Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Ναι ακομα περισσοτερο!Υπαρχουν καποια γαμηστερα Epic/Folk κομματια μεσα!!

Ένα ρίγος συκίνησης με διαπέρασε όταν άκουσα αυτό το άλμπουμ. Λίγο το ότι τους είχα ξεχασμένους, λίγο το ότι είχαν βγάλει μερικά πολύ όμορφα albums στα 90’s, με το Rainbowland να το θεωρώ το κορυφαίο τους. Το Terium στα πρώτα ακούσματα μου φαίνεται πολύ ωραίο και ίσως να κοντράρει το Heading Northe των Stormwarrior στο χώρο τoυ speed/power!

Απο Seventh Avenue εχω ακουσει μονο τουτο:

…το οποιο δυστυχως δε μ’ αρεσε. Δηλ, μου φανηκε καπως τετριμμενο. Εαν το χεις ακουσει κανε πλιζ μια συγκριση με το καινουργιο (ή κανα παλιοτερο).

Καλη φαση αν αναστθηκαν…το εχω βρει εδω και καμια βδομαδα αλλα δεν το εχω ακουσει για αυτους τους λογους που λες…τους εχω ξεγραμμενους!

Τα πρωτα 2 τους ειναι πολυ καλα αλμπουμ!!Το προηγουμενο απο το καινουριο δεν το εχω καν ακουσει!
Θα τσεκαριστει συντομα!!

Αυτό το βγάλανε στα 00’s. Με διαφορά 5 χρόνων από το Southgate. Ούτε εμένα μου λένε πολλά τα 2 προηγούμενα τους. Τα 3 πρώτα θεωρώ τα καλύτερα τους. Το καινούριο όμως θεωρώ ότι στέκεται ισάξια απέναντι στα 90’s albums.

To artwork της νέας του δουλειάς

παιδιά είμαι νέος στο forum…μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμα του topic και θέλω να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε
όλα τα παιδιά που πόσταραν …πραγματικά θα προσπαθίσω να ακόυσω τις μπάντες που προαναφέρθηκαν…
βασικά άρχισα με power metal το 2002 και εδώ και κανένα χρόνο άρχισα να ξανακούω, οπότε με βοηθήσατε πάρα μα πάρα πολύ…
επίσης θέλω να προσθέσω και εγώ με τη σειρά μου κάποιες μπάντες οι οποίες δεν αναφέρθηκαν(εκτός αν δεν είδα καλά)…και να πω και τη δική μου γνώμη…
λοιπόν έχουμε και λέμε

1)Εlexorien…(folk-vinking metal)
μπάντα από ολλανδία…γυναικία φωνιτικά…έχουν κυκλοφορίσει ένα δίσκο μόνο(το ομότιτλο 2007)…
απλός τα σπάει…από τα καλύτερα album που έχω ακολυσει ποτέ…φοβερά drums και κιθάρα…σε πολλούς θα θυμήσουν Epica…
δυδτυχώς δεν υπάρχει στη Ελλάδα…όποιος ασχοληθεί ας μου πει τη γνώμη του…όσους έχω ρωτήσει μου λένε αν η μάνα τους του ξέρει και τέτοια…

2)Elvenking(folk/power and some death)…
οι κύριοι είναι από ιταλία…πρώτη κυκλοφορία το demo To Oak Woods Bestowed το 2000…
Tο 2001 κυκλοφόρισαν το πρώτο πλήρες album με το όνομα Heathenreel…έλαβε πάρα πολύ καλές κριτικές…
είναι τρομερό…σε γυρνάει εποχές πίσω και είναι ότι πρέπει για να πάιζεις MAGIC THE GATHERING (και ειδικά αν έχεις Elf:wink: :wink: :wink: )…
To 2004 κυκλοφόρισαν το Wyrd (με άλλον στα φωνητικά,Damnagoras είναι αυτός που έφυγε λόγο προβλήματος και επέστρεψε ξανά στη μπάντα…)…απίστεύτο album αν και με άλλο στα φωνητικά…έλαβε και αύτο με τη σειρά του πολλή καλές κριτικές…
Με την επιστροφή του Damnagoras η μπάντα το 2006 έβγαλε νέο album με τίτλο Winter Wake(κατά με το καλυτερό τους)…και έγινε σάλως(τουλάχιστον στο εξωτερικό)…
το 2007 κυκλοφόρισαν το The Scythe.το album αυτό διαφέρη από τα άλλα καθώς για πρώτη φορά πιστεύω γίνετε αντιλειπτώ το death κομμάτι της μπάντας…και αυτό κέρδισε τους ακροατές…
και για να κλείσω περί Elvenking είναι τρομερόι πάντα…σε φάση δεν άκουγα τίποτα άλλο παρά μόνο αυτούς,όλα τα album είναι ένα και ένα με φοβερά κομμάτια…πρέπει να την ακούσετε πάση θυσία…σας δίνω το λόγο μου ότι θα σας αρέσει πάρα πολύ…(απορώ πως οι “ψαγμένοι” εδώ μέσα δεν τους ξέρουν:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

3)Spellblast
Ιταλοί,επιρεασμένοι απο τους παραπάνω, μέχρι και ο Damnagoras έκανε φωνητικά στο 1 και μονοδικό album
τους που λέγετε Horns Of Silance(2006)…
άξιζει να τους ακούσετε.

To sum up…
δεν θα βρείτε δυστυχώς τίποτα από τα παραπάνω στη ελλάδα(το μόνο που έχω είναι το The Scythe και επειδή μου το έφερε ένα φίλος απο Γερμανία)…όποιος ενδιαφερθεί και ακόυσει τίποτα από τα παραπάνω θα ήθελα οπωσδήποτε να εκφράση τη γνώμη του…

PS1:την σπάνια περίπτωση που δει το μάτι σας κάτι από αυτά σε κανά δισκοπωλείο θέλω άμεση ενημέρωση…
PS2:sorry αν σας κούρασα:( :frowning: :frowning:
PS3:είμαι λίγο άσχετος από φότο και δεν μπόρεσα να βάλω:? :

Ωπ ωραιος. :thumbup: Απ αυτα που ανεφερες δυστυχως εχω ακουσει μονο Elvenking, το Wyrd αν δεν απατωμαι. Ειναι αναμεσα στα πολλα που πρεπει καποια στιγμη να ‘‘ξεθαψω’’. Παει καιρος και δε τα θυμαμαι γμτ.

Παντως ειναι αναμεσα στις περιπτωσεις συγκροτηματων που εχουν απο χρονια ενα μικρο εστω κοινο, αν κι οι δισκοι τους (οπως ανεφερες) δε βρισκονται ευκολα στα δισκοπωλεια. Θυμαμαι τους ειχα τσεκαρει υστερα απο παροτρυνση γνωστου που γενικα την εψαχνε σε φολκοκαταστασεις, κι ειχαν απ’ το 04 κι ολας ενα σεβαστο ονομα… σ’ οσους τους ηξεραν δηλαδη…

δυστυχώς δεν κάνουν καλό promotion στην ελλάδα…έχω βρει πάρα πολλά τέτοια συγκροτήματα(που θα τα αναφέρω εκτενός τις επόμενες μέρες) που δεν μπορώ να βρω εδώ δισκογραφία ή έστω ένα album(και δίνω πολλά money αν τα βρω)…
είχα στείλει μνμ στους Elexorien για το αν πρόκειτε να δω το cd τους εδώ και με παρέπεμψαν στη δισκογραφική τους…μόνο από έξω παίζει να το βρω…
στο next trip στο εξωτερικό(όποιος γνωστός και να πάει)να σηκώσει πολλή πράγμα από τα δισκοπωλεία:D :smiley: :smiley: :smiley:

Eμ βγάλε κ εσύ μια πιστωτική να αγοράζεις ό,τι θες από νετ

μωρέ κάρτα έχω το θέμα είναι πως θα τα φέρουν σίγουρα???
είναι 20? και δύσκολα θα το ρισκάρω(φοιτητής είμαι,δεν έχει $$$)…:frowning: :frowning: :frowning:

δεν θυμαμαι αν εχει αναφερθει αλλα ενα φοβερο δισκαι που προτεινω ειναι το The Diabolic Procession tou 2006 απο τους Bible of the Devil (μην σας ξεγελαει το ονομα δεν ειναι τπτ αντιχριστοι)

classic metal με αλητικα 80’s solakia,thinlizzomaidenikes δισολιες διασπαρτες,Running Wild riffakia kai μια lemmy-ικη α -στο περιπου- προσεγγιση στα vocals. καλη φαση!!

http://www.highvoltage.gr/news.htm

Το βαζω εδω μιας και ειναι γενικοτερου ενδιαφεροντος και δεν εχει νοημα ν΄ανοιξουμε απο τωρα τοπικς.

Band: Blitzkrieg (UK)
Support: T.B.A.
Date: Friday, 19th September

Band: Cloven Hoof (UK)
Date: Friday, 26th September

Band: Tokyo Blade (UK)
Date: Sunday, 16th November

Ωραια πραματα. Τους Blitzkrieg τους εχω δει κι ο Ross ειναι ακομα τρελη δυναμη στα λαιβ. Μπορει να χει πεταξει μπακα ως απεναντι, αλλα η φωνη του βγαινει και με το παραπανω.

Θα χουμε ενα μηνα γεματο Χεβυ.

Ακούστε ένα άλμπουμ από τους συνονόματους :stuck_out_tongue: Τσέχους. Απλό, συμπαθητικό heavy-power.

ναι, να τους προσέξετε τούτους, πολύ συμπαθείς. ακούστε και το “Brutality Majesty Eternity” και γενικά ακούστε… τέσσερα full lengths έχουν μέχρι στιγμής.

Many of you have been asking what?s going on at the RIOT camp, well here?s a few words from Mark Reale.

“I’m in the process of working with all the members from the original 1988 line up and have begun writing
material for a new record with them. Although some members do have prior commitments hopefully the
new record will be release in the late fall of 2008”.

Fans I will keep you posted on this as its past down to me.

http://www.riotsweb.com/

Tony Moore -Vocals
Mark Reale - Guitar
Mike Flyntz - Guitar
Don Van Stavern -Bass
Bobby Jarzombek -Drums

http://www.metal-archives.com/band.php?id=1191

Νερο…

Χοχο, πρωτο ποστ μου σε αυτο το θρεντ!!

Trinakrius - Sancta Inquisitio (2006)

Οι Trinakrius ειναι Ιταλικη heavy μπαντα και μαντεψτε τι παιζουν? Χα, οχι, δεν παιζουν power, δεν παιζουν hollywood (sic) metal. Οποτε no Rhapsody Here. Οι Trinakrius παιζουν heavy metal καργα επηρεασμενο απο NWOBHM (το -τυπικα 3ο, ουσιαστικα 1ο- κομματι του δισκου, Hereticaust μου εφερε στο μυαλο τους… Holocaust!!). Και παιζουν καλα, τουλαχιστον για τα γουστα μου που, οπως ξερουν πολλοι απο δω μεσα, συνηθως ξεφευγουν του κλασικου metal ηχου. Κι ομως αυτοι εδω κερδισαν το ενδιαφερον μου αρχικα στο Up The Hammers (απ’ οπου αγορασα τον εν λογω CD) )και εν συνεχεια με τα κομματια του δισκου τους. Νομιζω οτι οι φιλοι του NWOBHM θα το βρουν αρκετα ενδιαφερον αφου εχδει ολα τα καλα στοιχεια. Επικη φωναρα (σε σημεια θυμισε μεχρι και Messiah Marcolin!), mid-tempo στιβαρες κιθαρες και δυνατο rhythm section (με καθολου θαμμενο μπασο, το αντιθετο μαλιστα).

Στα μειονεκτηματα η αγγλικη προφορα του τραγουδιστη συν 1-2 φαλτσα αν και, απ οσο μπορεσα να καταλαβω στο Up The Hammers, πρεπει να την εχει βελτιωσει.

http://www.trinakrius.it/

Δεν μου αρέσουν, είναι αρκετά αργοί για τα γούστα μου.

Αυτο ακριβως ειναι που με τραβηξε! 8)

το ξεθαψα γιατι το ακουσα και πορωθηκα

φοβερος δισκος
abstract algebra,nevermore,symphony x στα σκοτεινα τους

και ναι akis η χροια θυμιζει τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Mats Leven γιατι ειναι αυτος!!χαχαχα
τραγουδαει στα μισα κομματια και τα απογειωνει!!
α ρε mats θεε, βρες καμια full time METAL (μπορει εσυ να γουσταρεις hard rock αλλα στο μεταλ δινεις ρεστα!) μπαντα να σε χαιρομαστε, γιατι τα απο δω και απο κει δεν λενε…!

εδιτ: εντωμεταξυ ονομα μπαντας και εξωφυλλο σε παραπεμπουν σε γκοθοντουμ μπαντες αλλα ευτυχως πεφτεις εξω!