Writhen Hilt και Savage Oath σα να γαμήσανε λίγο με διαφορετικό τρόπο το καθένα. Και αν μου έλεγες ένα κομμάτι θα σου έλεγα να λιώσεις το wings of vengeance
Fight on, fight oooon…
Demon Bitch, Lord Goblin, Savage Oath, Writhen Hilt, Amethyst, Steel Inferno είναι αυτά που με έχουν απασχολήσει πολύ φέτος. Και μάλλον και τα επόμενα χρόνια, όπως το κόβω. Δεν πρέπει να ξεχνάω κάτι. Σίγουρα κάτι θα έχει ξεχαστεί στα “to listen”, όπως πάντα, αλλά δεν έχω το τεφτέρι εδώ.
Σε τυχαία σειρά…
Triumpher - Spirit Invictus (επικό back to back μετά το περσινό ντεμπούτο)
Achelous - Tower of High Sorcery (το καλύτερό τους μέχρι στιγμής)
Innerwish - Ash Of Eternal Falmes (έργο τέχνης. Ανατριχιαστικά υπέροχο)
Morgul Blade - Heavy Metal Wraiths (αγαπημένοι)
Dolmen Gate - Gateways Of Eternity (epic/heavy/doom με γυναικεία φωνητικά. Υπέροχο)
Demon Bitch - Master of the games (από χτες έχω καεί. Instant δισκάρα)
Savage Oath - Divine Battle (εννοείται ότι μπαίνει στη λίστα. Η δική μου παραξενιά είναι ότι το ήθελα περισσότερο τέλειο).
Writhen Hilt - Ancient Sword Cult (EP είναι, που επισκιάζει τα πάντα. Αν βάλεις και το demo που κυκλοφόρησε λίγο αργότερα, τότε μάλλον έχουμε το next big thing του επικού μέταλ. Περιμένω πώς και πως το ντεμπούτο. Λογικά 2025;;
Lord Goblin - Lord Goblin (μόλις σήμερα αγόρασα το CD. Ότι έχω ακούσει στο youtube με ενθουσίασε)
Diamonds Hadder - Beyond the Breakers (η φάση τους με απασχολεί εδώ και περίπου ένα εξάμηνο. Έχω φάει σκάλωμα με το τραγούδι Long Is the Road, αλλά έχει και άλλα ωραία μέσα. Δεν μπορώ να τους κατατάξω κάπου. Μου ακούνται σαν μία πιο epic εκδοχή των Rainbow με πιο heavy παραγωγή και φωνητικά αλά Dio).
Άλλες κυκλοφορίες συγκροτημάτων που ήδη τσεκάρω (ή θα τσεκάρω) αλλά για τον Αλφα/Βητα λόγο δεν έχω εμβαθύνει ακόμα (να αγοράσω ή έστω να ακούσω περισσότερο σε youtube/Spotify)
Phaethon (είναι πρώτοι στη λίστα), Midnight Force, Demon Spell, Crypt Sermon (έχω ήδη αργήσει), Deadric Shryne, LeatherHead
Τέλος να αναφέρω τους Megaton Sword, Smoulder και Gatekeeper (ειδικά αυτοί) οι οποίοι όμως έχουν περσινές κυκλοφορίες (2023) αλλά εγώ άκουσα τα αλμπουμ τους φέτος.
Αν δεν ελεγε “μονο ενα”, τι θα κανατε;
Μόνο ένα post θα εννοούσε
Αλμπουμ εννοούσα αλλα αν εχετε ορεξη δεν υπαρχει θεμα.
Μπαινουν στην λίστα οσα δεν εχω ακούσει
Αυτο το χω απο το 93 νομιζω. Το βαζω ανετα στα τοπ κ στο 93 κ στο 94 κ σκεψου οτι το Long is the road δεν ειναι καν στα αγαπημενα μου αν κ εχει αυτο το φοβερο Dio-esque on and on we sing the song
Κάτι δεν καταλαβαίνω…
Ποιο 93;
Current
Μήπως εννοείς 23;;;
https://www.metal-archives.com/albums/Diamonds_Hadder/Beyond_the_Breakers/1154645
Όντως, τώρα βλέπω ότι είναι του 2023. Νόμιζα ότι ήταν 2024.