Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Ερχομουν να το ποσταρω

Πωπωπω τι γαματο.

Νεοι στο κουρμπετι οι τυποι;

1 Like

Ναι, του '20 φτιαγμένοι

1 Like

Ρίξε ενα ποστ οταν κυκλοφορησει γιατι ακουω ομορφιες.

1 Like

Κομματάρες και τα δύο που έχουν ανεβάσει in advance… Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί στην περιγραφή έχουν βάλει και hardcore/crossover (!!!). Ίσως υπάρχουν τέτοια στοιχεία στα άλλα τέσσερα; Τι να πω, θα δούμε…

Double post και σόρι, απλά άκουγα τώρα αυτά εδώ

Λοιπόν φωνητικά δυστυχώς πάσχουμε λίγο (αν και δεν αποκλείω να είναι θέμα συνήθειας), αλλά ήδη απ’ αυτά τα δύο κομμάτια φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με άτομα που έχουν αγνή αγάπη για το είδος και το υπηρετούν με απέραντο σεβασμό. Από μένα είναι ναι.

3 Likes

αυτό

Έλα μωρέ ντάξει, ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία

Κοίτα, συμφωνώ με το παρακάτω…

αλλά τα φωνητικά είναι απίστευτα εκνευριστικά. Δεν με νοιαζει να έχει φωνάρα ο άλλος, αντέχω κ φωνές που ενοχλούν πολύ κόσμο, μπορώ να δώσω διάφορα παραδείγματα πχ Mustaine αλλά εδώ μου φαίνεται τόσο επιτηδευμένη η φωνή του ή μάλλον η προφορά του κ αυτό το τράβηγμα στο τέλος με κάνουν έξαλλο. Θεώρησέ με γεροπαράξενο…

1 Like

Εγω παιδια τωρα που λετε για φωνητικά δεν μπορώ αληθεια να ξεπερασω αυτα των Lord Vigo. Ψάχνω Ψάχνω ψαχνω κατι έστω παραπλήσιο αλλα δεν…τίποτα…ναδα.

Ηθελα να πω τον πονο μου γιατι καθε φορα που βάζετε καποιο καινούργιο ευχομαι να ακουσω κατι που θα τα πλησιάσει . Αλλα δεν.

1 Like

Sabbath με Martin?

Ναι ρε Ixnay ναι, πόσο χαίρομαι που νιώθεις με τον θεούλη

edit
Άκου όμως αυτούς των Aiwaz και Witnesses που ποστάραμε στο doom θρεντ. Εξαιρετικοί, αν και σε σαφώς πιο “εξευγενισμένο” ύφος

1 Like

Αφιερωμένο

3 Likes

Τους εχω βαλει στην to hear list ,ειδικα τους 2ους. Ετσι κ αλλιως τσεκαρω κ τα 2 τοπικ αφου οι μουσικες τους διαφορές τους μερικες φορες ειναι…θολες.

1 Like

Good lad

Τον πρώτο πάντως τον ξέρεις ήδη αν έχει τύχει να έχεις ακούσει Wheel

https://www.instagram.com/p/C_0dAiyo8pk/?igsh=MWplOTJsOXY5MWtjdQ==

Δεν με παρακολουθείς μάλλον
:stuck_out_tongue:

Εδω εισαι.

1 Like

Προφανώς δεν ανακαλύπτει τον τροχό αλλά εχει ενδιαφέρον

Btw, ακολουθήστε τον τύπο, είναι καλλιτέχνης.

2 Likes
6 Likes

Αυτα είναι.

Τωρα μένει να βρω την κατάλληλη στιγμη να το ακουσω όπως πρέπει κ οχι στα πεταχτα.

Τι σφηνακι ηταν αυτό; σαν κατι καφεδες που πουλάνε σε τρεντυ μαγαζιά, ειναι 2 τζουρες κ ξενερώνεις.

Τεσπα. Το τραγουδι τους που μπηκε πιο πάνω ανήκει στην κατηγορία “Συγγνώμη φιλε ποιο τραγούδι ειναι αυτο που εβαλες πριν;”

1 Like