Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

παιζει στο ριπιτ…

6 Likes

Για να δούμε…

Ακούω Epic/Gothic/Doom metal. Πολύ ενδιαφέρον. Ειδικά για εμένα που ποτέ δεν μπήκα στα χωράφια τους. Ποτέ δεν είναι αργά

1 Like

Και λίγο Eugene Edwards
Μια χαρά

Έσκισε. Η φωνάρα και η μπασάρα επέστρεψαν.

1 Like

Πάει πολύ καλά αυτό…

2 Likes

Πολυ ωραια κ το Lord Vigo κ το Beholder. Αυτος ο Lord Vigo εχει μια ιδιαιτερη ικανοτητα να γραφει φωνητικες γραμμες που ναι ταυτοχρονα ιδιαιτερες, ολιγον μελαγχολικα επικες κ πολυ πιασαρικες. Πολυ σπανιος συνδιασμος.

Οι Beholder ειχαν βγαλει αλλο ενα πριν καμια βδομαδα που ναι ακομα πιο πολυ στα γουστα μου.

4 Likes
3 Likes

Γλυκούλικο μελωδικό αμερικανικής κοπής από Ιταλία
Vigilhunter | Vigilhunter

10 Likes

Εμένα μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ αυτό. Χτυπάει διάνα σε έναν ήχο που έχει χαθεί εν πολλοίς, δηλαδή το μελωδικό us (power) metal. Έχει φωνάρα ο Panza, έχει και καλή παραγωγή και πολύ μα πολύ καλές συνθέσεις. Δηλαδή για όσους την βρίσκουν με Hittman, Fifth Angel, Vicious Rumours (και Ryche εννοείται, είναι η μπάντα που αγκαλιάζει τα πάντα), νομίζω θα κολλήσουν με αυτό.

7 Likes

Με μισή ακρόαση έως τώρα φαίνεται εξαιρετικό! Σε στιγμές ξεχάστηκα και νόμιζα ότι άκουγα χαμένα b-sides των Ryche!

2 Likes

Να προσθέσω και κάποια ψήγματα από Crimson Glory.

Νομίζω ότι στο πρώτο τρίμηνο του 2025 έχουμε νικητή και ταυτόχρονα δυνατή υποψηφιότητα για είσοδο στις λίστες με τα καλύτερα του 2025, τουλάχιστον στη κατηγορία του.

1 Like

Lord Vigo: ξεκάθαρα ο πιο ιδιαίτερος δίσκος τους με μπόλικα ηλεκτρονικά, γκόθικ, πανκ στοιχεία, τη φωνάρα παρούσα και μερικές συνθέσεις να τρελαίνεσαι. Τα έχουν ενσωματώσει γαμάτα, μην αγχώνεστε, χα.

2 Likes

Καρδούλες

1 Like

Μετά τη δημοσιότητά του, ποντάρω ότι θα τους κλείσουν και σε αρκετά φεστιβάλ. Και από 'δω μεριά.

1 Like

Ορμάτε:

6 Likes

Το βάζω εδώ αν κι είναι περισσότερο hard rock-ίζον proto-metal:

Ξυπνάτε!

2 Likes

Βλέπω δεν έχουν αναφερθεί πουθενά και είναι πολύ κρίμα
:arrow_forward:︎ Unmixed recording 2024 | Skräcken

1 Like

Βγάζουν δίσκο φέτος μου φαίνεται.

1 Like