Αυτο πως μας ξεφυγε ρε παιδες? Τους βρισκω πολυ καλους.
Μια φωνη που θυμιζει Dio κ Tate και μουσικη που παραπεμπει σε διαφορα επικα μονοπατια. Heir Apparent, Rainbow, Saviour Machine, Magnum κτλ κτλ
Εν τω μεταξυ οσο τους ψαχνω αυτους τους Diamonds Hadder τοσο πιο ενδιαφερον υλικο βρισκω. Μυστηριωδης περσονα που φτιαχνει φοβερο αρτγουορκ για την μπαντα, ανετα χτυπαω t-shirt, ιδιαιτεροι στιχοι κτλ.
Νιωθω σαν να χω βρει τους νεους Lord Bane() μου στα γεραματα
Εχουν κανει κ εξαιρετικη διασκευη στο Stargazer. Μια δοση πιο παρανοικη απο το αυθεντικο.
Α ρε κατακαημένο γιουροπαουεράκι…
Φλεβάρη από Dying Victims
Βραδια euroleague, ημιτελικου ΑΕΚ - Μιλαν στο τσουλου του 2030 στο football manager κ αναζητησης μυστηριου power metal.
Αυτο μ αρεσε πολυ. Ιδιαιτερη Αμερικανια. King Diamond, επικο, blastbeats, voivod κ αλλα περιεργα.
Κ αυτοι εδω, κατι σαν επικομεταλλικοι Ghost. Tο αποτελεσμα μου φανηκε ενδιαφερον τουλαχιστον
Παρομοίως, και ελπίζω να γίνει χαμός με αυτόν τον δίσκο.
Interesting
2 χτυπητά δάνεια απο το παρελθόν, άγαρμποι στίχοι, ένας καλός αλλά αδύναμος τραγουδιστής, απο πλευράς τσιρίδας, που είμαι περίεργος πως θα λέει τα παλιά κι ένα meh ρεφραιν. Α και σόλο που δεν λέει και πολλά, ενω οι δισολίες της μπάντας είναι επικές. δεν πήραν και τον μιστίκ, που ο τύπος ταίριαζε ταμάμ. Δλδ … ντάξ, μοναχοί τους βγάζουν τα ματάκια τους εδώ και χρόνια. κάτι θα κάνουν στα φεστιβάλ, αλλά για 10 + χρόνια…ψόφια πράγματα. (αν και δεν νομίζω να υπήρχαν - τώρα θα τους έπιασε η κάψα)
δεν μου είπε τίποτα, δυστυχώς
Μου αρεσε.Τιμα το παρελθον χωρις ομως (και καλα) παλιακο ηχο.Ο τραγουδιστης(γνωστος απο millennial reign-ακουστε το ωραιοτατο great divide)ειναι νομιζω εξαιρετικη επιλογη καθως ταιριαζει αλλα δεν ειναι μιμος(πραγμα που βρισκω γενικως απωθητικο).