Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

:laughing: :laughing: :laughing:
Και Φλεβάρη η Κουκουβαρκούδα

3 Likes

Ας σοβαρευτούμε κύριοι
Sign Of The Storm | Century | Electric Assault Records
The Slaughter House Tapes | Tyrann | Electric Assault Records

6 Likes

Trojan vibes το πρώτο από τα δύο που έδωσαν οι Century ε (!)

2 Likes

@Achamian εδώ σε έχω
:arrow_forward:︎ Eternal Rock - Debut Album | Time Rift

2 Likes

Από φώτο φαίνονται υποσχόμενοι.

2 Likes

Μη δεις μουστάκι εσύ

2 Likes

Πρώτο full length

3 Likes

Απ’ το καλοκαίρι έχει βγει

Μοναδική στο είδος της μπάντα, μπορεί το φετινό να μη με έχει γραπώσει το ίδιο όπως τα προηγούμενα “EP” (μια χαρά φουλένγκθ ήταν κι εκείνα αλλά τέλος πάντων :stuck_out_tongue:), σίγουρα όμως παραμένουν σοβαρή δύναμη για όσους ψάχνουν το διαφορετικό στο έπικ τους

2 Likes

μόλις το έφερε ο τύπος από τον οποίο παίρνω τα περισσότερα βινύλια γι’ αυτό κ το πόσταρα, δεν ήξερα ότι είχε βγεί από πριν.

Επίσης, έφερε κ το παρακάτω το οποίοι είναι οι Κύπριοι Receiver με το ντεμπούτο άλμπουμ τους Whispers of Lore.

3 Likes

Δισκάρα

1 Like

Προσωπικά μου αρέσουν τα συγκεκριμένα φωνητικά, γιατί έχουν μια θεατρικότητα και ξεφεύγουν από τα κλασικά φωνητικά του είδους. Αναμένω για το υπόλοιπο άλμπουμ, ελπίζω να μην απογοητεύσει.

1 Like

Εχει αναφερθει σε κανα δυο λιστες, αλλα νομιζω θα γουσταρουν πολλοι οι οπαδοι των παλαιων Γκαρντιαν. Φωνη ιδια με Χανσι νεο

6 Likes

Κάπου το είχε πάρει το μάτι μου, αλλά δεν είχα δώσει την πρέπουσα σημασία μέχρι που διάβασα το “θα γουστάρουν οι οπαδοί των παλαιών Γκάρντιαν + φωνή ίδια με Χάνσεν”. Αρκετά καλό, από χθες παίζει σε επανάληψη. :metal:

2 Likes

Κ γω καπως ετσι

2 Likes

Ίδιος ο Hansi, σε φάση που ψιλοξενέρωσα. Ευχάριστα ακούγεται. Πολύ 90s φάση.

3 Likes

Καλησπέρα ζουζούνια, μόλις βγήκε από το φούρνο.

Είναι πολύ καλό!

3 Likes

Έτοιμη και η φετινή λίστα, έχει και τα ακραία της βεβαίως:

12 Likes

Ένα κι έξω από Blood Star, ελαφρώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα τους:

1 Like

Έλα, φαγώθηκες:

4 Likes