Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Συμμερίζομαι την άποψή σου σε μεγάλο βαθμό. Απλά οι Dragon Skull έχουν κορυφαία φωνητικά, πιο άμεση και οικεία μουσική πρόταση (δε γίνεται στο Skullcrusher να μην ενθουσιαστείς), οι υπόλοιποι όπως τα λες. Στα παραπάνω βάζω και Black Sword Thunder Attack που καταφθάνει σύντομα.
Εν τω μεταξύ για απόψε o Brendan νέος:

3 Likes

Με βάση το EP αλλά και το νέο δείγμα από το επερχόμενο album, νομίζω ότι είναι άδικο να τους βάζουμε στο ίδιο γκρουπ με τους υπόλοιπους 3. Οι άνθρωποι οριακά δε νομιμοποιούνται να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα στο Ζοντερ για δυσφήμιση της κληρονομιάς τους ξέρω γω :crazy_face:

3 Likes

Ναι ρε, μέσα. Τους βάζω στο επικ συνολικά.
Αυτό είναι θέμα για μένα: πόσο τιμάς ή κοπιάρεις μια μπάντα. Έχω την εντύπωση ότι στα μέρη μας, λόγω Warlord λατρείας αυτό θα περάσει στα ψιλά. Όσο γαμάτο κι αν ακούγεται το άλμπουμ.

2 Likes

Κοίτα, μην εκραγείς, αλλά μου θυμίσανε λίγο …Sabaton και με χάλασε αυτό. :upside_down_face:
Θα τους δώσω όμως πίστωση χρόνου, δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες να ξανάρθω εδώ και να μουγκρίζω άναρθρα για πάρτη τους.

1 Like

Sabaton δεν ακούω και δεν έχω άποψη.
Power metal στοιχεία έχουν και τα έχουν φιλτράρει υπό επικό - βάρβαρο ήχο.
Άκου το ΕΡ που έβγαλαν πριν 3 χρόνια, ειδικά το Tyrant’s Doom.

2 Likes

Τα φωνητικά μόνο μου θυμίσανε το πιθήκι των Σουηδών ε, να το διευκρινίσω

Η μουσική σίγουρα δείχνει ότι αξίζει, τώρα πόσο, θα φανεί στις επόμενες ακροάσεις

Χαχαχαχα , πιθήκι.
Αυτός που μοιάζει με τον Ράπτη από τον Παρασκευά;

2 Likes

Εντελώς όμως!

1 Like
1 Like

Τούμπανο heavy metal από μεταλλομάνα Texas. Μας συστήνονται εξαιρετικά τα παλικάρια, είθε σύντομα full length στα ίδια επίπεδα.

8 Likes

Έσκισε.

1 Like
3 Likes

Το απολαμβανω απ την αρχη της εβδομάδας.απ την επομενη λεω να παω και στα υπόλοιπα

Αυτά είναι διάολε

Θα βελάξουμε πάλι με την μπαντάρα

Το πρώτο Venator νιώθω πως σαν να ξεφούσκωσε με τον καιρό, ενώ όταν είχε βγει το άκουγα τακτικά. Καλός δίσκος, δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό όμως. Θα τσεκάρω και το φετινό, όταν κυκλοφορήσει με το καλό.

1 Like

Εγώ κυρίως για τα φωνητικά τρελαίνομαι

Ο τύπος είναι από τους αγαπημένους μου των τελευταίων χρόνων

1 Like

Θα συμφωνήσω κι εγώ για τον πρώτο δίσκο.

2 Likes

Το έχουμε και αυτό?

6 Likes

2 Likes

30.5.25

7 Likes