που εβαλε ο @38aris αλλα μαλλον το προηγούμενο το swords against death κ θα ειμαι ήρεμος για να μην επιβεβαιώσω κ την γραφικότητα μου.
Τι εκρηξη ηταν αυτη γαμω την πουτανα μου; γηπεδικο μεταλ. Γαμησε μανες. Αλμπουμ ικανο να ξεσηκώσει ολοκληρη πτερυγα νοσοκομειου ατομων σε κωμα. Μπραβο στα παιδια. Μολις απορροφηθεί αυτο θα ακουσω κ το νεο.
Βαλτε το τερμα κ αν δεν σας σηκωθεί η τριχ…οχι…αν δεν σας σηκωθεί ειστε στην πτερυγα του νοσοκομείου κ απλα δεν εχετε ελπιδα. Ζωη σε μας. Να ζησουμε να σας θυμομαστε.
Τα 16 songs είναι όλα songs;
Σαν πολλά μου φαίνονται, δεν το άκουσα ακόμα.
Αν και πριν το Swords against death, με το οποίο κι εγώ είχα ίδιες αντιδράσεις πέρσι με @ixnay, δεν τους είχα ακούσει, πρέπει να είναι συλλογή με demo και άλλα κομμάτια.
Ψάχνουμε ακόμη δίσκο της χρονιάς???
Άντε να περιμένω και το wytch hazel
Τι ΓΚΑΥΛΑ είναι αυτή ρε???
Το χω ψηλά στη φετινή λίστα, έχουμε ακόμα και Tyrann για Ιούνιο αν θυμάμαι καλά για να δέσει η φάση.
Γλυκούλι ακούγεται, είμαι με την τσίμπλα στο μάτι ακόμα και αδυνατώ να θυμηθώ τί μου θυμίζει.
Ίσως να μην έχει και σημασία. Η κιθάρα μάλλον σε Oliva και Edge of Thorns φέρνει.
Το περσινο ep τους ηταν δυνατο!Εφερνε καπως σε leatherwolf και αυτο μονο καλο μπορει να ειναι.
Εξαιρετικη φωνη οπως αρμοζει σε μια us power κυκλοφορια
Ωραίο το Crazy Train V.2023
Καλυτερο απο το Heaven And Hell v.2023;
With the none
Μπουμ
Ωωωωωωωωωωωωωω
Νόμιζα ότι είχαν διαλυθεί αυτά τα παλικάρια!
Πολύ ευχάριστη έκπληξη
Πεντάδα χρονιάς με συνοπτικές.
Και μπαμ και ωνσγ