Δεν προσπερνάμε για κανέναν λόγο
Φοβερό!!! Φωνή ολίγον Nemtheanga. Εγκρίνω
Ωραιο!
Το ακουγα πριν καμια ωρα.
Τωρα αυτο
Ομορφιες ανέβηκαν τελευταια στο καναλι.
Υγ. 10.50 εουρος τα μεταφορικά απο Γερμανία ρε πουστημ;
Συντάσσομαι αναφανδόν.
Αυτά μ αρέσουν!!!
Μόνο σε μένα ακούγεται τελείως άνευρο αυτό?
Αναλόγως. Τί εννοείς άνευρο;;; Σίγουρα δεν είναι σαν Steel Inferno που ακούμε παραπάνω.
Για παράδειγμα θεωρείς τους Writhen Hilt άνευρους;; Παίζουν αυτό το παλιακό/αρχαικό/ρομαντικό epic metal.
Όπως το δει κανείς.
όπως όταν βλέπεις το καρδιογράφημα ενός πεθαμένου…
Δεν βρίσκω καμιά ομοιότητα ανάμεσα στις 2 μπάντες οπότε δεν καταλαβαίνω την αναφορά.
Δεν είπα ότι μοιάζουν, αλλά μπορεί κάποιος να πει με το ίδιο σκεπτικό ότι και οι Writhen Hilt είναι άνευροι.
Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Εγώ για παράδειγμα ψιλοαπογοητεύτηκα (χωρίς να είναι κακό) από το Divine Battle των Savage Oath, ένα άλμπουμ το οποίο θα παίξει πολύ δυνατά στις τοπ λίστες του 2024. Έχει μερικά τρομερά κομμάτια αλλά σε κάποια στραβομουτσουνιάζω. Μπορεί να φταίει και το υπερβολικό vibe που δημιούργησε
Το εισέπραξα κι άλλη μια φορά πρόσφατα αυτό για Savage Oath
Υποψιάζομαι ότι έστω και υποσυνείδητα έχει να κάνει και με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Μπρένταν βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο
Μετα απο αυτο σκέφτηκα να ζητησω απο τον καθένα που γραφει σε ετούτο το τοπικ να βαλει το καλύτερο αλμπουμ της χρονιάς που περασε κατά την αποψη του. Θα μου ηταν ιδιαίτερα χρησιμο.
Ενα ε; μην αρχίσετε τις αγαπημένες σας λιστες
Αν δεν θετε παλι νοου χαρντ φιλινγκς.
Εγώ καθόλου υποκειμενικά θα πω το Invincible Shield
Ναι εντάξει υπάρχουν και καλύτερα but who cares
Σατανά, το δυσκολεύεις πολύ. Για το τόπικ που γράφουμε θα πω τρία:
Επειδή λάμπουν ξεκάθαρα
Και αυτό για να μην πάει άκλαυτο, ενώ του αξίζουν τα καλύτερα
Και επειδή μεράκλωσα και κατά λάθος έκανα mute το τόπικ τί ακούτε τώρα, ιδού ένα έπος με τεράστιο σόλο:
Un abrazzo κ στους 2 σας