Εξέφρασε και τις δικές μου (πρώτες) σκέψεις για την Μάριον εδώ ο Βάιπερ. Βέβαια εγώ θα βάλω και τον αστερίσκο ότι είναι πολύ πιθανό να συνηθίσω τις γραμμές της και στους Ancient Fury, όπως μου συνέβη και με τους Stygian Crown, γιατί πρέπει να πω ότι η πρώτη μου αντίδραση σ’ αυτούς ήταν “τι μαλακία είναι τούτη δω” (εννοείται ότι τώρα τους γουστάρω πολύ). Άρα μάλλον είναι θέμα ιδιαίτερου ερμηνευτικού ύφους και όχι κατ’ ανάγκη κάτι αρνητικό.
No, I wanna thank you right now
It sounds fucking amazing
Ώπα
Το ρεφρέν…
Είναι μια Καλή Μέρα για το Αληθές Μέταλλο…
Ρε κοίτα να δεις τα γερμανάκια …
Μεγαλειώδες…
Hall of a Thousand Storms από τα κομμάτια της χρονιάς για μένα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Λογικό, είναι το μόνο με αύρα Bathory.
Δεν ξερω τι θα γινει μ αυτους τους τυπους πραγματικά.
Για τους δισκοθετες σε μαγαζιά του φορουμ προτεινω την προτελευταία κομματαρα Point of entry για σουρωμενες αγκαλιές κ ποτηρια μπυρας στον αερα.
Για όσους δε γνωρίζουν τους Edouarth, να πω ότι απαρτίζονται από το James στο μπάσο και τη φωνή (τύμπανα και φωνητικά στους spider kickers) και τους δυο γιους του σε κιθάρα και τύμπανα ηλικίας 10 και 12 παρακαλώ πολύ. Η μπάντα έχει ήδη παίξει σε horns up και 4-5 λάιβ ακόμη. Total respect
Και από τα μέρη σου, αν δεν κάνω λάθος.
Ναι ναι. Η πλάκα είναι ότι μου λέει ο James ότι οι οι διασκευές που παίζουν σπίτι είναι cirith ungol και saint vitus
Να σπαμαρω κι εδώ λίγο για το δίσκο των Amethyst!
Αυτη τη βδομαδα ακουσα μονο αυτο
Ι
Σ
Ο
Π
Ε
Δ
Ω
Σ
Η
To ιντρο του Αrrival of Τhe Αvenger ηταν σαν “The Desecration of Hector’s Body meets Phantasmagoria”. Δεν το λεω για κακο. Ωραιος δισκος γενικως, γαματη επικουρα.