Ήμουν εξαιρετικά επιφυλακτικός, ωστόσο το κομμάτι είναι πάρα πάρα πολύ καλό και, κυρίως, έχει διακριτό άρωμα SCALD συνθετικά. Μακάρι να είναι σε αυτά τα επίπεδα και ο δίσκος.
Καλό είναι. Έως πολύ καλό.
Χωρίς Agyl όμως δεν είναι - δεν μπορεί να είναι - Scald.
Είναι κάτι που θυμίζει Scald.
Θα τον ακούσω τον δίσκο πάντως.
Δεν μου λετε κιολας ΤΙ ν ακούσω απο Scald αφου το έφερε η κουβέντα;
Δεν έχεις πολλές επιλογές δυστυχώς
Ε ναι. Έναν δίσκο έχουν.
Πειτε με περιεργο, αλλα εμενα δεν μ αρεσε τελικα. Ελπιζω να χει καλυτερα ο δισκος. Αν εξαιρεσεις την lead κιθαρα κ αυτο το μπαθορικο ριφ που παιζει δυο τρεις φορες το υπολοιπο τραγουδι δεν με παει πουθενα.
Ενιωσα οπως με τους Smoulder, τους Stygian Crown κ αλλους τελευταια. Φωνητικες γραμμες που πιο πολυ μου χαλανε το τραγουδι παρα μου το φτιαχνουν. Το ιδιο κ με αρκετα παρτς της συνθεσης.
Για την αποκοσμη ατμοσφαιρα των παλιων Scald oυτε λογος, αλλα αυτο ηταν αναποφευκτο
Περίεργος δεν ξέρω, αλλά αν κρίνω και από άλλα ποστ σου εδώ ή στα doom, ίσως λίγο δύσκολος…
Καλά, κανόνισε τα λεγόμενά σου για Crypt Sermon
Ρε παιδες εγω απορω πως δεν εχετε γινει δυσκολοι😛 Τοσα χρονια ακουμε αυτα τα πραματα. Φυσικη συνεπεια ειναι ο κορεσμος οταν δε υπαρχει κατι ιδιαιτερο.
@Achamian το πρωτο που ακουσα μ αρεσε. Το δευτερο μπα. Πιο πιθανους τους εχω παντως να μου κανουν απο το Scald.
Oι Atlantean Kodex θα βγαλουν τιποτα;
Εκεί και αν υπάρχει κούραση και κορεσμός
Διαφωνω πληρως
Σιγή από Kodex
Το ξέρω μωρέ απλά ενώ έχουν όλα τα στοιχεία για να μ αρέσουν και να γράφουν κομματάρες μου φαίνεται οτι γίνεται τόσο επιτηδευμένα που με χάνουν στο τέλος
Εεεε σε ποιον-ους δίσκο-ους αναφέρεσαι;
Αν κ διαφωνω σε νιωθω γτ γενικα το ειδος το αντιλαμβανομαι ετσι πλεον. Δηλαδη καταλαβαινω πως μπορεις να φτασεις σε τετοια συμπερασματα
Να σου πω την αλήθεια μόνο με το πνακότικ την παλεύω
Εμενα πχ πριν το White Goddess δεν μ αρεσαν καθολου. Σπανια εχουν τετοια αποκλιση στα γουστα μου οι δισκοι μιας μπαντας. Κ σε παρομοιο υφος μεταξυ τους.
Εξαιρεση το White Ship.
@Achamian προτιμω το κρυπτ απο το Scald. Καταληγω με τους Crypt Sermon οτι οσο πιο doomy παιζουν τοσο πιο πολυ μ αρεσουν. Οταν αρχιζουν να παουεριζουν κ “περα” με χανουν τελειως. Αστοχια πληρης.
Το καλό με αυτούς είναι ότι US παουερίζουν, δηλαδή Savatage.