Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Εξέφρασε και τις δικές μου (πρώτες) σκέψεις για την Μάριον εδώ ο Βάιπερ. Βέβαια εγώ θα βάλω και τον αστερίσκο ότι είναι πολύ πιθανό να συνηθίσω τις γραμμές της και στους Ancient Fury, όπως μου συνέβη και με τους Stygian Crown, γιατί πρέπει να πω ότι η πρώτη μου αντίδραση σ’ αυτούς ήταν “τι μαλακία είναι τούτη δω” (εννοείται ότι τώρα τους γουστάρω πολύ). Άρα μάλλον είναι θέμα ιδιαίτερου ερμηνευτικού ύφους και όχι κατ’ ανάγκη κάτι αρνητικό.

1 Like

Thank me later
Full Album Stream: Midnight Force - “Severan” - Decibel Magazine

5 Likes

No, I wanna thank you right now :face_holding_back_tears:

It sounds fucking amazing :face_holding_back_tears:

2 Likes

Ώπα

9 Likes

Το ρεφρέν…

Είναι μια Καλή Μέρα για το Αληθές Μέταλλο…

1 Like

Ρε κοίτα να δεις τα γερμανάκια …
Μεγαλειώδες…

Ξεκινάω την ακρόαση

6 Likes

Hall of a Thousand Storms από τα κομμάτια της χρονιάς για μένα. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.

4 Likes

Λογικό, είναι το μόνο με αύρα Bathory.

2 Likes

Τελειότητα

Μάλλον πάμε για δισκάρα

2 Likes

Δεν ξερω τι θα γινει μ αυτους τους τυπους πραγματικά.

Για τους δισκοθετες σε μαγαζιά του φορουμ προτεινω την προτελευταία κομματαρα Point of entry για σουρωμενες αγκαλιές κ ποτηρια μπυρας στον αερα.

9 Likes

Ελληνική πυρηνική οικογένεια

1 Like

Για όσους δε γνωρίζουν τους Edouarth, να πω ότι απαρτίζονται από το James στο μπάσο και τη φωνή (τύμπανα και φωνητικά στους spider kickers) και τους δυο γιους του σε κιθάρα και τύμπανα ηλικίας 10 και 12 παρακαλώ πολύ. Η μπάντα έχει ήδη παίξει σε horns up και 4-5 λάιβ ακόμη. Total respect

5 Likes

Και από τα μέρη σου, αν δεν κάνω λάθος.

Ναι ναι. Η πλάκα είναι ότι μου λέει ο James ότι οι οι διασκευές που παίζουν σπίτι είναι cirith ungol και saint vitus

1 Like

Να σπαμαρω κι εδώ λίγο για το δίσκο των Amethyst!

8 Likes

Αυτη τη βδομαδα ακουσα μονο αυτο

1 Like

Ι
Σ
Ο
Π
Ε
Δ
Ω
Σ
Η

8 Likes

To ιντρο του Αrrival of Τhe Αvenger ηταν σαν “The Desecration of Hector’s Body meets Phantasmagoria”. Δεν το λεω για κακο. Ωραιος δισκος γενικως, γαματη επικουρα.

1 Like