Heavy - Power - Epic Κυκλοφοριες

Sacred Blood - The Battle of Thermopylae: The Chronicle

Οι Ελληνες Sacred Blood κυκλοφορουν απο την Eat Metal Records το εν λογω ντεμπουτο τους…εχουμε να κανουμε με Εpic Heavy Metal αρκετα καλο που φερνει σε παλιους Manowar και επικες μπαντες που εδρασαν στα 80ς!Το κονσεπτ ειναι πιασαρικο και προσφερετε…Η παραγωγη ειναι αρκετα καλη!Πολυ καλη επισης η φωνη του τραγουδιστη Γιαννη Γεωργοπουλου!!Ελπιζω να παιξουν κανενα live γιατι πραγματικα εχουν ενδιαφερον!!

Δεν ξερω πραγματικα, εχω απογοητευτει με το power ειναι η αληθεια τα τελευταια χρονια με πολυ λιγες εξαιρεσεις βεβαια οπως των helloween keyper legacy και stratοvarius με την τελευταια τους δουλεια…ενας δισκος που πραγματικα με εντυπωσιασε ευχαριστα αν αναλογιστω και το παρελθον τους παντα ηταν το new religion των primal fear…με κομματαρες οπως fighting the darkness(ατμοσφαιριλα!!!), face the emptiness,sign of fear,everytime it rains για μπροσταρηδες…Tωρα πλεον ελπιζω στους evergrey, ειδα και το βιντεακι απο youtube (περι torn ο λογος) και μου εκανε καλη εντυπωση…για να δουμε τι θα δουμε.πρωτη φορα μαγκες στελνω φρεσκαδουρα ειμαι χεραιτω τους παντες…

Ε, τοτε (λογικα) θα σ’ αρεσει και το τελευταιο Cage με τιτλο Hell Destroyer. Το πόσο ειναι σχετικο. Αρνητικη γνωμη παντως δεν ετυχε ν’ ακουσω…

Ειμαι σε παρομοια φαση. Δηλ αν και κατα βαση χεβυμεταλλας, δεν ικανοποιουμαι ευκολα.

Καλωσηρθες φιλε μου!:slight_smile:
Υπαρχουν πολλες και καλες κυκλοφοριες στον Heavy/Power χωρο τον τελευταιο καιρο…και ειδικα τα τελευταια 2 χρονια εχουν βγει πολυ ομορφα πραγματα!Ειναι αδυνατον να τσεκαρεις οτι εχει γραφτει σε αυτο το Thread…αλλα εχουν γινει reviews για πολυ καλα αλμπουμ!Για αγνο Heavy Metal εκτος απο το Cage που σου ειπε ο Angmar υπαρχει ο τελευταιος δισκος των Steel Assassin που μετραει ασχημα,το Dominus Praelli που μαλιστα εγινε και προσφατα review απο το Rocking,το τελευταιο Godiva αν και καπως πιο μοντερνο,το Paradox που πραγματικα θεριζει,αν θες Power εκει υπαρχουν ακομα πιο πολλες καλες κυκλοφοριες,το νεο Stormwarrior που σπερνει,το Saint Deamon για πιο μελωδικα πραγματα,το Hibria που ειναι ενα δειγμα οτι το underground ζει,εναν Ελληνικο δισκο που εκανε εντυπωση στους Power κυκλους το Mike Dimarelli Arctical και μπορω να σου πω και αλλους παρα πολλους δισκους που εχουν βγει τα τελευταια 2-3 χρονια και σπερνουν!

Συμπαθητικός δίσκος το Sacred Blood (τι ευφάνταστο όνομα!!0).

Δεν είναι τπτ το φοβερό απ’ ό,τι δείχνει η δεύτερη ακρόαση, αλλά είναι επίλα και ποζεριάσαμε πάλι. Δεν μπορώ να πω ότι δε γούσταρα. Για τα ελληνικά δεδομένα είναι αρκετά καλοί.

Πάω να βάλω marauder,sarissa,airged l’amh,elwing (edit:που τους θυμήθηκα αυτούς τώρα ένας θεός ξέρει! το immortal stories τους γάμαγε) . Αυτά είναι :metal:

Hail!

Θα τσεκαρω αρχηγε αυτα που μου προτεινες τωρα πλεον εχω βαλει και ιντερνετ και γενικα κοντρολαρονται πιο ευκολα τα νεα αλμπουμς.ευχαριστω και για το pm.το τιμησα το μερος ηδη!

ELWING!! Τι ειπες τωρα ρε μανο?? εγω εχω μεγαλη αδυναμια στο War που βγαλανε μετα το Immortal Stories! γαμαει ασχημα :metal:

Το War θυμάμαι ήταν πιο Running Wild ενώ το Immortal Stories πιο Blind Guardian. Ωραίο συγκρότημα πάντως

κυκλοφορησε το νεο pharaoh
μυριζομαι μεγαλη δουλεια
tim aymar ακουγεται σε παρα πολυ καλη φορμα
για να δουμε

Τα 2 κομματια που ειχα ακουσει απο το space μετρουσαν ασχημα!Λογικα ο δισκος θα σπερνει!!

νταξ
νομιζω θα πεσει παραληλημα

Πρωτον το Pharaoh το εχω ακουσει 7-8 φορες και ο δισκος γαμαει ασχημα…
Δευτερον εχει σκασει μυτη νεο Battloraor το οποιο ειναι επισης πολυ δυνατο,αν και εχω κανει μονο μια ακροαση!

Λοιπον. Πειτε τι ξερετε περι Pharaoh. Απ τ’ ονομα τους περασα για κανα euro-power metal. Μετα ειδα οτι ειναι Αμερικανοι. Οποτε…

Δηλαδη:

Οκ, βρωμα US Metal απο χιλιομετρα. Εχουν βλεπω και τον τραγουδιαρη των Control Denied.

Ο δεύτερος από τα αριστερά δεν είναι ίδιος ένας συντάκτης του rocking? :roll:

Οι Pharaoh μετρανε ασχημα…κατα την γνωμη μου ειναι πιο κοντα στο παραδοσιακο Metal παρα στο Power…με αρκετα Maidenικα σημεια στα κομματια!Το νεο αλμπουμ ειναι αρκετα καλο αλλα κατα την γνωμη μου δεν εχει μεσα τις κομματαρες που σε αρπαζαν απο το λαιμο που ειχε το προηγουμενο The Longest Night!

Kαλυτερα ακου το Longest Night πρωτα…και την απιστευτη κομματαρα By The Night Sky για να καταλαβεις τις δυνατοτητες των τυπων!Μιλαμε για κομματι που σπερνει και μεσα στα καλυτερα Heavy κομματια της 10ετιας…

Οντως πολυ καλο…γουσταρα που μπολιασαν την μουσικη τους με Power στοιχεια και δεν εμειναν στο ξερο επικο Metal!!Μπραβο τους!!

Απ την αλλη βεβαια, χεβυ & ξερο ψωμι. Θα τσεκαρω το The Longest Night λοιπον. Θενκς.:slight_smile:

Λογω του σημερινου event, ξεθαψα το ντεμπουτο των Stormwarrior.

Τελικα τους ειχα ψιλοαδικησει.

Επισης, πλακα θα χει να παιξουν κανα Heavy Metal Is The Law και να ψαχνομαστε…

To καινούριο Airged L’Amh το έχει ακούσει κανείς?

Εγω!:stuck_out_tongue:
Ομορφο…το χω ακουσει καμια 10αρια φορες συνολικα…πολλα φολκ στοιχεια,περισσοτερα απο καθε αλλη φοραΓενικα πιο δυσκολο αλμπουμ!!Αλλα χθες στο Live τα γαμησαν ολα!!Επαιξαν και 2 κομματια αν θυμαμαι καλα απο το νεο!Εδεσαν πολυ καλα με το παλιο υλικο τους!

Ακόμα περισσότερα φολκ ε?
This is good! Αγαπάμε Airged L’Amh, θα το ακούσω σύντομα και θα πω άποψη.