Πες μου ότι δεν είναι καινούργιος δίσκος με εκείνον από τους Procession…
Μάλλον ναι.
Στο λέω εγώ
Oh no
Έτσι εκπαιδευεστε καλύτερα
Ωραιο ειναι αυτο!
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: το προ τριετίας ντεμπούτο τους υπέστη remaster (όχι όμως και το εξώφυλλο) και λαμβάνει την αξία που του αρμόζει.
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα, αλλά για πάμε λίγο όλοι μαζί τώρα που κυκλοφόρησε:
Βάζω στοίχημα, ότι ο Fenriz θα κοιμάται αγκαλιά με αυτό.
Το συνεχίζω μόνος. Τι εισαγωγή και πόσο Αγγλικό ατσάλι το ομότιτλο. Βέβαια, ο Tobias συνεχίζει ν’ ακούγεται σα μεθυσμένος που πιάνει το μικρόφωνο, σαν ένα τύπο, μεθυσμένο, που μπήκε απόγευμα στον εσπερινό, κρατώντας ένα μισοτελειωμένο μπουκάλι Jack Daniels, πάει στον δεξιό ψάλτη και του λέει “πιάσε τ’ άλλο τώρα”, κάνοντάς του νόημα και με το χέρι.
Τι γαματο αλμπουμ. Για δωστε κανα ινφο για την μπάντα αν δεν βαριεστε.
Σουηδοί, πρώην μέλη από Enforcer, Tribulation, αυτό είναι το 2ο άλμπουμ.
https://www.metal-archives.com/bands/Tyrann/3540449416
Σουηδο-ανατολικο μπλοκ μεταλ απ αυτα που εμενα με τρελαινουν προσωπικα.το πρωτο το ελιωσα,ορισμος του κυλαει νερακι.τωρα περιμενω κ το 2ο
Να καταθέσω και γω την ταπεινή μου άποψη για το νέο πόνημα των λατρεμένων. Όχι τόσο πιασάρικο όσο το πρώτο αλλά εξίσου ποιοτικό και καυλιάρικο. Face the tyrant και besatt ξεχωρίζουν από τις πρώτες ακροάσεις. Να κάνω και μια σύγκριση με το νέο enforcer. Το νέο enforcer θα μπορούσε να είναι ένα album μιας μπάντας μεσαίας το 2008 και το νέο tyrann το πρώτο enforcer το 2008 κατ αντιστοιχία.
Σε άλλα νέα , βγάλανε νέο ep οι νορβηγοί black viper
︎ Volcanic Lightning | Black Viper | Edged Circle Productions (bandcamp.com)