Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Ε

(στον εαυτό μου το λέω)

20 Likes

Γιατί αλλάξατε λογότυπο;;;;

3 Likes

Θα λένε οι ξένοι. Κάτι βάζουν στο νερό στην ελλάδα για να έχει τόσο μέταλ
:arrow_forward:︎ The Regal Eye | Scorcher

2 Likes

Φοβερο στο πρωτο ακουσμα. Θα ακολουθησουν ριπιτ(ς)

3 Likes

Καλησπερα
Τι ψυχραιμια ρεεεεεε;;
ΕΠΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!

6 Likes

Ok το άκουσα 3 φορες απο το πρωι

Που υπογραφουμε;

7 Likes

Ναι ειναι απίστευτο και δεν μου αρέσει καθόλου το ειδος γενικα . Αυτό είναι εντυπωσιακό όμως !

2 Likes
16 Likes

Επίσης έχουν καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο κατ’ εμέ: Παρότι, όντας επανηχογραφημένα, τα ήδη γνωστά από το EP κομμάτια έχουν διαφοροποιήσεις από τις προηγούμενες εκδοχές τους (απόλυτα λογικό και αναμενόμενο), το τελικό αποτέλεσμα ΔΕΝ χτυπάει περίεργα στο αυτί, όπως συμβαίνει - τουλάχιστον σε εμένα - σε αρκετές αντίστοιχες περιπτώσεις. In fact, η γκάβλα παραμένει αμείωτη. Τι λέτε και οι υπόλοιποι “παλιοί”; (:stuck_out_tongue:)

7 Likes

Εγώ συγκινήθηκα. Είναι ακριβώς το μεταλ που θέλω. Όπως ακριβώς το θέλω. Σαν να το έκανα παραγγελία

1 Like

Γαμάνε τα παλικάρια ρε

(και η κοπελιά)

2 Likes

Συμφωνούμε

1 Like

Ε, με τα πολλά, με πείσατε. Εντάξει, ο δίσκος δεν υπάρχει. Αν είσαι του ήχου, μέχρι και δάκρυα μπορούν να κυλήσουν.

Χωρίς, προφανώς, να υστερεί κάτι, θα ήθελα να ρωτήσω (ψύχραιμα) τι σόι κλεφτοπόλεμος είναι αυτός που παίζεται στο “Evil Sorcery”; Ζημιά μεγάλη.

9 Likes

Δισκαρος!

4 Likes

Παίζουν του χρόνου στο keep it true πρώτο live ever. Ακόμα δεν έχω ακούσει ούτε νότα. Θα περιμένω βινύλιο πρώτα. Αλλά είναι ήδη άλμπουμ της χρονιάς (τουλάχιστον). Ο κεραυνόγιδος δεν απογοητεύει ποτέ. Στα του τόπικ τώρα και συγνώμη για την ξενέρα
Full Album Stream: Venator –Psychodrome - Decibel Magazine

2 Likes

Γιατί ξενέρα; Για το νέο Venator;

Πάτε καλά μωρέ; Σας χαλάει μια τόσο ωραία μπάντα (και με τόσο γαμηστερή φωνή) που παίζει γνήσιο παλιακό ατσάλι;

1 Like

Όχι ρε μια χαρά είναι ο δίσκος. Ξενέρα γιατί ξεφεύγει από BSTA

Ναι εντάξει έπος, νομίζω το έχει εμπεδώσει το μισό φόρουμ by now, αλλά δεν θα μέναμε και όλο τον χρόνο σε αυτό. Έχουμε και άλλα γαμάτα πράγματα της σκηνής να ασχοληθούμε - όπως Venator. Πολύ καλά έκανες που το “έσπασες”.

Σουηδικό hard/heavy. Εγγύηση.

5 Likes

ρε συ αυτο ειναι πολυ ωραιο

1 Like